Ростислав Довганський

Ростислав Довганський

Оценка: 5  —   Отзывов: 2
телефон:
цена от:
15000 грн.
Готуєтесь до важливої подїї вашого життя і хочете, щоб усе пройшло ідеально? Моє ім‘я Ростислав Довганський, я професійний ведучий , актор та хореограф! Близько 25 років на сцені, як артист та 7 років, як ведучий заходів. Друзі кажуть , що я людина свято, можливо саме тому, я був 15 разів дружбою на весіллях😂. Мав нагоду відвідати десь 25 країн світу та провести сотні заходів. Працював з десятками україньких та закордонних зірок естради та при всьому цьому, залишаюся бути просто своїм 😜!
Марічка
3 года назад
Це точно найкращий ведучий! Для початку, сама підготовка до весілля, складання сценарію, пройшли на 1 диханні, Ростислав врахував всі наші побажання, і вміло ввів їх в сценарій, а саме свято пройшло на 1 диханні, що дуже важливо адже цей день і так насичений. Все було чітко сплановано, і працювало як годинник, навіть коли наші гості імпровізовано викрали наречену, ростислав не розгубився ані на мить, і далі вів весілля як треба. Доцільні жарти, гострий розум, ну і звичайно відточенний професіоналізм! Гості залишилися задоволенні, а ми просто на 7 небі, тому що Ростислав забрав на себе всі клопоти на банкеті, а нам залишив тільки насолоджуватися.
Ростислав Довганський
Ответ от Ростислав Довганський
3 года назад
Щиро дякую за такий чудовий та теплий відгук! Дякую за можливість зробити ваш день незабутнім!
Марта
3 года назад
Дуже дякуємо Ростиславу за суперове проведення нашого свята!!! Справжній професіонал та знавець своєї справи! На всі 100% відчував публіку та врахував усі наші побажання!!! Рекомендуємо!!!)
Ростислав Довганський
Ответ от Ростислав Довганський
3 года назад
Мав за честь бути частиною Вашого святкування! :) Гірко!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram