Весільний координатор

Весільний координатор

Оцінка: 5  —   Відгуків: 2
телефон:
ціна від:
4500 грн.
Координатор- це незамінний помічник на ваше весілля! Ідеально спланує таймінг весільного дня та прослідкує щоб все йшло за планом.☑️ Весілля для того, щоб ви насолоджувались вашим святом, а не переживали за кожну дрібничку. Тому, щоб ваше свято пройшло спокійно та згідно таймінгу, довірте клопоти координатору. Він все тримає під контролем. Вирішить форс-мажорні ситуації, про які ви навіть і не дізнаєтесь 👌
Оксана
2 роки тому
Хочеться подякувати Оксані за її роботу на нашому весіллі! Оксана, ти була моїм спокоєм, моєю правою рукою, яка вирішувала абсолютно всі питання і все тримала під контролем) Завдячуючи тобі, ми могли повністю розслабитись, повеселитись і відгуляти наше весілля на всі 100%) Бажаю тобі досягти висот у цій галузі, тому що ти реально професіонал своєї справи! P.S. Якщо хтось з наречених ще думає, потрібен чи не потрібен вам на весілля координатор, - однозначно потрібен. Щоб ви просто насолоджувались цим днем і не думали «коли, де, як, чого» і т.д.)
Nazar
3 роки тому
Привіт! Хочу поділитись враженнями від роботи з координатором пані Оксаною.. Я фотограф і знаю добре, наскільки важливо тримати все під контролем, нагадувати нареченим про всі дрібниці.. наприклад, де і в який час повинні бути кольца наречених, або букет нареченої і часто просто або не вистачає часу, або забуваєш нагадати... а з координатором ці всі питання знімаються і людина відповідає за свою роботу, а я можу всю енергію спрямувати на творчість.. дуже, дуже люблю працювати з координатором! Хочу особливо виділити пані Оксану... Працювали разом і все пройшло чудово, жодних спізнень, все чітко, сплановано, я тільки вийду на двір, а вже авто чекає на фотографа і справді, ти відпочиваєш на роботі, бо є людина, яка відповідає за організацію, а я фотографую) А які відгуки, ми отримали в кінці весілля від наречених, ух, думаю ви їх скоро теж тут зможете прочитати) Всі задоволені!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram