Барило Игорь "Наш Формат"

Барило Игорь "Наш Формат"

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 6
телефон:
цена от:
15000 грн.
Вице-чемпион Лиги Смеха на 1 + 1. Победитель шоу "Рассмеши комика". 🎤7 лет в event-индустрии. 👌🏻ЛЕГКО и ВЕСЕЛО.
Oleksandr
9 месяцев назад
Ми дуже задоволені тим, що обрали саме Ігора нашим ведучим на весіллі. Все пройшло чудово. Неймовірна церемонія, сімейні традиції, цікаві конкурси в яких були задіяні усі. Відчувалась взаємодія з гостями та нареченими. Це був прекрасний день, який хочеться прожити знову і знову. Дякуємо, що був з нами в цей день🤍
Мімі
10 месяцев назад
Хочемо подякувати ведучим, неймовірно легко, весело, невимушено, професійно та душевно. Дуже сподобалася взаємодія з гостями всі залишилися задоволеними. Найкраще для нас як для замовників це індивідуальний підхід а не шаблонні сценки, за це низький уклін, дуже вдячна за таке круте свято та атмосферу 🫶
Denya
10 месяцев назад
Неймовірно вдячні, за емоції на нашому святі. Все було чудово, особливо веселі та цікаві конкурси. Всі залишилися задоволені і з хорошим настроєм. Окреме, дякую, за проведення церемонії, все було на вищому рівні, де неймовірно гарно, була описана наша історія. Ми ще раз, дякуємо та будемо рекомендувати друзям.
Аліна
10 месяцев назад
Завдяки професійному підходу та веселій вдачі ведучого, свято пройшло на одному подиху: всі , без виключення , були в захваті!! Жарти та конкурси веселі та дотепні, з першої хвилини знайомства і до кінця весілля було цікаво, драйвово, нудьгувати точно не доводилося)) Музика була підібрана професійно, відповідно до події)) Від усього серця дякуємо за феєричну атмосферу, яку ви задали на нашому весіллі!!)))
Oksana
2 года назад
Оптимістичний, потішний та надзвичайно веселий ведучий, який "запалив" наше свято і тримав гостей в захваті до самого закінчення весілля. Програма продумана якісно та позитивно. Особливо хочу відмітити організованість, пунктуальність та індивідуальний підхід до нашої пари. Ми з чоловіком та нашими гостями залишилися дуже задоволені.
Елена
2 года назад
Невероятно легко и весело прошло наше торжество благодаря такому крутому тамаде! Все согласовано, драйвово, интересно и уместно, что просто не к чему придраться😁При чем довольны остались гости "разного поколения".Ни на секунду не пожалели о своем выборе!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram