Андрій Михайлюк

Андрій Михайлюк

Оценка: 5  —   Отзывов: 12
Евгения
4 года назад
Щиро дякуємо Андрію за проведення нашого свята! Все було на вищому рівні, цікаво, весело та драйвово. Всі гості залишилися задоволеними. Андрій зміг створити незабутню атмосферу, щиро реклмендую :)
Євген
4 года назад
Хочемо порекомендувати Андрія як професіонала своєї справи! Він був музикантом і ведучим на нашому весіллі! Варто звернути увагу, що були почуті та враховані усі наші побажання! Веселі та дотепні жарти, цікаві конкурси, прекрасне взаєморозуміння з менеджментом та кухнею закладу і звісно професіоналізм на найвищому рівні! Ще раз хочемо подякувати за наше чудове весілля! Євген та Ірина
Ross
4 года назад
Висловлюю слова подяки для Андрія Мищишина, який був ведучим на нашому весіллі! Неабияк сподобався його професійний підхід до справи. Андрій зумів вдало поєднати свою програму та догодити всім забаганкам наших гостей. Було весело, драйвово, позитивно і водночас затишно та по-сімейному! Дякуємо Андрієві за це!
Соломія
4 года назад
Назар і Соломія хочемо ще раз подякувати тобі Андрію за проведення нашого свята .Хочеться відзначити професійність, чудовий голос та вміння створення гарної та приємної атмосфери, а також чудово підібраний репертуар, який сподобався і старшому поколінню і молоді. Дякуємо ви зробили наш день незабутнім ,веселим ,і найщисливішим і звісно за вашу підтримку !)
Petro
4 года назад
Працюючи в сфері ресторанного бізнесу, часто приходиться працювати з різними гуртами та ведучими, і знаючи всю їхню програму важко, щоб хтось зміг здивувати. З Андрієм ми знайомі давно, і його робота завжди мені подобалася починаючи від ставлення до персоналу і закінчуючи веденням весілля і професіональним підходом до роботи. Однозначно можу всім рекомендувати гурт Леогранд і ведучого Андрія. Зважаючи на те що я знала їх програму, репертуар, вони підготували для мене зовсім нову програму, і змогли здивувати мене та усіх гостей. Успіху та процвітання Вам) П.С Наречена)))
Volodymyr
4 года назад
Хочемо ще раз подякувати Андрію за проведення нашого дня. Весела атмосфера, цікаві конкурси та драйвова музика. Ми надзвичайно задоволені вибором ведучого, проведення було на найвищому рівні. У нас залишились лише позитивні емоції, Дякуєм тобі за таке клане проведення)
Оксана
4 года назад
Хочемо подякувати ведучому Андрію за проведення нашого свята. Безмежно раді, що саме Андрій був ведучим на нашому весіллі разом з гуртом Leograndband. Це було справді незабутньо та виконано все на найвищому рівні. Усім радимо найкращого ведучого Андрія, який вміє створити надзвичайну атмосферу на весіллі. Чудові, цікаві та вдало підібрані конкурси..😉 Гості були в захваті від такого класного проведення весілля! Все було справді виконано на професійному рівні!!! Ви перевершили наші сподівання. Дякуємо.. будемо радити усім тільки Вас!!!
Lilia
4 года назад
Величезне дякую хочемо сказати Андрію, який круто знаходить підхід до гостей різної вікової категорії.Було круто та незабутньо. Ведучий , якому ти довіряєш своє свято і можеш просто кайфувати, не хвилюватись.Після весілля отримали море позитивних відгуків від гостей.
Анжеліка
4 года назад
Дуже приємний і талановитий ведучий, були задоволені всі на 💯%. Гарні конкурси , чудовий співак. Завдяки йому наше свято було драйвовий, і незабутнім. Радитиму всім , адже Андрій спец у своїй справі😊
Olenka
4 года назад
Талановита людина-талановита у всьому!! Дуже артистичний ведучий, крім того чудовий співак і музикант, який створив на нашому весіллі мега-круту атмосферу!! Дякуємо тобі, Андрій! Рекомендую усім!
Oksana
4 года назад
Ми на всі 100% задоволені проведенням нашого весілля Андрієм! Гостям також дуже сподобалось) почули багато компліментів! Цікаві конкурси і веселі жарти не залишили байдужим нікого)
Julia
4 года назад
Щиро раджу, сумнівались чи зможе людина з гурту бути повноцінним ведучим?! Зараз сміло вам скажу ТАК!!! Щей як,найкрутішим, було круто, жарко і цікаво 100% не пожалієте.. Андрій харизматичний професіонал своєї справи❤️

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber