Mrs.Green Елегантна сучасна флористика та декор

Mrs.Green Елегантна сучасна флористика та декор

Оцінка: 5  —   Відгуків: 9
телефон:
ціна від:
40000 грн.
Глибоко занурюємось в історії, побажання та цінності, щоб створити унікальний декор гармонійний з парою та простором. Наш підхід - обмежена кількість проектів в сезон, дозволяє приділити достатньо уваги кожній парі. Наші наречені мають гарний смак, цікавляться мистецтвом та цінують справжнє. Давайте знайомитись! Наш профіль в Instagram https://www.instagram.com/mrs.green.ua/
Natalya
2 роки тому
Оля не просто флорист, вона - неймовірно чуйна людина. Змогла почути всі побажання, підказати і направити :) я повністю їй довірились у флористиці весілля і це було "Вау". Реальність набагато краща ніж були очікування :)
Khrystyna
2 роки тому
Оля не просто флорист, вона митець та ще трохи психолог. В нашому випадку не було жодної теми весілля, а тільки дуже приблизне бачення атмосфери. Тому Оля детально вивчала нас та наші характери, підбирала варіанти кольорів та квітів, щоб вони підійшли до нас, до пори року, місця та створили бажану атмосферу. Тож була не тільки флористика, а й ліхтарики, які гарно звислали зі стелі. Все це вкупі створило неймовірну атмосферу😌 До співпраці з Олею ми не надавали особливого значення флористиці, бо не розуміли скільки це потребує зусиль та ідей. Але коли почали працювати, то думка геть змінилася, а творіння Олі просто вразило всіх присутніх. Олю, безмежно дякуємо!
Olena
3 роки тому
Команда Mrs.Green вміє бачити саму суть речей, що безцінно в супер швидкому світі. Довірившись Олі, ми знайшли для свого весілля те, що шукали - не просто красиве і досконале з точки зору декору рішення, а дуже глибоке і символічне прочитання нашої історії. Ми щасливі досвідчити на собі цей талант Олі з командою, і дуже радіємо, коли бачимо нові прекрасні творіння Mrs.Green♥️
Ksenia
3 роки тому
Спостерігаю за творчістю Ольги і просто в захваті від її робіт - дуже сучасне бачення флористики! Окрім красивих візуально оформлень, мене дуже торкає глибокий підхід до кожної пари, створення індивідуальної концепції, що розкриває їх характери, цінності ❤️ І дивовижна увага до деталей! Чекаю нагоди довірити їй своє свято))
Iryna
3 роки тому
Завжди індивідуальний та креативний підхід! Тонке відчуття побажань та особистості клієнта! А головне, все виконано досконало, у визначені строки та з любов‘ю!
Iryna
3 роки тому
Було дуже приємно і цікаво співпрацювати з Олею. Вона не лише проробляла ідеї декору, але й з радістю підказувала, де можна знайти оригінальну прикрасу для волосся чи де у Львові є класні весільні сукні. Креативна, чітка, відповідальна. Дуже рекомендую!
Roksolana
3 роки тому
Скористалися послугами мегаталановитої флористки Олічки.Усі наші побажання виконала досконало. Стильне,сучасне та водночас елегантне бачення красивого.Рекомендую на всі 100%
Nadia
3 роки тому
Працювати з командою Ms.Green одне задоволення. Всі ідеї по декору весілля були втіленні з врахуванням наших побажань.
Sveta
3 роки тому
Вишукана і персоналізоване флористика, дуже задоволена 🥰

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram