ВІА "Струни Душі"

ВІА "Струни Душі"

Оцінка: 5  —   Відгуків: 2
телефон:
ціна від:
10000 грн.
ВІА "Струни душі"створений у 2016р.групою професійних музикантів.Концертна діяльнысть! Фестивалі! Весілля,банкети. Свій звук,світло,сцена!!! Якщо ви втомилися від одноманітної музики, а ваша душа бажає справжнього, українського свята !? Тоді вам до нас Колектив Струни Душі - це талановиті, амбітні люди , які подарують вам фонтан емоцій ми зітремо в порох ваші переживання і тривоги. Прийдемо і зробимо ваше сято незабутнім !
Віта
5 років тому
Мала нагоду побувати на одному з їхніх концертів,і була приємно вражена професійністю музикантів.найбільш душевною піснею від якої весь зал затамував подих була" ой ти доле доленька".у виконанні гурту "струни душі"
Andrew
5 років тому
Довго з дівчиною не могли визначитися з піснею на перший танець. Знайомі нам порадили мелодію "Любов" Степана Целюха із гурту ВІА "Струни душі". Сказати, що вона нам сподобалася - це нічого не сказати. Ми в неї відразу закохалися і вибір пісні на перший танець став очевидним. Послухайте цю мелодію самі і ви переконаєтеся в цьому. https://youtu.be/EKWNJrEy50Q Більше того, ми зв'язалися з цим гуртом і вони погодилися зіграти її.

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber