A.V"Stiff" (Видео фотосъемка) Сергей Сергеевич

A.V"Stiff" (Видео фотосъемка) Сергей Сергеевич

Оценка: 5  —   Отзывов: 3
телефон:
цена от:
1500 грн.
Видео и фотосъемка торжественных событий. Видеосъемка свадьбы от 1500 грн. А целый день свадьба (от 6000 до 7000 грн), крестины(от 1300грн), дни рождения(от 1500 до 3000грн), утренники(1500-1700грн), выпуски, встречи выпускников, корпоративы... Звоните цены индивидуально - договорные !!! Возможны небольшие скидки! +++ Ссылка на мой видеоканал youtube.com: https://www.youtube.com/channel/UCngCTRfXGt_GcQM1oAFYABA/videos
Оксана
4 года назад
Оксана і Влад Сергій Сергійович, хочемо подякувати Вам за чудові кліпи та цікаві фільми з нашого весілля ( які , до речі, ми отримали навіть раніше , ніж домовлялись - через місяць!). Сказати, що ми задоволені - це не сказати нічого! Ми просто взахваті від вашого професіоналізму та старанності! Ви й справді майстер своєї справи! Окрім того, що Ви професіонал у роботі, разом з тим приємна, відповідальна та порядна людина!!! Створені вами кліпи та відео (а особливо кліп юмор - шоу) з весілля хочеться переглядати знову й знову, і не лише нам, а й нашим друзям та рідним! Тож дякуємо Вам за роботу, нам пощастило,що саме Ви були з нами в наш день.
Ярослав
5 лет назад
Все сделал, так как мы этого хотели. Музыку на клип мы захотели выбрать свою. Место для съемки выбирали вместе до свадьбы. Всю свадьбу бегал фотографировал и снимал. Фотографии сделал быстро - через 2 недели. Видео, как и обещал - через 1.5 мес. Цены не менял, как некоторые операторы, что снимали свадьбу у моих друзей. Благодарим вас за сделанную вами работу!
Андрей
5 лет назад
Сергій Сергійович, ми дуже задоволені вашою старанною і професійною роботою у нас на весіллі. Це близько 500 незабутніх фотознімків (з них ми вибрали собі в альбом 50шт яскравих художніх фотографій!) і близько 4-х годин цікавого фільму з кліпами. Безумовно нам пощастило! Весільний фільм, фотогрфіЇ, а особливо кліпи-сподобалися не тільки нам, але і всім гостям!  Вже пройшов майже 1 рік після весілля, а ми до цього часу іноді переглядаємо його кліпи і фотографіі.Саме вони дають можливість за 5-10 хвилин (напевно як машина часу) - повернути час назад і створити ту чудову атмосферу радості і переживань, яка була в день весілля! Це неймовірно, але факт! Дякуємо Вам за це! Ви дійсно майстер своєї справи!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber