КРИВЕ ОЗЕРО, ASPARAGUS

КРИВЕ ОЗЕРО, ASPARAGUS

Оценка: 5  —   Отзывов: 4
телефон:
цена от:
2000 грн.
Відпочинковий комплекс з розкішною атмосферою хвойного лісу. Вишуканий і елегантний бенкетний зал Event Hall до 170 осіб. На території: 3 ресторани, готель на 47 номерів, відкритий басейн, альтанки, озеро, сауни, майданчик для весільних церемоній з живою аркою. Локація: м. Новояворівськ, вул. Зелена, 34, Львівська обл. https://kryveozero.com/ https://www.instagram.com/kryveozero/
Катя
2 месяца назад
Дякуємо за організацію нашого весілля!!! Інше місце навіть не уявляла для такої важливої події)) Смачна їжа, привітний персонал, гарне обслуговування. А природа навколо ресторану вражає))) Однозначно рекомендую!!!
Оксана
2 месяца назад
Дякуємо за яскраве весілля. Ви подарували справжнє свято. Слів бракує описати все.Весілля було казкове - все було навіть краще, ніж усі ми разом взяті могли очікувати . Щиро дякуємо!
Катерина
2 месяца назад
Надзвичайно смачні вишукані страви!Атмосфера привітності постійно була присутня від професійності офіціантів і затишку навколишньої території!Наші наречені спочатку відсвяткували освідчення у ресторані Аспарагус, потім Дівич_вечір у басейні джакузі!Надзвичайно гарна локація !Комфортний відпочинок був приємним бонусом для наречених у шлюбну ніч!РЕКОМЕНДУЮ!
Христина
2 месяца назад
Дякуємо ресторану за круто організоване весілля. Ми дуже задоволені привітністю персоналу, надзвичайно смачними стравами та атмосферою. У всіх гостей весілля залишились тільки приємні враження про ресторан

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram