Валерій Шишка

Валерій Шишка

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 6
телефон:
ціна від:
4000 грн.
Займаюся улюбленою справою і дарую збережені моменти життя;) За детальною інформацією звертайтесь 06322489977 Також мої робити можна переглянути: https://instagram.com/valeriy_shyshka https://valeriyshyshka.com/
Марія
2 роки тому
Вже двічі Валерій фотографував корпоративи нашої компанії BitsOrchestra і ми залишаємося задоволеними. Фотограф який добре вливається в колектив, його майже не помітно і який підловлює найкращі, найемоційніші моменти. Завжди вчасно приїжає на локацію та швидко віддає готові фото. Однозначно раджу Валерія ДЛЯ СПІВПРАЦІ!
Andriy
3 роки тому
Валерій справді талановитий фотограф. Він вміє вдало підібрати ракурс, порекомендувати як краще стати і зловить спонтанний момент так, що фото вийдуть неймовірними. Я залишився дуже задоволений його роботою і домовився про ще одну зйомку згодом! Дякую тобі і всім рекомендую :)
Ганна
4 роки тому
Хочу подякувати фотографу за бомбезну роботу !)) На нашому весіллі не було відео, і він зробив надзвичайно велику кількість кадрів ,зрежисував фото молодят та зловив багато моментів, і в результаті я маю велику кількість якісних фото протягом усього свята . Ще окрема подяка за те , що ми швидко отримали фотографії, і це не той фотограф, якому потрібно 100500 разів писати та нагадувати . Ми залишилися задоволені роботою Валерія , і сподіваємося , що ще зустрінемось;))
Olesya
4 роки тому
Дуже крутий фотограф! Сам показує цікаві пози і корегує рухи) Дуже атмосферна людина! Фотосесії із ним веселі і цікаві) дуже якісні фото! Ми неймовірно задоволені!
Милана
4 роки тому
Справді, Валєра, фото бомба!! Ми дуже раді, що ти змотивував нас таки зробити весільну дозйомку в Тустані!! І з весільного дня 720 фото це просто дуже багато, враховуючи що весілля було досить коротким, ти зловив круті моменти!))) А ще, з тобою було легко і просто працювати, і дякуємо,що знайшов нам машину для того щоб роїхати в Тустань! Ти молодець... П.с. та навіщо тобі та інтернатура, будь фотографом!!)))
Iryna
4 роки тому
Дуже класний фотограф, все чітко, якісно і дуже швидко😊 дякую

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram