Дмитро Охріменко

Дмитро Охріменко

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 24
телефон:
цена от:
20000 грн.
Привіт-привіт😉 Впевненний, що шукаєте профі, який стане найкращим другом та вирішить абсолютно всі питання в організації та проведенні найкращого дня у Вашому житті😍 Все простіше, ніж здається… Ви його знайшли😇 Індивідуальна програма, невимушена атмосфера з урахуванням усіх побажань від закоханих та досконале втілення у життя всіх ідей! Чекаю повідомлень на консультацію в інстаграм 😘
Виктория
месяц назад
Все дуже сподобалось, свято було на висоті, замовляйте, не пожалкуєте. Весело, чуттєво та круто
Евгений
3 месяца назад
Шановний Дмитро, дуже дякую, за проведений корпоратив в Ветеринарній Клініці Animal Health West, такого в нас ще не було, конкурси та імпровізація на вищому рівні, було дуже весело, цікаво, та й загалом все круто, буду радити вас своїм знайомим, та обов'язково покличу вас, ще до нас, в ветеринарну клініку Animal Health West. Брат ти супер )🤙
Настюха
6 месяцев назад
Дмитро дуже веселий, талановитий, сучасний ведучий! На першій зустрічі, підкорив своїм вмінням налаштовуватися на побажання та настрій пари. Він завжди говорив, все буде на вищому рівні, а мене це трохи лякало😁 Думаю, ну як можна бути таким впевненим у цьому? Але коли настав час «ікс», я вже розслабилася, оскільки побачила його роботу власними очима) Все пройшло так, як він обіцяв!! Його голос, увага до дрібниць, вміння налаштуватися під настрій гостей просто суперові! Реально, він суперведучий) Я дуже дуже щаслива, що саме Дмитро провів наше весілля!
Юлия
7 месяцев назад
Веселий, креативний, відповідальний! Всі ваші побажання та пропозиції будуть враховані!👍🏻🤩 Тому щира рекомендація, для того ваше свято пройшло на найвищому рівні!👍🏻
Даша
8 месяцев назад
Діма, це просто щось дивовижно-професійне 😂 Такого ведучого ще потрібно пошукати, адже на нашому весіллі всі були просто в захваті від нього, поєднання ліричних ноток з почуттям гумору 🔥🔥🔥 Була б можливість повторити цей день, Дмитро б був би запрошений на нього як ведучий 1000%😍
Олександра
9 месяцев назад
Діма, хочемо подякувати тобі за наше свято☺️❤️ все було точно так як ми і хотіли, не напряжно і душевно☺️ всі гості і ми були в захваті і до сих пір під враженням🙈і окремо дякую за імпровізацію зі свічками😇 ти супер професіонал🔥
Альонка
9 месяцев назад
Діма- це ведучий мрії, молодий, красивий, харизматичний, балакучий) Нашим гостям і нам він дуже сподобався💖 Той хто замовить такого ведучого на свято, буде дуже задоволений) Рекомендую!!!!!✨
Елизавета
9 месяцев назад
Дима был ведущим на нашей свадьбе, а после я его пригласила быть ведущим у нас на корпоративе. Это отличный специалист, который может провести любое мероприятие. Как на свадьбе, так и на корпоративе все были очень довольны. Было весело, не скучно, были разнообразные конкурсы и викторины. Дмитрий очень легко со всеми нашел общий язык и был с нами на одной волне. Он подстраивался всегда под ситуации и желания гостей. Спасибо за незабывающую свадьбу 🙏🫶 И за супер веселый корпоратив, который сплотил наш коллектив 👍
Eugene
9 месяцев назад
Якщо шукаєте креативног та веселого ведучого який сподобається всім гостям - то вам до Діми! Всім рекомендуємо співпрацю з ним. Він додасть романтики та веселощей на ваш незабутній день)
Юля
год назад
Нереально крутий ведучий, який провів неймовірне свято, яке залишило у кожного з гостей та у нас, наречених, тільки щасливі, веселі та приємні спогади на все життя! Дякуємо ❤️🥰
Олег
год назад
Дуже крутий ведучий! Дякую тобі Дмитро за те що допоміг нам створити ту затишну сімейну атмосферу яку ми так хотіли !)
Яна
2 года назад
Вибрали Діму ведучим нашого свята невипадково, адже бачили вже його в роботі і були задоволені! Це саме та людина, яка зробить ваше свято незабутнім! Діма не стоїть на місці і постійно розвивається і удосконалюється, адже мали змогу порівняти його роботу з різницею у 2 роки. Рекомендуємо Дмитра для проведення вашого свята!)
Любов
2 года назад
З першого дня знайомства ми знали,що наше свято в надійних і головне професійних руках. Все було на найвищому рівні. Якщо вам потрібний комунікабельний, веселий, відповідальний, креативний і взагалі найкращий ведучий в світі то ви однозначно звернулися за адресою.
Aleksey
2 года назад
Величезне дякую! Все пройшло на ура! Ми залишилися дуже задоволені, та й не тільки ми😊 гостям ти теж дуже сподобався! Будемо тебе радити всім, хто буде шукати молодого, енергійного, веселого, сучасного і нешаблонного ведучого😊 Ще раз величезне дякую!
Анастасія
2 года назад
Діма , дякуємо за чудову роботу !) ми дуже задоволені , що обрали саме Вас в наш особливий день . Ви майстер своєї справи , все пройшло на вищому рівні , гості задоволені 🔥 Окремо дякуємо за гарного звукорежисера , натанцювалися від душі )! Наступні свята тільки з Вами !!!)
Богдан
2 года назад
Маю тільки позитивні емоції від Діминої роботи! Я задоволений, гості задоволені, дякую тобі Дмитро!!!
Игорь
2 года назад
Роботою Діми задоволені не тільки ми, але й всі гості свята. Підхід до організації свята серйозний, все продумано до дрібниць. Програма  цікава, насичена та весела, адже робиться індивідуально під кожне весілля. Ведучий активний, грамотний, харизматичний, дотепний та енергійний. Рекомендую якщо треба ведучий на свято, він не підведе.
Victoria
2 года назад
Якщо Діма проведе вам свято, гарантую відчуття свята вас не покине ще надовго!) Він професіонал та Людина! Діма🤍Ознайомить з усіма тонкощами, підкаже, підтримає, не нав'язує свого. Ми щасливі, що Діма став частиною нашого свята! Гості також зазначили, що лишилось задоволені програмою ведучого, оскільки було весело, легко та цікаво!
Maxim
2 года назад
Дима сделал мегакрутую атмосферу на нашей свадьбе! Гости ещё несколько дней были под очень приятным впечатлением! По организации топ. По настроению топ. В подготовке максимально помогал, много чего советовал, за что отдельное спасибо!
Дарина
4 года назад
Крутий ведучий якого бачила на багатьох заходах як міста, так і закритих заходах. Голос дуже запам'ятовуючий, хороша мова. Дуже веселий, вміє оживити публіку, придумує круті конкурси. Адекватність ціни і якості проведення! Всім рекомендую. Не пошкодуєте!
Евгений
4 года назад
Веселий ведучий, молодий, повний енергії, в тренді, вже з досвідом Рекомендую
Андрей
4 года назад
Дмитро - просто неймовірний ведучий. Дуже веселий та ініціативний. Дуже ретельно підійшов до планування весілля, пропонував багато різноманітних конкурсів, ідей та традицій. Діма дуже відповідальний, пунктуальний та стриманий ведучий. Дуже гарно йде на контакт с молодятами, дуже комунікабельний. Раджу всім, хто хоче унікального проведення свята, незвичайних конкурсів та просто крутого настрою на своєму святі!!!!
Vladislava
4 года назад
Неймовірний ведучий, якщо на вашому святі ведучий Дмитро, то вам неодмінно повезло адже креативнішого та енергічнішого ведучого не знайти) Всім рекомендую звертайтеся до Дмитра і ви будете в захваті)
Кос
4 года назад
молодий, креативний, юморний, вже з досвідом, але ще не зазнався. рекомендую)

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram