весільне агенство Яскраві миті

весільне агенство Яскраві миті

Оцінка: 5  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
3000 грн.
Весілля під ключ. Декор,флористика,фото,відео,перший танець,музика,ведучі,церемонії та ін організаційні моменти.
Олюська
3 роки тому
Пройшло більше місяця часу з дня нашого весілля - 12. 09. 2020, а теплі спогади ще і дотепер гріють наші серця. Дуже дякуємо весільному агентстві ''Яскраві миті'' за прекрасний декор на нашому весіллі. Талановиті, креативні професіонали своєї справи, які допоможуть вам створити казку у ваш щасливий день. Ви зробили наше свято яскравим, веселим та незабутнім, все було просто фантастично! Галинка, дякуємо що зрозуміла всі наші побажання і втілила їх в реальність, до кожної дрібнички. Все було стильно та просто чудово, так як я і хотіла. Фотозона була нереально красива, навіть краща, ніж я собі уявляла. Одразу видно, як людина живе і любить свою роботу та намагається створити красу для своїх наречених, щоб вони були задоволені. Окрема подяка за весільний букет. Він був надзвичайно ніжним і гарним. Букети дружок також були чудовими. Ви найкращі! 👍👍👍Дорогі наречені, довірте своє свято професіоналам студії ''Яскраві миті''. Вони втілять всі ваші мрії та побажання !Рекомендуємо всім! Успіхів та процвітання Вам! ❤️❤️❤️
Ira
3 роки тому
Дякуємо за яскраві емоції. Ви дійсно Яскраві Миті! Навіть за такий маленький бюджет Ви створили вишукане оформлення.
Alex
3 роки тому
Дуже задоволені оформленням від студії декору " Яскраві миті ".Крім професійно оформлення , завжди усміхнена власниця , надасть професійну консультацію, і допоможе підібрати те , що вам потрібно.Процвітання вам!
Bu
3 роки тому
Найкраще оформлення, яке тільки може бути!!! Яскраві Миті оформляли наше весілля, хрестини, дні народження! Рекомендуємо усім! Вишуканість,стиль,смак,гармонія,вдале поєднання кольорів, - усе на найвищому рівні! Привітна і завжди усміхнена власниця студії завжди допоможе вам у вашому виборі,підкаже, порадить і хоч голову ми їй поморочили добре, радо допомогла обрати те, що ми хочемо! Щиро дякуємо!!! Процвітання вам і вдячних клієнтів!!!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber