Фокусник-Ілюзіоніст | Олександр Дуб

Фокусник-Ілюзіоніст | Олександр Дуб

Оценка: 5  —   Отзывов: 28
телефон:
цена от:
6000 грн.
Фокусник-Ілюзіоніст | Олександр Дуб Захоплююче шоу ілюзій на вашому святі змусить повірити в чудо. А відповідь на запитання : "Як?... Як він це зробив?" - Ви ще довго шукатимете після завершення виступу. Різноманіття програм для будь-якого віку та будь-якої події дозволить вам обрати саме те, що наповнить барвами ваше свято. Завжди готовий дивувати, Олександр Дуб!
Roman
6 месяцев назад
Все пройшло чудово )) Святкували день народження доньки, пять років. У захваті усі, і діти і дорослі ) Один тато потім не спав пів ночі, намагався нагуглити розгадку фокусу з кільцями ))))
Оля
6 месяцев назад
Сказати, що це було круто- це нічого не сказати! Це було МЕГА МЕГА круто!!!! Запрошували Олександра на святкування дня народження донечки 11 років. Діти , дорослі і весь персонал ресторану були в захопленні! Програма насичена, цікава, весела. У всіх залишилось тільки одне питання "Як він це робить???" Це справжня магія😍
Юлия
8 месяцев назад
Замовляли щоб вразити дітей віком 4-5 років, а потішились не лише дітки, а і мами))) Щоб описати виступ Олександра мало сказати, що це було круто). Тому що це було цікаво, смішно, неочікувано, вражаюче і ще безкінечно багато слів, які описують піднесений емоційний стан. Ми разом круто провели час , насміялись та надивувались, як малі діти. А ще прикольно, що участь у виставі приймали гості і вели і малі, і це сподобалось усім, всі мами пішли із піднесеним настроєм. А наш син ще довго ходив і хотів відтворити фокуси, які він бачив, це було кумедно спостерігати за тим до кінця дня😅. Дуже Вам дякую за красиве доповнення до свята сина🤗
Halyna
11 месяцев назад
Дякуємо, Олександру, за те, що зробив дитяче день народження незабутній. Вразив своїм виступом, артестичністю та майстерністю. Фокуси вражаючі🔥💥
Люба
12 месяцев назад
Олександре, Ваш виступ був неймовірним для мене, я дуже люблю фокуси і це були перші фокуси в живу які я бачила.😍Я зохоплюючи дивилася і думала, ну як ви це робите так кльово.Я ніколи не забуду цей вечір.Дякую вам за емоції😉❤️‍🔥А ще, у Вас дуже гарне ставлення, підхід до людей, з вами можна спілкуватися вічність і дивитися на ваші неймовірні виступи🙂 Дякую вам ще раз, що наповнили мене і гостей такими незабутніми емоціями ❤️
Ольга
год назад
Дякую Олександре,шоу було дійсно крутим,веселим,захоплюючим і вражаючим.Як і дорослі так і діти дуже вражені вашею віддачею і серйозною підготовкою.Дорослих дуже важко зацікавити як ми знаємо,але в цьому випадку вам вдалось.Всі були настільки в захваті,що дивились із відкритим ротом.Також окреме дякую за подаруночки для дітей,власноруч із шаріків зліпити фігурки ну -це мега,мега круто.Всі дуже задоволені твоєю майстерністю і надалі будемо кликати лише тебе😍Також особливо казкове шоу в програмі це з конфеті,його б дивились безкінечно,а конкурси із зав‘язуванням -це рівень.Продовжуй і розвивайся в тому ж дусі.Успіхів тобі.І всім тебе рекомендую і буду рекомендувати.Дякуємо дорослі і діти під враженнями😍
Artur
год назад
Організований, толерантний, пунктуальний, крутий ілюзіоніст на ваше свято! Чудо впрорався зі своєю роботою. Замовляли на дитячий день народження. Діти і дорослі в захваті. Дякую, Олександре!
Iryna
2 года назад
Мега крута програма і для дорослих і для дітей дуже цікаво !!!! Саша робив фокуси просто вражаюче!!! Замовляли на день народження сина!!! Дуже рекомендую!!!
Dana
2 года назад
Від гостей з Волині щирі аплодисменти!!! Яких можливо було небагато під час виступу, адже всі з таким захоплення спостерігали і намагалися розгадати: «Як то все відбувається?». А все було дуже професійно і феєрично, чудова робота із аудиторією, яка ще довго не могла оговтатись від подарованої вами магії!! Супер!!! Ще раз дякуємо!!!
Неля
2 года назад
Дякую Олександре за чудовий калоритний магічний вечір та неймовірну атмосферу свята!!! Усім рекомендую!!!
Oksana
2 года назад
Молодець!!! Корпоратив, на якому запалював Олександр, наповнився "новими барвами". Цікаво, весело, незвично. Дякуємо за Свято. Рекомедую, якщо хочете позитивних емоцій
Любов
2 года назад
Це було вражаюче, захоплююче і просто неймовірно! Отримала незабутні враження.
Maryana
2 года назад
Майстерно виконані фокуси і гарний контакт з публікою - кожен був задіяний в творенні магії - це все разом залишило надзвичайні враження від шоу! :) Браво!
Yulia
2 года назад
Отримала вчора в подарунок карту 5❤️Магія чудес втілена! Щиро бажаю продовжувати дивувати, створювати людям прекрасний настрій! А сніжинки під музичний супровід і червоне віяло - це ще раз аплодисменти! Браво! Дякую за свято!
Anna
2 года назад
Юначе, ви такий молодець! Ваш виступ змусив нас повірити в диво. Це було казково та інтригуюче! Фокус зі шнурками - це неймовірно! Бажаю вам, Олександре, невичерпного натхнення та попереду ще багато- багато аплодисментів, здивованих і захоплених облич та вигуків: « Як він це робить?!»
Irena
2 года назад
Надзвичайний молодий чоловік! Тримав аудиторію не тільки магією виступу, але й магією своєї загадкової усмішки. Прекласний виступ!
Roman
2 года назад
Олександре! Ваш вчорашній колоритний виступ на нашій зустрічі однокласників надзвичайно всім сподобався і дуже прикрасив відпочинок! Не вдалось нам розгадати жодного з фокусів, тому будемо очікувати на нові зустрічі! Друзі, це направду треба побачити на власні очі.
Oksana
2 года назад
Дякуємо за магічний вечір! Все сподобалось!)
Дарія
2 года назад
Дуже цікава і змістовна програма! Олександр тримає в увазі всю аудиторію! Для маленької і великої компанії- чудовий розважальний контент! Рекомендую!
Ivanka
2 года назад
Запросили Олександра на день народження, дуже задоволені, його шоу було захоплюючим і неймовірним, як діти так і дорослі були у захваті. Рекомендую!!!!
Наталья
2 года назад
Хочу сказати що в мене був юбілей , де були і дорослі і діти! Ми запросили Олександра і були Дуже Задоволені!!!! Шоу сподобалось всім!!!! Насправді, дуже цікаво,хлопець талановитий,має підхід до будь-якої вікової аудиторії. Я хочу дуже сильно подякувати і всім рекомендую! Запрошуйте і ви отримаєте гарний настрій і гарне свято!
Ярослав
2 года назад
Дуже круте магічне шоу і підхід до людей. Я не розумію, як він це робить, але всі глядячі були в захваті. Щоб таке робити, треба мати великий талант і наполегливість. шоу підходить до любиго типу свята. рекомендую 🔥
Северин
2 года назад
Дуже талановитий хлопець, в захваті від його фокусів, дійсно попадаєш у світ магії🔥🔥🔥
Oksana
3 года назад
Замовляли на ювілей. Дякуємо. Цікаво і захоплюєче. Гості були задоволені. Хорший, перспективний артист.
Olena
3 года назад
Ми захоплювались ілюзією на дні народження доньки. Я ще ніколи не бачила ТАКОГО наживо !!!! Олекссндр читав наші думки, зникали, з'являлися і помножувалися предмети, несподівано почав падати сніг ❄❄❄ Щиро дякую. Ви зробили наше свято незабутнім!!!!
Ігор
3 года назад
Добрий день. Замовляв дівчині на подарунок, все дуже сподобалось! Цікаві інтерактивні фокуси, які ми не можемо розгадати досі. Дякую за класні емоції і незабутні враження!
Юречко
3 года назад
Дякую. Прекрасний виступ. Гарно, захопливо. Замовляли сину на день народження. Цікаво було не тільки дітям, а й дорослим! Рекомендую для дитячих свят, днів народжень, вечірок. Це створює феєричний настрій.
Алла
3 года назад
Дякую за чудову і цікаву програму. Замовляли на корпоратив для фірми. Все класно і цікаво! Романтики і магії нам всім зараз бракує! Дякую, Олександре!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram