Олександр Ріві

Олександр Ріві

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 52
телефон:
цена от:
18000 грн.
Сучасний, креативний ведучий. Стильно, легко, щиро. Працюю у команді з Dj (звукооператор), власне звукове та світлове обладнання, спецеефекти. Радий спілкуванню моб/viber/telegram/whatsapp (096) 536-16-96
Володимир
8 месяцев назад
Олександр і його команда професіонали! Дякуємо Олександру і команді за планування, організацію та проведення нашого свята ми дуже, дуже, дужееее задоволені. Гості в шоці від того наскільки може бути приємно та легко на святі з ведучим. РЕКОМЕНДУЮ! ЗАМОВЛЯЙТЕ НАВІТЬ НЕ ДУМАЙТЕ! головне щоб в Олександра були вільні дати))) Замовивши Олександра як ведучого ви не пошкодуєте і ваша подія буде справжнім святом для всіх!
Dana
9 месяцев назад
Величезна подяка Саші та його прекрасній команді🫶🏻 Все було на вищому рівні! Завдяки вам хрестини нашої дівчинки пройшли ідеально!👼🏻❤️ Неймовірна увага до деталей та вміння швидко та оперативно реагувати на форс-мажори зробили це свято максимально комфортним як для гостей так і для нас☺️ Щиро рекомендую вашу команду, адже ви найкращі!!!
Tanya
2 года назад
Щиро вдячні Олександру та його команді за наше свято ! Все пройшло краще ніж ми очікували. Завдяки вам, наше весілля було веселим, душевним та вишуканим ! Настільки класно все було, що часу на фото зовсім не було( Рекомендуємо!
Анюта
2 года назад
При выборе ведущего нам было важно, чтобы мы были “на одной волне»! И с Сашей мы попали прямо в Точку!) Он очень ответственно относится к подготовке; разрабатывает сценарий под конкретный запрос; слышит пожелания! Для нас главным результатом его работы было - мы с мужем остались очень довольны своей свадьбой, а наши гости сказали, что это была одна из самых лучших свадьб, на которой они были)) Спасибо Саше и его команде за домашнюю атмосферу, слезы радости, за веселье и смех на протяжении всего дня!
Анна
2 года назад
Наше весілля було маленьким і затишним, таким, про яке мріяли, саме завдяки Саші. Опісля друзі казали, що наш ведучий , ніби наш друг, гість, приятель, бо коли розказував лавсторі, наче переживав його з нами. Справді, Саша зробив наше свято незабутнім, яскравим та емоційним. Усі гості були задіяні у різних інтерактивах і ніхто не залишився без уваги. Програма свята була цікава, а найголовніше - сучасна! Також замовляи світло, важкий дим та музичний супровід у Ріві. Разом з цим отримали довершену атмосферу весілля. Раджу обирати Сашу від душі і з найкращими бажаннями! Дякуємо тобі!
Ivanna
2 года назад
Найкращий ведучий,який здатний перетворити весілля на казку, створити щиру та невимушену атмосферу свята. Все було мега круто! Всі наші гості були в захваті від атмосфери яку створив Саша! Дуже відповідально ставиться до своєї справи. Все було продумано до дрібниць,врахована кожна деталь, багато нам підказував і радив. На ньому трималася вся організація нашого свята! В нас на весіллі двічі пропадало світло) Саша так вирулив ситуацію,що цього навіть ніхто не помітив. Як людина Саша дуже щирий,відкритий і чесний, в нас все будувалось на довірі, з ним легко знайти спільну мову. І ймовірно ви з Сашою залишитеся гарними друзями, як це сталось у нас)
Таня
2 года назад
Саша, хочемо подякувати за наше незабутнє свято 04.09.21! Все було на вищому рівні! Батьками та гостям дуже сподобалося, всі лишилися в захваті! Дякуємо тобі та твоїй команді, Ви великі молодці!! Побільше вам хороших клієнтів!)
Vitaliy
2 года назад
Почну з части, яку взагалі-то потрібно писати в кінці, а саме PS. Саша, перечитую відгуки про вас і бачу, що ми забули - фоточку з ведучим зробити забули! Ми обов'язково маємо зустрітися ще і це виправити, але напевно вже не на весіллі, ну як мінімум не на моєму :) Засвідчую, що всі відгуки про Олександра, чиста правда - супер ведучий, цікава і приємна людина, справжній профі. Підготувався за дуже короткий проміжок часу, генерував сотні ідей, давав незліченну кількість корисних порад. Як результат - супер свято! Абсолютно всі гості наступного дня дзвонили і в першу чергу говорили, що у нас був найкращий ведучий і супер діджей. Одразу видно, що людина на своєму місці. Дуже вам вдячна, що ви провели цей особливий вечір з нами і дуже вдячна долі, що звела нас :)
Римма
2 года назад
Саша був нашим ведучим на весіллі 👰🏼‍♀️🤵‍♂️ І можемо лише сказати, що він супер! Провів свято на найвищому рівні! Все чітко, організовано)))) І хоч ми до весілля і не бачились, але по телефону все було оьговорено)) тому якщо ви з іншого міста, то не проблема😃 Вікторони, конкурси цікаві, продумані і підготовленні! Гостям дуже сподобалось! Рекомендуємо!🙌🏻👌🏻👍🏻
Дана
2 года назад
Найкращий ведучий з найкращою командою)З вами наше весілля пройшло на вищому рівні✨✨✨ Нікому з гостей з вами не було сумно)) Чудові вікторини і конкурси🎉🎉🎉 Найшли підхід до кожного з усіх гостей)) На обрядах дуже зворушливо і душевно все сказали,до сліззз🥰 Ще раз дякуємо вам🔥🔥🔥
Anna
2 года назад
УСІМ БЕЗСУМНІВНО РЕКОМЕНДУЮ ОЛЕКСАНДРА!!! 🤩🤩🤩 Дякуємо вам за це свято🥰 Усе було на найвищому рівні, було дуже весело, прикольно і креативно. Ні секундочки не було нудно, конкурси заохочували до веселощів. Паперове шоу-це окремий кайф, я такого ще не тестила, але мені було дуже класно. Увесь наш 11 клас дуже задоволений, що ви розділили з нами це свято. Танці, конкурси, квести змушували нас завжди зосереджувати увагу на вашій роботі!!! Це напевно найкращий випуск!!!🎓🎓🎓 Будемо усім рекондувати вашу кандидатуру як ведучого, бо справді все бомбезно організували! Дякуємо, що розділили це свято з нами🤩🥳 P.S. Олександр дуже позитивна людина, тому знаходить спільну мову з усіма.🥳🥳🥳
Богдан
2 года назад
Дякую чудовому, енергійному ведучому Олександру, який зробив нам чудовий випускний вечір. Діти і батьки залишились дуже задоволені. Все було дуже-дуже класно. Він зумів зробити так , щоб всім було весело і класно. Це людина-фанат своєї справи. Замовляйте - не пожалкуєте. Дякуємо за все !
Kateryna
2 года назад
Олександр створив нам чудове свято 26 червня 2021 року Все було гармонійно, ненав‘язливо, весело, драйвово, ніжно та чуттєво Олександр чудово відчуває публіку. Гості не хотіли відпускати його зі свята Всі інтерактиви доречні, церемонія проведена ідеально та чудово налаштовує гостей на початок свята А ще, дуже важливий і приємний момент це співвідношення ціна-якість. Все було прекрасно Однозначно рекомендую!!!
Mariia
2 года назад
Ми хочемо подякувати тобі та твоїй команді за наше афігенне весілля) Без вас воно б таким не було ! Атмосфера була шикарна, та максимально комфортна) Круті розважалки, вдало спланований таймінг) Ви врахували всі наші бажання, і втілили у життя мої мрії😊 Все було прекрасно) Звук, світло - rivi_event, хлопці молодці, супер організація!! Наташа - координатор, вона зробила так, щоб ми ні про що не думали. Гості залишились задоволені:) За час підготовки ти став для нас другом, і нам було дуже легко з тобою :) Дякуємо за все! Ви - найкращі!)
Katerina
2 года назад
Дякую тобі , Саша ! За весілля яке було 12.06.2021 р. Завдяки тобі і твоїй команді наш день був ідеальним . Гості всі в захваті , і ми також ! Ти мега крутий ведучий ! Це найкраще весілля на якому я була 😄👍🏻 До зустрічі !!!🤗
Кристина
2 года назад
Наше весілля Олександр супроводжував 29.05.21. На початку підготовки ми вирішили в першу чергу знайти локацію та ведучого, і зовсім не прогадали. Адже під час першої зустрічі Олександр дав нам дуже багато корисних порад, які допомогли нам організувати сучасне, комфортне і сплановане весілля. Окрім цього, разом з Олександром з його агентства були DJ, вокалістка, координатор та світлооператор. Майже всі, хто були задіяні на нашому весіллі - це одна команда, яка працює в унісон, тому всі питання, починаючи з дрібничок і закінчуючи форс-мажорами, були вирішені без нашого втручання. За час підготовки Олександр став для нас другом. За час весілля він став другом для наших гостей. Програма, конкурси, музика - все настільки сподобалось гостям і, головне, нам! Мені було мало нашого весілля, я б з радістю його повторила з Олександром та його командою))) Саш, дуже-дуже дякуємо і радіємо, що з нами був саме ти)))
Наташа
2 года назад
Наше весілля було 06.06.21, Саша створив нереально круту атмосферу. Від його інтерактивів в захваті були всі, від молоді до бабусь) Відповідальний, позитивний, креативний, людина яка заряджає!
Anton
2 года назад
Все було дуже круто, ведучий враховував всі наші побажання та проробив багато роботи по організації весільної програми. Атмосфера була незабутня. Всім гостям дуже сподобалося. Також задоволені командою RIVI, освітлення, музика, діджей все на найвищому рівні. Ми просто насолоджувалися весіллям, не було жодної думки про те, що щось буде не так чи нам потрібно буде вирішувати якесь питання. За нас все робила чудова команда. Це був незабутній день, який би хотілося поставити на повтор.
Tanya
2 года назад
Наше весілля було 14.05.2021, хочемо сказати велике ДЯКУЮЮ, завдяки тобі та твоїй команді наше свято пройшло незабутньо. Інтерактиви бомба, а від флешмобу всі в захваті, натанцювалися всі від душі, що і досі згадують))) Дуже приємно і легко було працювати з тобою)) Дякуємо за сучасний та професійний підхід до організації нашого свята!!!
Тоня
2 года назад
15/05 було наше весілля 🥰 Все було ідеально! Ми задоволені і гості також! Молода сім'я Кузьми дякує за твою чудову творчу роботу, гарний настрій гостей , прислуховування наших побажань🙂 Конкурси і забавки були дуже веселі і доречні! Ти - справжнє джерело позитивних емоцій і оригінальних ідей😉😇Неймовірний професіональний підхід, гнучкість у нестандартних ситуаціях і вміння відпрацьовувати до останнього - це ті якості, за які тебе як ведучого можна рекомендувати всім бажаючим провести незабутній захід♥️♥️♥️ Місто Нововолинськ (Волинська область)
Наталка
3 года назад
Привіт! Пишу відгук про ведучого, який створив нереальну атмосферу на святі хрещення нашої доці👌🏼По перше, хочу відмітити те, що Саша дуже відповідально відноситься до своєї справи. Незнаю де він бере час, але за декілька днів до свята він постійно був з нами на звязку. 😅 Ми хвилюватись щоб все пройшло гладко) Він нас вміло заспокоював! Саша проводив цікаві конкурси за участю наших гостей! Всім було дуже цікаво! І видно було по гостях, що вони з нетерпінням чекали коли Саша візьме мікрофон до рук) бо здогадувались : зараз буде щось цікаве!☺️ Взагалом, ми задоволені на 100 % роботою Саши і його команди: звукооператора, ді-джея та людьми які займались професійним освітленням залу. Всі хлопці молодці! Молода, завзята, енергійна команда на чолі з Ріві😉 Якщо ви хочете організувати собі свято, яке запам’ятається і вам, і вашим гостям, то раджу тільки Ріві!
Алина
3 года назад
Хочемо ще раз подякувати за таке чудове свято. Все було легко, невимушено і весело. З першої зустрічі було зрозуміло, що нам немає за що турбуватися. Все було на вищому рівні! Дякуємо за створену атмосферу та емоції!!🤩🤩🤩
Карина
3 года назад
Наша свадьба была трогательной,яркой и незабываемой только благодаря этому прекрасному человеку!❤️ Он действительно профессионал своего дела и до деталей сделает любое событие красочным!🥂 Но самое главное, в нем нет фальши и он действительно очень искренний и порядочный, а Команда которая с ними работает настоящие Боги своего дела! Все сопровождение было как будто на лучшем концерте мировых звезд! Я не устану говорить ему спасибо и спасибо судьбе что именно его я выбрала на самое важное событие нашей жизни💕🥰
Katya
3 года назад
Після нашого особливого дня Вже минуло більше року,але досі пам’ятаємо ту атмосферу.Атмосферу яку створив Саша Круто,весело і запам’ятовуюче для всіх гостей Головне що хотілося б ще відмітити це підготовка і відношення Саши до цього процесу Я ні разу не пожаліла що обрали ми саме тебе В день весілля ми просто прокайфували від процесу і всієї атмосфери Саш,ти супер Успіхів тобі у цій нелегкій справі Зростай і розвивайся Хоча вже й немає куди І так все круто,все супер
Костя
3 года назад
Я і гадки не мав що могло б бути так. Під враженням залишились абсолютно всі! Дуже тепло і приємно згадувати. Твоя команда втілила усе на неррреально високому рівні. Будучи гостем де вели весілля такі як "Тамада", відверто кажучи не хотів перетворювати наш день в таке. Та після нашого, тебе Саш, я б так не обізвав!) Дякую тобі і твоїй компанії!) ти крутий!!
Ира
3 года назад
Саша просто неймовірний ведучий! Тільки завдяки йому наше весілля було таким щирим, веселим, атмосферним та незабутнім! Кожна моя маленька мрія і побажання були втілені у життя. Дякую за довіру, за спілкування кожного дня цілий місяць до весілля, шалену підтримку, за допомогу вирішення різних проблем, які навіть не стосувались його компетенції. Я можу впевнено сказати, що без Саші наше весілля ніколи б не було таким крутим. Все було на вищому рівні! Дякуємо за поради, а особливо дякую, що я змогла тобі з легкістю довіритися і не хвилюватися! Всі були під враженням і весь час повторюють, що Саша та його команда професіонали своєї справи! Радимо всім і будемо радити далі, бо побувавши на багатьох весіллях не зустрічали такого рівня підготовки. Навіть після весілля ми продовжуємо спілкування і це справді круто! Саша ми тебе любимо і вдячні за все!!!
Анжела
3 года назад
Дякуємо Саші і його команді за чудово проведене весілля, все було дуже круто і по сучасному з кращими спецефектами) Не зустрівшись жодного разу ми все вирішували в онлайн режимі, але це жодним чином не вплинуло на якість проведення весілля, Саша дуже відкрита і позитивна людина, яка знає свою справу і віддається їй на всі 100%. Всім рекомендую))
Мар'яна
3 года назад
Дуже хороший ведучий, який допоміг зробити наше свято чудовим та затишним))) Саша, відповідально відноситься до підготовки кожного етапу свята. Щиро дякуємо🙂
Maria
3 года назад
Дуже вдячні Саші за наше супер душевне свято! На нашому весіллі були всі позитивні емоції, які тільки існують...Саша доводив до сліз всіх гостей(в хорошому сенсі😂), були шалені танці і дуже круті конкурси, вся програма була дуже сучасна! Тепер хочеться погуляти в якості гостей на весіллі, яке веде Олександр😄🤩 Ми задоволені на всі 100 і всі наші гості казали який в нас крутий ведучий! Дякуємо дуже сильно, ти крутий!🤩
Natalia
3 года назад
Мы с Сашей хотим выразить сердечную благодарность и свое восхищение за проведенный тобой праздник! За твой великолепный труд! За веселье, которое ты нам подарил на свадьбе - 25.07.2020! Все было просто потрясающе! От лица молодоженов и всех гостей благодарим тебя за чудесный праздник, огромное спасибо, тебе!!! Мы не ошиблись в выборе ведущего, остались с теплыми, приятными воспоминаниями.
Ivan
3 года назад
Дякуємо Саші за незабутнє весілля) Крутий і сучасний ведучий, веселі та креативні програми, враховує усі побажання, ніхто і ніщо не залишиться без уваги. Якщо ви хочете незабутньо відсвяткувати своє свято, вам сюди, усі будуть в захваті)
Юля
3 года назад
дуже дуже класний ведучий👍🏻 втілив всі наші задуми в реальність. весілля було дуже веселим, драйвовим, атмосферним, саме таким, яким ми його собі уявляли😍 взахваті буди всі, від малого до великого😘 завдяки Саші, цей день ми будемо пам’ятати довго🥰🥰
Katya
3 года назад
Саша ти крутий!!!! Дуже дякуємо тобі за наше незабутнє та крутезне свято!!! Все пройшло дуже класно, так як ми і хотіли!!! Рекомендуємо всім!
Римарук
3 года назад
Дякую вам Саша і вашій команді! Ви гарантія хорошої і веселої забави. Професіонали з великої букви. Ви залишили прекрасне враження в батьків і дітей, врахували всі наші побажання, давали слушні поради та підказки. Низький Вам уклін. Щастя і здоров’я вам! Успіхів і побільше щасливих і вдячних клієнтів!
Ніка
3 года назад
Хочемо подякувати Саші і його команді за таку професійну роботу, за те що зробив наше свято таким класним!) Всі гості в захваті, всім все сподобалося, конкурси були в самий раз, різні і цікаві) Публіка насолоджувалася святом, завдяки вашій чудовій роботі!)
Галинка
3 года назад
Саша ти найкращий!!! Враховувало всі наші побажання! Наше весілля разом з Сашою та його командою не було схоже ні на одне весілля на якому ми були в якості гостей! Сучасно, креативно, драйвово, цікаво! Все було прекрасно! Саме те, чого ми хотіли! Дуже дуже дякуємо! 😋🤩
Інна
3 года назад
Саша - найкращий ведучий! Ним захоплювалися всі гості і навіть персонал ресторану. Він зробив наше свято драйвовим, веселим і душевним.Відповідально підійшов до своєї справи, врахував усі наші побажання, порадив як було б краще, і до кожного гостя мав індивідуальний підхід. А ще, це просто хороша людина, з якою приємно мати справу!!!) Я ще дуже довго буду дякувати за наше свято і кожному буду радити саме його!!
Наталія
4 года назад
Дякуємо Саші за чудову вечірку) Це було справді круто,драйвово і так,як ми цього хотіли) Ти зробив все так,як ми мріяли,навіть краще👍👍👍Це було незабутньо. Всі гості залишилися задоволеними,а ми готові пережити такий день ще не раз. «Капсула часу» - це дуже класний спогад на все життя))))))Ще раз тобі ДЯКУЄМО😀😀😀
Yulia
4 года назад
Неймовірний ведучий та вся команда Rivi Event. Віддача, сучасна програма, техніка, професіоналізм - це все про них!
Alina
4 года назад
Олександр провів наше свято на найвищому рівні. Врахував кожне наше бажання. До організації свята підійшов дуже відповідально та креативно. Ми та гості були приємно вражені. Звісно, ми рекомендуємо Олександра, адже він допоможе зробити ваше свято найкращим! ))
Ферендович
4 года назад
Дуже креативний ведучий 🎤 Втілює побажання в реальність 🌹 Вміє зробити свято по-справжньому затишним та красивим ❤ Бажаю від себе творчого натхнення 💫 та професійного розвитку 🎼
Оля
4 года назад
Дуже дякуємо за проведення нашого свята! Все було справді круто. Ти створив саме ту атмосферу що ми і очікували) ми ні за що не хвилювались, завдяки тобі ми просто насолоджувались весіллям і відпочивали. Ще раз дякуємо, всім дуууже сподобалось. Ти молодець!
Yaryna
4 года назад
Найкрищий ведучий якого можна бажати на своє свято! в міру того, що живемо в інших містах , зустрітися перед весіллям не вдалося, але незважаючи на це всі побажання були виконані! мега позитивний, щирий і відповідальний! всі піротехнічні і технічні нюанси виконані на найвищому рівні!!! дякуємо, Олександре за день проведений з нами!!!
Виктор
4 года назад
Крутий ведучий на якого можна покластись і не за що не турбуватись. Сучасний, веселий, професійний! Дякуємо що зробив наше весілля яскравим.
Стас
4 года назад
Сашко, дуже дякуємо Вам за проведення нашого святкування! Ви вловили ту емоцію, яку ми випромінювали, створили ту атмосферу, про яку ми мріяли і яку Вам описували! Дорогі відвідувачі сайту, які шукають ведучого для проведення Вашим святкувань, Сашко дуже скоро знаходить контакт з гостями, швидко адаптується до будь-яких умов і різких змін у запланованих заходах, професійно підходить до організації святкування та його підготовки. Завжди розповідає, рекомендує і пропонує різні варіанти проведення стандартних частин будь-якого святкування! Сашко, Вам успіху))))))
Виктория
4 года назад
Привіт) Дуже велика подяка за ту атмосферу яку ти створив на нашому весіллі) Все було продумано до найменших дрібниць) Жодного форс-мажору! На протязі всього свята гості тільки й казали який крутий ведучий. Дуже круте наповнення весілля без всяких "штучок" з минулого століття, все дуже молодіжно та по новому) Тому хто бажає веселощів, драйву то вам саме до RIVI) Також окрема подяка за твою команду, а саме професійне освітлення, звук та супер драйвовий діджей) P.S. Тяжкий дим взагалі крута фішка)
Єлизавета
4 года назад
Величезне дякую, за наше весілля. Це той випадок, коли соромно буде назвати тебе "тамадою", адже ти дійсно талановитий ведучий та крутий діджей. Весілля було незабутнім, завдяки тобі! Дуже уважний до деталей, гостей та всього свята вцілому, завдяки чому всі були задоволенні та щасливі у цей день. Все було дуже сучасно та кльово, від конкурсів до підбору музики, яка підходила б саме до нашого свята, а твої спецефекти, зробили особливі моменти свята феєричними. Ще раз дуже дякую і бажаю натхнення, творчих успіхів, зросту та побільше вільного часу)
Наталі
4 года назад
Хороший ведучий👍!! Створює саме ті емоції свята!!! Не залишить жодного гостя без уваги🤣!!! Відповідально ставиться до кожної дрібниці!!!
Olya
4 года назад
Дуже крутий ведучий! А найголовніше хороша людина. Відповідально підходить до справи, може знайти спільну мову будь з ким! Прислухається до ваших побажань та втілює їх в життя.Сучасні конкурси, музичний супровід,що не пісня то хіт під який неможливо всидіти на місці.Все пройшло на висоті.Ми вдячні тобі за свято яке було на нашому весіллі!👍👍👍
Оксана
5 лет назад
Саша, ти великий молодець! Завдяки тобі наше свято було незабутнім! Все чудово: і програма, і стиль ведення, і підбір музики. Рекомендую до співпраці! З цим ведучим Ваше свято запам'ятається та сподобається усім))) Удачі тобі та щедрих клієнтів)))
Victoria
5 лет назад
Дуже крутий ведучий та тамада!!! Цікавий сучасний матеріал, спецефекти, програма. Всім раджу!!!))
Tania
5 лет назад
Було дуже весело і душевно. Уважно слухає і вносить свої пропозиції. Всім більш ніж задоволені😊😊😊

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram