Павло Дем'янчук

Павло Дем'янчук

Оценка: 5  —   Отзывов: 10
телефон:
цена от:
16500 грн.
При реєстрації на даному сайті, мені запропонували коротко описати свої послуги. Так от, Я-ВЕДУЧИЙ! 😀 Ведучий рубрики у ранковому шоу "СНІДАНОК з 1+1" 😀 Ведучий новин та розважальних програм на Рівне 1(в минулому) 😀 Учасник телепроекту "Комік на мільйон" на каналі ICTV 😀 Топ 5 стендап-коміків України за версією "Independent Stand Up Festival 2017" у м. Києві 😀 Ведучий першої МЕГА-події "Rivne Event Awards – 2019"
Anastasiia
2 года назад
Паша був ведучим на нашому весіллі 13.08.2021. Ми дуже раді, що обрали саме його - людину, яка створила настрій та атмосферу на нашому святі. Ще з першої зустрічі з Пашою ми зрозуміли, що він дуже креативний, багатогранний, нестандартний ведучий, з почуттям гумору, який має купу цікавих ідей, які ми захотіли втілити на нашому весіллі. Ми зійшлись з ним буквально з першої хвилини нашого знайомства. Також для нас було дуже важливо, щоб був баланс між розважальною програмою, традиціями та спокійними посиденьками і спілкуванням між гостями. Паша точно знає, як це зробити, тому все було вчасно і доречно. Паша завжди прислуховувався до наших побажань, тому все пройшло саме так, як ми хотіли. Він не був занадто нав’язливим, за що гості були дуже вдячні. Ми дуже рекомендуємо Пашу для всіх молодят, які хочуть, щоб їхнє свято пройшло без лишніх турбот, переживань та нервів. Паша професіонал і зробить все, як захочете того саме ви. Паша, а тобі спасибі, що наше весілля пройшло ідеально і запам’ятається на все життя!)
Katia
2 года назад
Почали підготовку до весілля з вибору ведучого, адже і від цієї людини залежить настрій усього свята. Пашу обрали через рекомендації наших друзів, у яких він проводив весілля 🔥 Ще на першій зустрічі ми з чоловіком зрозуміли, що саме він буде разом з нами у такий важливий день) Перед самим весіллям у нас було декілька зустрічей та постійне спілкування онлайн. Класним було те, що Паша відразу зрозумів наші запити та бажання і пропонував нам те, що дійсно вартувало уваги👍🏼 Було декілька класних фішок, які зробили фурор на весіллі🤩 Вдало підібрана програма під гостей, адже всі гості були задіяні та брали участь у розвагах) У день весілля Паша керував усім процесом, а ми лише відпочивали і насолоджувались цим днем) Важливим моментом було те, що атмосфера була легка та розважлива. Гості мали час , щоб поїсти та випити, поспілкуватись і провести час один з одним. Для нас це був один з головних моментів. Якщо вам потрібна інтелігентна людина з класними жартами, цікавою програмою, класними фішками та ненапряжною атмосферою-тоді це ПАША!!!!💯💯💯💯
Дар'я
2 года назад
"У вас дуже класний ведучий. А він звідки?" Минуло 2 місяці з дня нашого весілля, але ми досі згадуємо все і всіх хто розділив з нами це свято. Було настільки легко, невимушено. Були і щирі сльози, і голосливий сміх. Це все завдяки Паші! Паша - професіонал та відданий своїй справі. Він врахував все до дрібничок. Рекомендував, давав поради при підготовці, які дійсно нас виручили) Тому, хто шукає класного ведучого та просто хорошу людину - телефонуйте Паші)
Inna
3 года назад
Наше весілля було 31 липня 2020 і ми шукали ведучого, який би відповідав всім критеріям, а їх було досить багато: не нав'язливий, з гумором (але в міру), цікавий та начитаний, з гарною поставленою українською мовою (і щоб вона була рідною), з цікавими конкурсами (а можна і без них), і саме головне, щоб нас відчував та враховував наші побажання. Так як на своїй роботі я співпрацювала з ведучими, то чудово розуміла, що окрім професійності, ведучий має підходити по темпераменту. Коли вперше зателефонувала Павлові і почула його голос та манеру розмови -одразу сподівалась, що наша дата у нього буде вільною. На той час, ще з нареченим, ми зустрілись разом з Павлом, щоб познайомитись та зрозуміти чи підходимо один одному і то був perfect match. Ми проговорили 2 години і сумнівів не було ще з перших хвилин. Наше свято, не побоюсь цього слова, пройшло ідеально! Була присутня і лірика і гумор, все по таймінгу, тактовно, а ще Павло підготував для нас окремий сюрприз - і це було неймовірно. У нас збереглось відео з весілля і вже 20й раз переглядаючи, розуміємо, як нам повезло з ведучим! З повагою, Інна і Тарас :)
Yulia
3 года назад
Сказати що Паша це класний ведучий, це просто нічого не сказати. Ми були на багатьох весіллях, бачили багато ведучих, і з впевненістю можемо сказати, що Паша найкращий, і це не лише через те, що він проводив нам весілля. Легкість, простота, почуття гумору, ненав‘язливість, це все про його професіоналізм. Дуже рідко буває, коли від ведучого в захваті всі гості, але навіть найприскіпливішим нашим гостям він сподобався. Для нас він залишився не просто ведучим, а хорошим другом, бо під час чисельних зустрічей перед весіллям було настільки легке і приємне спілкування, що це залишило нам найкращі враження про Пашу. Вперше ми познайомились минулого літа, на весіллі наших друзів де Паша був ведучим, і перше в чому ми були впевнені при підготовці до нашого весілля, це вибір ведучого на наше свято. Ми ще раз хочемо подякувати за прекрасну роботу, і порадити майбутнім нареченим, що якщо ви оберете ведучим на ваше весілля Пашу, ви будете задоволені на 100%
Iryna
3 года назад
Після того як наречений зробив мені пропозицію я отямившись від радості одразу почала підготовку до нашого найщасливішого дня😊 якщо щодо фотографа і музики я ще вагалась то кому я довірю провести наше свято я знала ще до пропозиції. Як же я була щаслива, коли Паша погодився на це! Ще працюючи стилістом у весільному салоні я запитувала в наречених, а хто найкращий в місті? І майже щоразу я чула відповідь: "Паша Демчик!" Підготовка була тривалою. Ми зустрічались не один раз, Паша і рекомендував конкурси і заспокоював мене як наречену і допоміг підібрати той самий стиль весілля, який ми і хотіли за що окреме велике дякую 😊 На самому весіллі все пройшло настільки легко, невимушено і ніжно, що ми з нареченим не помітили як пролетів цей день. Гості були приємно здивовані наскільки все було організовано, жодних несподіваних чи пошлих конкурсів, все було нове та цікаве. В кінці після Пашиного побажання для наречених батьки не стримували сліз. Ще раз дякую за ці щирі слова. Якщо ви хочете ні про що не думати у ваш особливий день, а лише насолоджуватися спілкуванням з найріднішими людьми, однозначно запросіть Демчика на ваше весілля 😊
Наташа
3 года назад
Хто бажає доброго ,душевного та талановитого і саме головне чуйного ведучого .Вам до Паши 😎 Людина яка живе своєю роботою,допоможе в організації та найде підхід до всіх ваших гостей ,не залишить байдужого нікого і допоможе здійснити всі ваші побажання в реальність🎉🎉🎉🎉 Паша проводив і нам весілля і була в якості гостя де проводив весілля .Якщо бажаєте свято не «підкопірку» щоб було цікаво ,а не сидиш і вже наперед знаєш програму ведучого бо вже бачив його роботу на іншому весіллі вам потрібен саме він
Artem
3 года назад
Паша провів наше весілля настільки лайтово,легко,невимушено,що навіть найприскіпливішим родичам не було до чого придертись.Дуже професійний ведучий.
Alla
3 года назад
Якщо вам потрібен не нав'язливий ведучий, який жартує в міру і нікого цим не ображає - то це Паша. Дуже простий у спілкуванні, привітний і професійний чоловік. Нам та гостям він дуже сподобався, бо не чіпляється до людей, завжди знає, що сказати та постійно співпрацює з молодятами. Як до весілля, так і під час.
Александра
4 года назад
Наше свято, відбувалося 1.09.2019, і за великої удачі ми обрали ведучими Пашу та Гришу. Що хотілося б сказати...хлопці, ви зробили найщасливіший день у нашому житті незабутнім! Нещодавно переглядали наше відео, і хочеться відмітити, що на весіллі не було помітно всіх тих дрібниць, завдяки яким свято пройшло бездоганно. Ви супер ведучі, знаєте коли розважити присутніх, коли додати трішки лірики, коли дати гостям поспілкуватись та коли трішки оживити їх. Паша, дякуємо тобі за нашу історію кохання, тепер вона збережеться не лише у моїй та Юриній пам'яті))) я плакала від щастя та сміялась до сліз. Дякую, що зробили наш день саме таким. P.S.окреме спасибі за підбірку музики, не думала, що аж так буду відриватись на своєму весіллі))) Юра та Саша)))

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber