Natali S. Photographer

Natali S. Photographer

Оценка: 5  —   Отзывов: 6
телефон:
цена от:
1500 грн.
Международный опыт Турция, ОАЭ, города Европы. Фотографирую более 10 лет свадьбы, love story, прогулка, студийная съемка. С удовольствием сохраню ваши ценные моменты. За деталями обращайтесь +380639573992
Marinka
3 года назад
Наталі допомогла нам зберегти найщасливіші моменти нашого весілля і ми неймовірно вдячні її таланту та якісній роботі. З нею я відчувала себе впевнено і бачила, як тонко вона відчуває емоції та атмосферу такого важливого свята. Її креативність та індивідуальний підхід вражав. Ми задовлені кожною  світлиною та раді, що тепер знайомі з Наталі, вона - наша сімейна фотографиня, тому що з нею легко та спокійно, знаємо, що ми у професійних руках.
Марина
3 года назад
Чудова фотографиня Наталі зробить вас дійсно зіркою на світлинах. По-перше, це буде мегаякісно. По-друге, це буде саме так як ви хочете (якщо не знаєте, чого хочете за допомогою екстрасенсорних вмінь ви отримаєте те, що треба). По-третє, зйомка буде мегапозитивною і отримаєте бонусом заряд хорошого настрою! Всім раджу))
Kristina
3 года назад
Наталі дуже влучно передала атмосферу нашого весілля. Вміє вловити момент, емоцію, кадр. Надзвичайно помічна і поза кадром. Ми дуже вдячні за надзвичайно творчі красиві фото і допомогу.
Marianna
3 года назад
Наталі прекрасний фотограф! Проводили з нею уже безліч фотозйомок, love story, весільну, хрестини, студійну сімейну, прогулянку.. Людина, - професіонал, майстер своєї справи. Легка і приємна в спілкуванні, легко знаходить підхід до дітей, робить дуже гарні, живі знімки, які ми потім переглядаємо з великим задоволенням. Дякуємо Наталі за збереження таких важливих подій нашого життя на надзвичайно гарних фотографіях!
Землянко
3 года назад
Професійна, приємна, креативна. Наталя завжди порадить і підкаже, що і як потрібно зробити для фото, щоб отримати максимальна результат від фотосесії. Дякуюємо за супер позитивнтй час і фото)))
Natali S. Photographer
Ответ от Natali S. Photographer
3 года назад
Я дуже рада, що вам сподобалась фотозйомка! Дякую!
Dmytro
3 года назад
Наталі чудовий фотограф, вміє влучно зловити момент, дуже творчо підходить до кожного кадру! Дякуємо за чудові знімки з нашого весілля, вони вже 4 роки тішать спогадами про той день!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram