Юрій Шевчук

Юрій Шевчук

Оцінка: 5  —   Відгуків: 5
телефон:
ціна від:
4000 грн.
Стримано або драйвово , романтично та по-особливому для кожного стараюсь проводити усі свої заходи. Контакт з людьми приносить мені найбільше задоволення , тому вкладаю у свою роботу максимум емоцій , підготовки та відповідальності. Ведучий на святі не головний , головне атмосфера , яку він творить.
Petro
2 роки тому
Юрій проводив корпоратив для нашої компанії ~ на 80 осіб і ми залишились задоволеними його роботою. Ретельно підготувався до свята, та під час проведення швидко адаптовувався до всіх зміни, які ми вносили, за що йому окреме дякую! Музичний супровід, який готували Юра з його DJ теж дуже сподобався гостям! 5 зірочок
Nestor
2 роки тому
Працювали з Юрою на нашому корпоративі - святкували 2 роки компанії (Zrobleno Solutions). Мали кілька зустрічей з іншими претендентами, але з з цим ведучим із першої зустрічі знайшли спільну мову, крім того, нас задовільнив минулий досвід Юрія і второпність в розумінні аудиторії нашої компанії - зміг швидко включитись у контекст організацїі. З партнером поділились нашими побажання до концепції, активностей, на основі яких Юра через 2 чи 3 дні запропонував програму, внесши своє бачення, ідеї. Пропозицію довго не обговорювали, все підійшло, внесли лише пару ремарок на які Юра лояльно відреагував і зробив корективи. Подія пройшла на рівні, колеги в захваті, іншого варіанту на наступний корпоратив і не розглядаємо! Рекомендую і якщо маєте свої ідеї, і якщо не знаєте як все провести. Юра, дякуєм! Бронюй дату на наступне літо!
Даша
2 роки тому
Пишу відгук трошки пізніше ніж було весілля (в жовтні) та не можу не лишити відгук Юрію! Порадили мені друзі мого вже тепер чоловіка, та перше сумнівалась, чи такий молодий хлопець зможе організувати все на висоті.. Але даремно! З першої зустрічі зрозуміла, що Юра точно все зробить на відмінно. Бо до того були зустрічі з багатьма ведучими, та вони не давали жодної цінної інформації яка могла би впевнити мене.. З Юрою все навпаки: розказав про себе, вивів всі деталі весілля, гості, музиканти.. Одним словом - дуже відповідально поставився до виконання! Особило сподобалась церемонія моїм батькам, бо дуже ніжно та романтично вийшло, а друзі запам'ятали блок танців та конкурсів. Тож щиро раджу, якщо для вас важлива відповідальність ведучого, зібраність та вміння організувати вашу програму свята любові на топовому рівні!
Sasha
2 роки тому
Юра, просто нереальний ведучий. З приводу усіх свят я та мої знайомі звертаються тільки до нього. Одразу приємно здивував підхід до підготовки, він повністю занурюється в процес та розуміє, що конкретно потрібно на святі. Нам завжди весело коли веде Юра і ми точно можемо довіряти йому наші подальші події. Усім рекомендую!!!
Христина
3 роки тому
Завжди приємно працювати з Юрою! Ведучий - це його покликання, завжди вміє і знає як організувати свято на найвищому рівні. Відповідально ставиться до підготовки та вміє дарувати максимум емоцій під час усього свята, Обираючи його ви не пошкодуєте, а наоборот зробите своє свято незабутнім!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram