Влад Кардаш

Влад Кардаш

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 8
телефон:
цена от:
10000 грн.
Знімає не камера, а фотограф! Відзняв понад 1млн кадрів. 8 років в сфері фотографії. Обожнюю емоційний репортаж, фіксую моменти, які більше ніколи не повторяться. Зі мною не варто переживати й думати "як краще стати?", ми знайдемо спілну мову й знімки неодмінно будуть чудові! Познайомитись ближче можна на інстаграм сторінці https://www.instagram.com/vladkardash
Тетяна
2 года назад
Знайшла Влада саме на цьому сайті. Легко знайшли спільну мову, вийшло багато гарних фото. Не шкодую про вибір фотографа на наше маленьке свято 😌.
Татьяна
4 года назад
Мне посоветовали Влада как отличного фотографа, времени на изучение его работ не было и мы рискнули, чему я безумно рада. Влад искренний, открытый , позитивный, талантливый и креативный фотограф. Получили фотографии со свадьбы и еще раз пережили этот день, ему удалось словить каждую эмоцию, каждый миг и настроение нашего праздника! 🤗🤗🤗
Dianka
4 года назад
Влад майстер у своїй справі, дуже талановитий, уміє спіймати найщиріші емоції та найкращі моменти. Працювати з ним було дуже легко та приємно)
Алеся
4 года назад
Не тільки крутий фотограф, а й хороша людинка! Завжди з хорошим настроєм і дуже странно виконує свою роботу. На фотосесії не встигала задуматись "що ж робити" , "як стати" і т.д. , так як Влад із своєї сторони підказував на всі 100) Ні разу не пошкодувала, що вибрала Влада фотографувати наш самий важливий день в житті :) Ще раз дуже і дуже дякуємо <3 Вдячних замовників , гарних світлин і багато натхнення!
Дана
4 года назад
Усім і завжди буду рекомендувати!!! Професіонал своєї справи! Кожна фотографія - це шедевр)
Leksa
4 года назад
Один з найкращих фотографів з яким працювала. Вміє фіксувати найкращі моменти без постановок, непомітно💜
Nastya
4 года назад
Паша
4 года назад
👍👍👍

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram