ресторан "СОНЯХИ"

ресторан "СОНЯХИ"

Оцінка: 5  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
1400 грн.
Пропонуємо Вашій увазі новий (відкриття 01 серпня 2020р), величний бенкетний зал ( до 300 осіб) виконаний у вишуканому класичному стилі. Просторий зал, сучасна медійна система, вишукана європейська кухня та високий рівень обслуговування - зробить Ваше свято незабутнім. Маємо вільні дати на серпень, вересень, жовтень 2020р.
Yaryna
3 дні тому
Щиро хочемо подякувати ресторану «Соняхи» за чудовий сервіс(весь персонал уважний, все організовано), надзвичайно смачну кухню(як і європейська кухня, так і українська - в цьому тандемі все було просто вау)!Кенді-бар,фруктовий фуршет та козацький стіл - топ! Все так,як я собі і уявляла- красивенний світлий та просторий зал(навіть без декору виглядав вишукано,зі смаком та дорого-все продумано до деталей), який вмістив і бенкет,і танці,і фуршети… Окрема подяка пані Аллі - людина, яка просто живе своєю справою! Підказала нам все до найменших деталей, супроводжувала та сприяла своєю постійною підтримкою у всіх передвесільних підготовках,дякуємо щиро!
Христина
2 роки тому
Найкращий варіант для проведення свята. Ми залишилися задоволені більше ніж на 100%, все ідеально продумано до деталей. Кухня на найвищому рівні, гості залишали тільки приємні враження від цього закладу. Окремо хочу відзначити п. Аллу людина своєї справи, порадить, допоможе, і зробить все і навіть більше щоб ваше свято пройшло як найкраще. Соняхи це однозначно тепер наш сімейний заклад всі радимо тут проводити свої святкування!!!
Ira
2 роки тому
Це найкращий вибір який ми зробили ! Найвідповідальніший персонал!Чистотота на вищому рівні.Кухня неймовірно смачна та сучасна .Наші гості вражені від цього ресторану та його кухні ! Величезну подяку ми хочемо висловити пані Алі за її дисципліну та таку відповідальну роботу ! «Соняхи»- це найкращий ресторан для вашого свята ❤️
Anastasiya
3 роки тому
Дуже раді, що закладом для проведення нашого весілля обрали «Соняхи». Інтер‘єр, їжа, персонал - все на вищому рівні! Дуже рекомендуємо!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber