Богдан Андрійчук

Богдан Андрійчук

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 13
телефон:
цена от:
17000 грн.
- Працював у всіх гарячих і не дуже точках земної кулі - Провів на 1 івент більше чим ведучий, якого порадила тьотя Люба - Твоє свято буде круче чим у подруги 😁 - Не забуваюсь імена молодят та твого боса - Цілодобова online консультація (окрім часу, коли сплю)
Irene
7 месяцев назад
Хочемо подякувати Богдану та відмітити його професіоналізм)) Це дуже щира, уважна до деталей та приємна людина)) Після весілля усі гості тільки і казали за нашого ведучого)) Богдан людина з великим серцем та доброю душею, людина яка зробила наше свято особливим та чуттєвим. Дякуємо тобі та бажаємо й надалі отримувати задоволення від своєї роботи та нехай на твоєму шляху зустрічаються такі ж щирі та класні люди, як і ти 🫶🏻
Игорь
8 месяцев назад
даного ведучого нам порекомендували та зробили як "подарунок" наші друзі) Богдан розвіяв наші хвилювання стосовно свята у перші ж хвилини- він провів наше свято легко,невимушено, з гарними жартами і почуттям такту, а його шарм не залишився не помітним кожному нашому гостю) Дуже вдячні Богдану за таке чудове свято і сміливо та чесно рекомендуємо його, як гарного ведучого!
Ира
8 месяцев назад
Ми дуже вдячні за класно проведене весілля. Рекомендую ведучого не задумуючись. Запросили Богдана по рекомендації і ні разу не пошкодували. Все було ідеально. Веселий і не нав'язливий, професійний підхід до кожного, вміння розвеселити гостей, що всі вже танцювали після першого столу. Дякуємо за співпрацю. Успіхів Вам у цій справі і провести ще безліч свят!!!
Ангеліна
8 месяцев назад
Доброго вечора, ми знаємо, що ми Вам вже казали слова подяки, і не тільки ми, але хотілось би доповнити свої слова:) Пане Богдан, ми щиро вдячні Вам за неймовірний вечір, повний кошик найінтимніших та найяскравіших почуттів та емоцій, які Ви викликали своїми словами та діями. Ми знали, що Ви чудовий ведучій, перш за все, бо ви є власником шляхетного прізвища) але ми були вражені Вашою підготовкою та відтворенням всього того, що ми і хотіли) Дякуємо велике також і Вашому колезі - ді-джею, за чудовий підбір музики (без руснявої паскудної мови), все було на вищому рівні, нам все дуже сподобалось) Бажаю Вам всього найкращого у Вашій роботі, всі дуже приємно вражені, і вже хочуть пошвидше одружуватись, і кликати Вас ведучим☺️
Юлька
2 года назад
Богдан, хочемо ще раз ВАМ від щирого серця «ПОДЯКУВАТИ!». Ви просто неймовірна людина, яка відчуває публіку. Майстер своєї справи! Всі залишились дуже дуже задоволеними! Гості в захваті від атмосфери, від ненав’язливої комфортної обстановки та гарного настрою! Окреме ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ також ДЖ-ю за класну музику. ВА НЕЙМОВІРНІ! МИ вам дуже вдячні!
Ольга
2 года назад
Дуже дякуєм Богдану за круте свято. Ми дуже хвилювалися щоб все пройшло так як ми мріяли, а Богдан зробив свято ще кращим ніж ми планували. Свято пройшло весело, сучасно, всі гості були задоволені. Це найідеальнвший ведучий для вашого свята.
Ярослава
2 года назад
Дуже вдячна Богдану за те, як пройшов наш весільний вечір! Було прям супер класно, весело, атмосферно! Така цікава і насичена програма, всіх гостей зарядив, всі почали приймати участь у конкурсах, танцювати, веселитись. Вміє знайти підхід до кожного гостя, навіть до того, хто сидить тихенько, щоб його не помітили. І навіть якщо ваші гості не знайомі один з одним, можна за це не хвилюватись, нудно точно не буде! До мене багато з гостей ще на святі підходили і казали, що в нас суперський ведучий! Чудове почуття гумору! Дуже класно, що були моменти, де Богдан жартував і всі сміялись, веселились, і що були й такі дуже чуттєві, емоційні, ніжні, де навіть гості пускали сльозу. Також від гостей отримувала компліменти щодо чудового плей-листа, дякую за це ді-джею, що працює з Богданом. Взагалом було приємно співпрацювати, готуватись, обговорювати всі деталі, нюанси. Рекомендую!!!
Єлизавета
2 года назад
Доброго дня! Хочу сказати що ми дуже задоволені роботою Богдана! Він провів наше весілля на дуже професійному рівні! Гості були дуже задоволені! Від всієї душі рекомендуємо його послуги!! P.s Юрій та Єлезавета💙
Vera
2 года назад
Свято пройшло краще ніж ми очікували, дякуючи Богдану) І гості і наречені залишились дуже задоволені) Було цікаво, весело, невимушено та атмосферно) Дуже класний ведучий, однозначно рекомендуємо)
Ілона
2 года назад
Ведучий який зміг підкорити публіку, у 100 людей, це дійсно було круто, він зробив наше свято атмосферним, дякую. Всі були задоволені, особливо Наречені. Ми ні разу не пошкодували, що обрали саме Богдана, весілля пройшло без безглуздих конкурсів, переодягань. Свято вийшло дійсно сучасним. Виїздна церемонія була дуже чуттєвою, що навіть батьки не могли стримати сліз. Дякую велике за свято, та за підтримку яка була перед весіллям ❤❤❤❤
Оля
3 года назад
У нас було прекрасне весілля завдяки Богдану 🙌🏼 Романтична виїзна церемонія, яка налаштувала усіх проникнутися історією нашого кохання, і навіть без клятв, бо Богдан просто чудово описує історіі стосунків наречених ! А потім наше весілля було насичене класною програмою, веселими конкурсами та гарною атмосферою в цілому🙌🏼 Дякуємо Богдану за підказки з приводу питань, які виникали в ході підготовки. А взагалі, дуже приємно потім чути враження від гостей наскільки їм сподобалось проведення свята ведучим 🥰
Тетяна
4 года назад
Ми познайомилися з Богданом в екстренній ситуації, коли до нашого весілля залишалося всього 2 тижні. Саме тоді попередній ведучий повідомив, що через форс-мажорні обставини не зможе провести наше свято. Часу залишалося обмаль, але його вистачило для того, щоб підготувати найнезабутніше весілля, на якому нам і нашим гостям довелося побувати. Богдан, як то кажуть, ведучий від Бога. Вроджений артистизм, манера поведінки справжнього шоумена, відчуття "правильного" моменту, особливий підхід до кожного гостя - все це не можна було не помітити неозброєним оком. Жоден гість не залишився без уваги, і, хоч після весілля минув вже місяць, нам досі говорять "Який же класний був у вас ведучий!". Щиро рекомендуємо Богдана всім, хто шукає ідеального ведучого для незабутнього весілля!
Денис
4 года назад
20.07.19 в ресторане Вилла Вита Богдан провёл нашу свадьбу. Очень душевно, динамично устроен праздник, полностью были выполнены все наши с уже женой пожелания, очень приятный голос, весь праздник улыбка не сходила с лиц, категорически рекомендую!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram