"DOTUK" організація/координація святкових подій

"DOTUK" організація/координація святкових подій

Оцінка: 5  —   Відгуків: 3
телефон:
ціна від:
8000 грн.
Привіт! Ми Ніна та Аня і вже понад 4 роки створюємо унікальні проекти, які відрізняються своєю душевністю, ідеєю та теплотою. Тому ми точно знаємо, де знайти якісних та перевірених фахівців, як підібрати хорошу локацію, зробити правильне зонування, підібрати стилістику та створити унікальну концепцію твого весілля. Instagram @dotuk_rivne
Таня
4 роки тому
Все почалося з того, що я натрапила на сторінку Ніни у інстаграмі. Далі перше повідомлення і ось я уже іду на каву наступного дня. Ніна наскільки позитивна та комунікабельна, що ти зразу розумієш - це саме та людина, яка зробить твоє свято крутим та незабутнім. Вона завжди допоможе, порадить та вийде за рамки обговореного, якщо треба. Потрібна ідея або підтримка - один дзвінок і ти вже знаєш як тобі діяти. Я не раз казала Ніні - ти весільна фея. Під час самого свята я взагалі ні за що не переживала - все було чудово. Мені здається, що з собою вона має весь арсенал техніки, який тільки може знадобитися. Таке враження, що в неї є "секретна валіза", де є все. Я справді побачила, що людина живе своєю справою. Вона кожне весілля сприймає як власне. Тому я можу з впевненістю порекомендувати її всім нареченим. Ще раз дякую за твою підтримку та чудове свято!
Анна
4 роки тому
І я хочу подякувати Ніні за наше чудове свято! За всю ту роботу яку вона проробила з нами, за неймовірну підтримку, за правильні слова, які були сказані так вчасно, що давали натхненя, коли сил вже ні на що вже не вистачало, за розуміння з пів слова, за десятки випитих кав і відвертих розмов! Я безмежно рада, що тоді не злякалась її юного досвіду, і взяла саме її координатором свого весілля! Я бачила як турботливо і хвилююче вона відносилась до нашого свята! Це безперечно найкращий координатор і організатор весіль Рівного!❤️
"DOTUK" організація/координація святкових подій
Відповідь від "DOTUK" організація/координація святкових подій
4 роки тому
Аня, дякую дуже тобі. Ви чудові!
Oksana
4 роки тому
Ніна - просто знахідка для такої нареченої, яка постійно про все хвилюється. Дуже відповідальна, завжди готова прийти на допомогу (навіть, якщо це виходить за межі домовленостей), добра та чуйна, а найголовніше - креативна та терпляча! Весілля було 21.06.2019 в Рівному і завдяки точній та професійній координації Ніни - все пройшло на ура! Для нас було важливо, щоб наші батьки також відчули свято, а не бігали "як білки в колесі", а коли ще й почало виникати мільйон запитань типу "хто це віднесе?", "хто це проконтролює?" і т.д., я остаточно вирішила, що допомога потрібна. Заздалегідь до весілля (а не за тиждень, як це роблять інші весільні агенції) ми обговорювали усі деталі, Ніна дуже креативна і пропонує мільйон ідей - аби було бажання :). Для неї не існує обмежень: хочеш - робимо! Вона допомагає зробити сучасне, душевне свято, яке запам'ятається надовго. Після весілля від усіх друзів звучало: "На такому рівні весілля ми ще не були!". Вміє чудово діяти в екстренних ситуаціях. Нареченому защімило нерв і він не може ходити? Ніна вже викликала лікаря і обговорила з усіма підрядниками подальші дії. Ще й мене заспокоїла :) Можливо, у вас закінчилося повністю усе вино після ПЕРШОГО заходу?! Ніна вже їде купувати вино, та ще й обирає, щоб вигідніша ціна була! А ми дізналися про це аж після свята. Мені сподобалося те, що вона одночасно була усюди, але її взагалі не було видно. Ми могли просто розсбалитися, бо весілля було в руках людини, яка від цього нереально кайфує. Мабуть, це і є її ключем до успіху - кайфувати від того, що робиш. Тому усе і було так класно. Я надзвичайно щаслива, що обрали саме Ніну. Без неї була б катастрофа :( Величезне ДЯКУЄМО!!
"DOTUK" організація/координація святкових подій
Відповідь від "DOTUK" організація/координація святкових подій
4 роки тому
Дякую тобі велике за такі теплі слова) Щодо слів гостей - це твоя заслуга, а не моя, ти молодець, дуже класно і детально все організувала! Була рада розділити з вами цей прекрасний день)

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram