Олег Філь

Олег Філь

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
15000 грн.
Шановні наречені, привіт Вам😊 Мене звати Філь Олег і я Ваш сучасний ведучий, який працює без «вульгарних» конкурсів, в якого гості на весіллі не напиваються до синіх кольорів лиця😅, та який працює з таймінгом (який складаю персонально під Вашу подію). Напишіть мені і ми з Вами зустрінемось (можна онлайн) це займе всього 15-20 хвилин Вашого часу☺️☺️ Також я можу гарантувати, що ті конкурси/інтерактиви, які я буду проводити на Вашому святі, ні Ви, ні Ваші гості - не бачили😎
Nazar
5 місяців тому
Олег справжній професіонал своєї справи. При перші зустрічі і обговоренні деталей проведення весілля, вислухав наші побажання і в подальшому дуже класно та з цікавми конкурсами провів нам святкування. Раджу ведучого Олега всім хто хоче гарних і незабутніх вражень.
Nataliia
6 місяців тому
Дуже дякуємо Олегу за таке класне свято. Запам'ятав всі деталі про нас, і наших гостей. З упевненістю можу сказати, що це найкращий ведучий для вашого свята. Ми та наші гості залишились дуже задоволеними)
Oleh
8 місяців тому
Мабуть, як і більшість молодят ми доволі довго та прискіпливо шукали ведучого. Тому що хороший ведучий - це запорука успіху свята! Ми знайшли Олега, подивилися його промо ролик, хвʼязались і зрозуміли, що він саме той кого ми шукали) Олег дуже уважний, запамʼятам всі навіть найдрібніші деталі про нас. Склав дуже грамотно програму, конкурси та традиції. Провів весілля у європейському стилі, з українськими нотками. Гості були приємно вражені тим, що Олег знав кожного поіменно. Він професійно провів виїздну церемонію. Все було по таймінгу, без якихось нюансів. Можу впевнено сказати, що Олег зробить ваше святом найкращим. Я, всі мої друзі та рідні не були на весіллях такого шикарного формату)
Sofiya
2 роки тому
Олег - дуже крутий ведучий👍🏻 Зробив всім чудовий настрій! втілив всі задуми в реальність. весілля було дуже веселим, чуттєвим, драйвовим, атмосферним та шаленим😊 взахваті були всі гості! Олег великий мололець! Старанний та веселий! Щераз дякуємо♥️

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram