Весільний координатор

Весільний координатор

Оценка: 5  —   Отзывов: 2
телефон:
цена от:
4500 грн.
Координатор- це незамінний помічник на ваше весілля! Ідеально спланує таймінг весільного дня та прослідкує щоб все йшло за планом.☑️ Весілля для того, щоб ви насолоджувались вашим святом, а не переживали за кожну дрібничку. Тому, щоб ваше свято пройшло спокійно та згідно таймінгу, довірте клопоти координатору. Він все тримає під контролем. Вирішить форс-мажорні ситуації, про які ви навіть і не дізнаєтесь 👌
Оксана
2 года назад
Хочеться подякувати Оксані за її роботу на нашому весіллі! Оксана, ти була моїм спокоєм, моєю правою рукою, яка вирішувала абсолютно всі питання і все тримала під контролем) Завдячуючи тобі, ми могли повністю розслабитись, повеселитись і відгуляти наше весілля на всі 100%) Бажаю тобі досягти висот у цій галузі, тому що ти реально професіонал своєї справи! P.S. Якщо хтось з наречених ще думає, потрібен чи не потрібен вам на весілля координатор, - однозначно потрібен. Щоб ви просто насолоджувались цим днем і не думали «коли, де, як, чого» і т.д.)
Nazar
3 года назад
Привіт! Хочу поділитись враженнями від роботи з координатором пані Оксаною.. Я фотограф і знаю добре, наскільки важливо тримати все під контролем, нагадувати нареченим про всі дрібниці.. наприклад, де і в який час повинні бути кольца наречених, або букет нареченої і часто просто або не вистачає часу, або забуваєш нагадати... а з координатором ці всі питання знімаються і людина відповідає за свою роботу, а я можу всю енергію спрямувати на творчість.. дуже, дуже люблю працювати з координатором! Хочу особливо виділити пані Оксану... Працювали разом і все пройшло чудово, жодних спізнень, все чітко, сплановано, я тільки вийду на двір, а вже авто чекає на фотографа і справді, ти відпочиваєш на роботі, бо є людина, яка відповідає за організацію, а я фотографую) А які відгуки, ми отримали в кінці весілля від наречених, ух, думаю ви їх скоро теж тут зможете прочитати) Всі задоволені!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram