весільна агенція MartinAS

весільна агенція MartinAS

Оценка: 5  —   Отзывов: 2
телефон:
цена от:
10000 грн.
Організація та Координація весіль. Працюємо у Львові та Львівській обл. MartinA'S - це твій ключ до ідеального весілля, наші відгуки та роботи можете переглянути у Instagram) Втілюємо в реальність ваші мрії з 2018 року. Для військових робимо дуже приємні знижки)
Зоряночка
4 года назад
14 вересня 2019 року ( Боже, як офіційно ) відгуляли наше весілля. Невеличке, але зате в колі найрідніших. Все було чудовим, але таким воно б не було без команди найкращих у світі @martinas_event, які у нас були координаторами. Що вони робили? Швидше питання - чого вони НЕ робили. Купити зранку фрукти та завезти в ресторан? Бігом та весело! Зранку доплести нареченій локони, бо розплелось? Легко та невимушено! Тарабанити за нареченими всі їхні речі, поки ті оббігають пів Львова за найкращими кадрами? Пффф, і це зможемо! (окремий респект Ірі). Це поряд із складеним таймінгом, вирішень усяких різних форс-мажорних питань типу порване плаття чи зів‘яла бутоньєрка. Дівчата неймовірні - з ними дуже легко працюється, вони веселі, енергійні, позитивні, а найголовніше - справді професіонали своєї справи! Прекрасно відчувають своїх клієнтів, чудово знаходять спільну мову із гостями, вирішують будь-які квести, які їм ставляться. Рекомендую!
весільна агенція MartinAS
Ответ от весільна агенція MartinAS
4 года назад
Дякуємо тобі Зорянка за теплі слова подяки! З тобою та Максимом було дуже приємно працювати ♥️
Іра
5 лет назад
Дякуємо вам за організацію і контроль нашого весілля! Все було зроблено на вищому рівні за помірну ціну! Наше таке маленьке але від того не менш важливе свято запам‘яталось лише приємними і безтурботними подіями, адже хвилювання переповнювали і як би ми впорались без ваших настанов навіть не уявляю!)))) Тому вкотре дякую і буду рекомендувати вас друзям!!!! Ви найкращі!
весільна агенція MartinAS
Ответ от весільна агенція MartinAS
5 лет назад
дякуємо Іра, за відгук) було дуже приємно працювати з тобою та Романом) Бажаємо вам сімейного затишку )

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram