ресторан "СОНЯХИ"

ресторан "СОНЯХИ"

Оценка: 5  —   Отзывов: 4
телефон:
цена от:
1400 грн.
Пропонуємо Вашій увазі новий (відкриття 01 серпня 2020р), величний бенкетний зал ( до 300 осіб) виконаний у вишуканому класичному стилі. Просторий зал, сучасна медійна система, вишукана європейська кухня та високий рівень обслуговування - зробить Ваше свято незабутнім. Маємо вільні дати на серпень, вересень, жовтень 2020р.
Yaryna
15 дней назад
Щиро хочемо подякувати ресторану «Соняхи» за чудовий сервіс(весь персонал уважний, все організовано), надзвичайно смачну кухню(як і європейська кухня, так і українська - в цьому тандемі все було просто вау)!Кенді-бар,фруктовий фуршет та козацький стіл - топ! Все так,як я собі і уявляла- красивенний світлий та просторий зал(навіть без декору виглядав вишукано,зі смаком та дорого-все продумано до деталей), який вмістив і бенкет,і танці,і фуршети… Окрема подяка пані Аллі - людина, яка просто живе своєю справою! Підказала нам все до найменших деталей, супроводжувала та сприяла своєю постійною підтримкою у всіх передвесільних підготовках,дякуємо щиро!
Христина
2 года назад
Найкращий варіант для проведення свята. Ми залишилися задоволені більше ніж на 100%, все ідеально продумано до деталей. Кухня на найвищому рівні, гості залишали тільки приємні враження від цього закладу. Окремо хочу відзначити п. Аллу людина своєї справи, порадить, допоможе, і зробить все і навіть більше щоб ваше свято пройшло як найкраще. Соняхи це однозначно тепер наш сімейний заклад всі радимо тут проводити свої святкування!!!
Ira
2 года назад
Це найкращий вибір який ми зробили ! Найвідповідальніший персонал!Чистотота на вищому рівні.Кухня неймовірно смачна та сучасна .Наші гості вражені від цього ресторану та його кухні ! Величезну подяку ми хочемо висловити пані Алі за її дисципліну та таку відповідальну роботу ! «Соняхи»- це найкращий ресторан для вашого свята ❤️
Anastasiya
3 года назад
Дуже раді, що закладом для проведення нашого весілля обрали «Соняхи». Інтер‘єр, їжа, персонал - все на вищому рівні! Дуже рекомендуємо!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber