Вася СЛИВЧИК

Вася СЛИВЧИК

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 8
телефон:
ціна від:
8000 грн.
ВЕДУЧИЙ АТМОСФЕРНИХ ПОДІЙ 👉📱(095)-598-40-58 🔺Сучасний, стильний та інтелігентний ведучий; 🔺Проведу Вашу подію цікаво й драйвово🎉 (весілля, ДН, корпоратив, концерт, б'юті подію, тощо); 🔺Індивідуальний підхід. Розробка програми події згідно Ваших побажань; 🔺 Музичний супровід (діджей, кавер-бенд, скрипка); 🔺Допомога в організації; 🔺 Великий досвід у створенні гарного настрою; 🔺 Хороша репутація; 🔺Івано-Франківськ, Буковель, Яремче, Коломия та ін. 📲(095)-598-40-58 (Viber, Telegram)
Назар
16 днів тому
Найкращий ведучий!🔥 Мав можливість працювати з цим прекрасним ведучим, коли готувались до масштабної конференції, для проєкту «Найбільший урок у світі». ВАСЯ - це саме той ведучий, який зробить ваше свято запальним, цікавим, веселим та головне, допоможе організувати сценарій та вашу подію, на найвищому рівні 💯. Під час підготовки до конференції, ВАСЯ, незважаючи на те, що він сам з івано-франківська, погодився приїхати до Тернополя, щоб бути ведучим💪🏻. Було багато дзвінків для обговорення сценарію, різних креативних ідей, пропозицій для покращення, тому був радий працювати саме з ним, адже реалізація події, пройшла на найвищому рівні!❤️‍🔥 Рекомендую ВАСЮ, як людину, з великої букви, у сфері Ведучих🤝🏻 Дякую тобі!
Вася СЛИВЧИК
Відповідь від Вася СЛИВЧИК
16 днів тому
Дякую Тобі, Назар, за можливість співпраці 🤝 Це було круто💪 Окремо вдячний за Твій відгук про мою роботу на Вашій грандіозний події 😊🤗
Олена
місяць тому
Cупер ведучий і професіонал своєї справи. Проводив корпоративний захід на 50 осіб. Усі деталі були погоджені і обговорені заздалегідь, тому захід пройшов без жодних заминок. Гості були мега задоволені. Має великий досвід, мега тактовний і не переходить меж. Як організатор заходу, залишилася дуже задоволеною і з готовністю можу порадити його до співпраці. Будьте впевнені, ваш захід пройде на всі 100%.
Вася СЛИВЧИК
Відповідь від Вася СЛИВЧИК
місяць тому
Подія і справді пройшла атмосферно, цікаво та легко) Отримав велике задоволення від співпраці 🤝 Щиро вдячний Вам за теплі слова🤗 Звертайтеся ще😉
Тетяна
місяць тому
Святкуючи ювілей батька,мала нагоду познайомитись з хорошою людиною та професійним ведичим нашого заходу-Василем!Щиро дякую Вам за гарно проведений та правильно організований час нашого святкування!За надзвичайно короткий час Ви ,Василь,зуміли підловити і відчути всі важливі для нас моменти і озвучити їх на святкуванні!Рада знайомству з Вами і сподіваюся,що буде ще нагода для зустрічі!
Вася СЛИВЧИК
Відповідь від Вася СЛИВЧИК
місяць тому
То був прекрасний ювілей Вашого батька!)) Я вважаю, що він вдався чудово. Мені також дуже приємно було працювати у Вас на святі й створювати атмосферу))) Дякую за теплі й приємні слова)
Tetyana
рік тому
Дякую Василю за легке і цікаве проведення Новорічного корпоративу у такий непростий для усіх час. Цікаві конкурси, в міру насичена програма вечора і всі наші побажання було враховано. Рекомендую до співпраці!
Ваня
рік тому
Весілля пройшло чудово, до початку хороший підхід і обговорення деталей, що в подальшому забезпечило безтурботне свято, і ми дійсно відпочивали, святкували і приділяли час гостям і родині. Чудова позитивна людина і прекрасний ведучий. Дуже вдячні, твої Мері та Іван!
Kozachenko
2 роки тому
Наше весілля було невелике, сімейне і душевне в затишному місці, на березі озера. Я не хотіла тамаду, але потрібна була людина, яка буде вести це дійство і тато згадав свого знайомого Васю, з яким працював на фестивалі. Зателефонував до нього, запропонував роботу. Вася каже: «дядь Володя, ну я ж не тамада». І тут мені повезло, що він не тамада😂😂 Не було цих застарілих, усім приївшихся конкурсів, цих довгих, нудних промов, було так як я хотіла, весело, ніхто нікого не заставляв, усі з захватом приймали участь у розвагах)) Напередодні весілля Вася постійно був на зв‘язку, обговорювали сценарій, щоб все максимально для нас підходило і було комфортно. Тут він зрозумів нас на всі 100 % Веселий, енергійний, компанійський, він підлаштується під вас і підбере необхідну програму. Хочете буде вам тамадою, а хочете ведучим 😉 Весілля пройшло для нас ідеально! Багато в чому завдячую саме Васьові, який допоміг створити атмосферу комфорту і веселощів для кожного гостя, і для нас. Дякую Сливчик, що допоміг зробити цей день для нас незабутнім!
Oksana
2 роки тому
Мала за щастя познайомитися з таким чудовим хлопцем ще у 2017 році. Вів наше весілля.... МЕГА КРУТИЙ ведучий. Комунікабельний, інтелегентний, ввічливий, швидко находить потрібні слова для підтримання свята та настрою. Залишились тільки приємні та позитивні спогади про співпрацю. Рекомендую всім!! Не пожалкуєте , беріть та замовляйте 😉😁😁😁!!!
Вася СЛИВЧИК
Відповідь від Вася СЛИВЧИК
4 дні тому
Ну, прямим дуже мені вже приємно читати цей відгук 😊 А ностальгія то яка - це ж перше весілля, яке я провів, як ведучий 🎤 Хочу сказати, що мені з Вами, як із нареченими, - дуже пощастило 🤗 Це було щось)))
Людмила
2 роки тому
Супер ведучий, коректний,інтелігентний,який постійно спілкується з тими,чиє свято він проводить.Завжди можна узгодити по ходу скісь зміни. Веселий ,має великий досвід . Залишились чудові враження від співпраці.

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля