PAPAYAprod | Pure emotions

PAPAYAprod | Pure emotions

Оцінка: 4  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
14000 грн.
Ми - глядачі, а не режисери. Весільний день має безліч сильних та емоційних моментів. Тож замість постановки, ми зосереджуємось на тому, щоб вловити ці дорогоцінні моменти, які не можливо буде відтворити ще раз. Наша мета - бути непомітними і ненав'язливими, наскільки це можливо. Ми - гості з камерою.
Oleg
22 дні тому
Alex Tybin,непорядна людина,не вірте жодному його слову,було весілля осіню він обіцяв 1-2 місяці і буде гарне відео.в кінцевому випадку пройшло вже більше 6 місяців ,на дзвінки не відповідає,не відписує.Головне що погуляв на весіллі взяв 700$ і пустота!!!
Iryna
3 роки тому
Дякуємо, що допомогли нам зберегти найкращі моменти нашого найважливішого дня❤️ Особливий підхід, креативність, якість - нам важливі були саме ці фактори і дякуємо що ви втілили нашу мрію в реальність ☺️
Nelia
4 роки тому
Дуже мені сподобалось ....так як я хотіла ...І все показали , усі ключові моменти, але і не задовго))) я дуже рада ....дивлячись відео , ніби ще раз переживаєш той день )) дякую )) ви були з нами від ранку і до кінця, і дуже важливо,щоб такі люди були приємні і не набридали ...І ви були такими )) з Вами і комфортно і весело ))) дякую )) а відео живе , і доказом того є ті емоції, які знову відчула ))) дякую Вам♥️🤗
Kateryna
4 роки тому
Було дуже комфортно і легко з вами працювати, ви відчули наш настрій і цілком передали його на відео! Щиро рекомендуємо довірити Ваш Особливий день цим професіоналам!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram