LEMBERG FLOWERS

LEMBERG FLOWERS

Оцінка: 5  —   Відгуків: 7
телефон:
ціна від:
15000 грн.
В нашій майстерні панує повна взаємодія між красою та любов'ю. Створимо не лише красивий декор та флористику, але вкладемо в роботу таку енергію, від якої Ви та Ваші гості будуть в захваті. Допоможемо у виборі правильних кольорів, поєднаємо це з квітами, що найгармонійніше виглядатимуть разом, але і до цікавих експериментів ми також завжди готові.
Tetiana
4 роки тому
Свого часу поставила перед Надьою задачку з зірочкою - продекорувати моє весілля економно, але щоб виглядало дорого:)) Результат перевершив мої очікування! Все виглядало дуже стильно! Однозначно рекомендую!
Oksana
4 роки тому
Окрім мого весілля, яке оформляла Надя, я була ще на 3-ох весіллях оформлених нею і щоразу мене захоплювало побачине. Кожного разу дизайн і квіти унікальні, в Надійки нічого не повторюється, хіба що краса її букетів, квіткових композиці, додаткового оформлення і ретельність з якою вона підходить до справи. Дуже професійно, дуже красиво! Рекомендую Lemberg Flowers для вашого весілля!
Наталія
4 роки тому
Хочу подякувати Lemberg Flowers за неймовірну декорацію весілля: від стрічок на стільцях гостей до букетів дружок та нареченої (останній виглядав як "щойно з грядки" ще три тижні - не думала, що таке взагалі можливо(!) До речі, гості, що "потиряли" букети зі святкових столів, теж таке казали про свої "здобутки"😅). Дякуємо і за те, що не уявляючи, що ми хочемо, Ви намалювали і втілили для нас таку красу, яку ми бачила хіба що в Пінтересті🥰! З Вами приємно і дуже легко працювати! Дякую, що зробили наше свято таким казково красивим💗 П.с. А ще дякуємо за Різдвяні віночки та Великодні баськи... Від гостей отримали вже мільйон компліментів😘
Nastia
4 роки тому
Надю та її команду ми випадково знайшли на просторах Instagram коли готувались до свого весілля. По фото у профілі ми відразу зрозуміли, це те що нам потрібно! А після першої зустрічі, ми вже були переконані, що це наша людина на всі 100%! Надя дуже талановита, відкрита, щира, відповідальна, творча особистість, з нею було дуже приємно працювати!!! Надя та її команда зробили наше свято по особливому красивим, романтичним та теплим, все так як ми хотіли і навіть краще, за що їм дуже вдячні!!! З упевненістю можемо рекомендувати Надю та її команду, вони СУПЕР!!!! Обов'язково ще будемо звертатися до них =))
Mariana
4 роки тому
Чудові професіонали. Ми довірили їм своє свято і неймовірно задоволені. Наші гості були в захваті від оформлення, оскільки все було виконано на високопрофесійному рівні. Ми обрали кольори і Надя підготувала для нас варіанти оформлення, вислухала всі наші побажання і в результат перевищив очікування! Величезне дякую тобі Надю і твоїй команді!
Anastasia
4 роки тому
Дуже дякую Наді та ії команді за чудове оформлення весілля! Це чи не єдині підрядники, які не потребували контролю з боку наречених/координаторів і виконали все бездоганно красиво :) Дякуємо!
Iryna
4 роки тому
Надійка з дівчатами створили справжній затишок і додали романтичного настрою усім гостям завдяки неймовірному декору. Жодного разу не пожаліли, що обрали lemberg flowers.

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram