Весільний Форум

Оформлення банкетного залу

Допомога у виборі кафе, банкетного залу тд.

Оформлення банкетного залу

Повідомлення Аліна » Пон лютого 15, 2010 8:00 pm

Добрий день всім!
Одним з найважливіших пунктом в організації весілля є оформлення банкетного залу: кульки, тканина, квіти і т.д.
Як будь-якій дівчині, мені хочеться чогось особливого, неповторного... :P Але фінансове питання, як завжди опускає на землю. :| dry.gif Поділіться у кого як було оформлено, хто займався оформленням і скільки це коштувало з усіма накладними витратами.
Аліна

Повідомлення: 4

Літаючі весільні ліхтарики

Повідомлення Олег » Пон лютого 15, 2010 10:16 pm

Щодо оформлення не знаю, але раджу спробувати "Літаючі ліхтарики". Бачив на весіллі свого друга, ефектно виглядає.

Зображення
Олег

Повідомлення: 1

Re: Оформлення банкетного залу

Повідомлення dimalozz » Чет березня 11, 2010 11:52 pm

Аліна написав:мені хочеться чогось особливого, неповторного... :P Але фінансове питання, як завжди опускає на землю.

Для початку з‘ясуйте, можливо у вашому залі якесь оформлення вже входить в ціну.
Якщо хочете зробити дешевше, то можна почати з того, що зібрати симозіум всіх подружок і з‘ясувати хто що вміє і хто що може робити. В наших дівчат зазвичай руки ростуть з правильного місця тому самотужки можна зробити оформлення на рівні з професійним.
Щоправда, ви будете заморочуватись ще одним організаційним питанням, а голова і без того буде пухнути, але якщо подруги у вас справжні і до роботи не ліниві то буде ґуд ;)
dimalozz

Повідомлення: 2

Re: Оформлення банкетного залу

Повідомлення Аліна » П'ят березня 12, 2010 12:59 pm

Дякую
Дійсно в тому залі є зразу мінімальне оформлення, але думаю прийдеться самотужки все доробляти під свій смак :oops:
Аліна

Повідомлення: 4

Повернутись в Організація банкету

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість