Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"

Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"

Оценка: 5  —   Отзывов: 11
телефон:
цена от:
9000 грн.
- Що ви можете мені запропонувати? - Для початку, добрий день! - Добрий день? - І не тільки добрий, а й кумедний, цікавий, особливий, неймовірний і незабутній! І це все на весіллях, хрестинах, днях народженнях, випускних, ювілеях і на похоронах. Хоча ні, похорони ми вже не ведемо. - Чому? - Головний винуватець чомусь ігнорує наші жарти. - А як можна з вами зв`язатись? - Можна шнурком, але краще за номером телефону: 096 205 15 94 - Назар, 097 951 73 97 - Володимир
Liubomyr
2 года назад
Дует цих фантастичних хлопців -- це гарантовано мега круте свято. Без каплі перебільшення. Гумор, стиль, професіоналізм це точно про них. Назар і Володимир, ви унікальні люди. Ще при першій розмові з вами, ми плакали від сміху, і в мене було враження, що ми дружимо пів життя. З того моменту в мене не було ні каплі сумніву про те,що весілля буде незабутнім. Так воно і було. Ніжна церемонія, він якої всі розлучились, дотепні ,оригінальні і просто нереально смішні конкурси, чітко продуманий сценарій, де враховувалися кожне наше побажання. Терті Пляцки, ну це просто любов до неба. Дякую від душі!!!!
Максим
3 года назад
08.08.2020 наш незабутній день, який ми довірили провести дуету ведучих "Терті Пляцки", про що ні намить не жалкуємо, хоча і в хлопців дорога була далека Тернопіль- Згурівка, але це не вплинуло на їх настрій, заряд емоцій. Хлопці були неперевершеними, організували все чудово, провели наше весілля на вищому рівні. Результатом їхньої роботи є те що всі були в захваті від нашого весілля і згадують наш день лише з чудовими спогадами, дякуємо хлопцям за чудово проведене весілля. Можемо з впевненістю сказати РЕКОМЕНДУЄМО))
Roksolana
3 года назад
Випуск 2020 ,це щось ,мега круті емоції ,потужні конкурси від нереально позитивних і креативних ведучих ..."Терті пляцки" - це креативно ,узгоджено все по плану і навіть більше ...По при всю програму ,ці хлопці мають 1000 крутих ідей для мега крутих фото😌 Хочу подякувати вам, ви нереально круті ,дякуємо вам за цей випуск і класні спогади ,та емоції 😌❤️
Nata
4 года назад
Пишучи, зараз цей відгук з теплотою згадую усе) Оскільки я навчалась у мистецькому коледжі ,тому мене постійно оточували різносторонні творчі особистості, серед яких були Володимир на Назар. Пройшли роки ,та на щастя зв’язки не втратилися і організовуючи своє весілля я без довгих пошуків знайшла для себе потрібних людей) Спочатку Володимир був відомий для мене як хороший відео оператор, тому і запросила без вагань. Коли справа дійшла до пошуків тамади, то для мене було великим сюрпризом, що Володимир ще й весільний ведучий при чому не сам, а з колегою Назаром. Та вже пізно щось змінювати, бо нового оператора вже складно було знайти на таку близьку дату, тому весільну атмосферу задавав окремо Назар. Але! Володя знаходив вільні хвилини в які змушував наших гостей усміхатися і запам’ятати його) Що найперше хочу сказати про роботу Назара) Простота у спілкуванні, індивідуальний підхід з урахуванням усіх бажань та примх) Він одразу показав мені програму по якій буде проходити свято, тому я не хвилювалася у цьому плані зовсім, бо знала, що все пройде шикарно і без похабства) Чесно кажучи ми з нареченим просто розслабилися і насолоджувалися щасливими моментами. Наше весілля проходило бадьоро, без затягнутих промов про «лебедів кохання». Гості не «спали на лавках» а розважалися у ритмі молодіжної вечірки. Потім ще час від часу згадували мені з позитивом усі події) А весільне відео довго не залежується на полиці, цікаво переглядати знову і знову) Вже не одній людині я порекомендувала цих двох прекрасних людей наповнених блискавичною життєвою енергією, не одну людину вони насмішили своїми авторськими жартами) Також ще відгуляли весілля моїх друзів з «Тертими пляцками», що було дуже незабутньо) Тому дуже рекомендую усім ))
Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"
Ответ от Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"
4 года назад
Щиро дякую за такі приємні слова!!! Нам було дуже легко працювати на вашому весіллі і ваших друзів. І це реально правда - ми справді кайфували, адже з добрими, простими людьми завжди добре і просто.
Наталія
4 года назад
Хочемо ще раз подякувати дуету Ведучих за круте весілля. За індивідуальний підхід до кожної пари. За розуміння . За те що не мали часу з вами завжди зустрічатися і обговорювати деталі але не дивлячись на наші мінімальні зустрічі весілля вийшло ще краще ніж ми уявляли. Дякуємо за те що всі гості були задіяні як і за столом так і в танцювальній залі так і на виїзній церемонії. Дякуємо за зворушливу вечірню церемонію. Дякуємо за усмішки та сльози радості наших рідних і гостей. Дякуємо за те що гості ще довго казали а круте в вас було весілля. Дякуємо за вашу працю. Ви насправді молодці. Ми дуже раді що саме ви були з нами в цей особливий для нас день. Ще раз дякуємо. Тому всім парам які вибирають ведучих я щиро рекомендую. Ви залишитеся в захваті і ваші гості також.
Yana
4 года назад
Дуже круті та позитивні хлопці! Гадаю, що для кожної нареченої важливо, аби все було чітко і так як вона собі придумала, важко довіритись будь-кому, але це не про них ! Щирі, відкриті хлопці, полюбились всім гостям, знайшли підхід і для дорослих та малечі ! Ми повністю розслабились і відчували себе гостями на своєму ж святі! І скажу, що це прикольні відчуття, ні за що не перейматись бо знаєш, що все буде класно ! Напередодні свята заспокоювали, мільйон раз все обговорювали ( і ні, вони не стомлювались від моїх надокучливих питань=) Обрати саме цей дует було найкращим рішенням )))
Тетяна
4 года назад
Уже минуло майже три роки як дует "Терті пляцки" провели нам незабутнє весілля! Воно було справжнім святом як для нас -молодят, так і для наших батьків, друзів, родичів! Звичайно, коли організовуєш весілля, хочеш найкраще, особливе, цікаве - це все про дует ведучих "Терті пляцки". Знаючи про своє весілля, я на 100% знала, що на весілі має бути ведучий, і без сумніву, ведучими свого весілля я бачила тільки цих хлопців! Бо тут все просто))) у них море класних ідей, індивідуальний підхід, вони мають підхід до усіх категорій людей і просто - вони профі своєї справи!!! Ми щиро дякуємо дуету "Терті пляцки" за позитив, організацію, розуміння і багато-багато незабутніх емоцій! Ваша праця нелегка, але без вас свято - не свято! Рекомендуємо завжди і всім! Дякуємо! Любимо!!!! Ви найкращі!!
Oksana
4 года назад
Чудовий дует!!!! Весілля пройшло весело, насичено, драйвово та яскраво саме завдяки їм! Конкурси - взагалі бомба!) сумувати не довелось нікому, танцювали всі: від діток до бабусь) Надзвичайно вдячні!!! І однозначно рекомендуємо👌🏻
Janina
4 года назад
Дует "Терті пляцки" провдив наше весілля. Хлопці не були просто тамадою із застарілими конкурсами нп. перекачування помідорів із однієї штанки в другу. Веселі, запальні і драйвові ведучі свята. Оригінальні конкурси як для старшихб так і для молодих. Врахували всі наші побажання. Якщо би ми святкували весілля ще раз, то точно нашими ведучими були б "Терті пляцки"!
Марія
4 года назад
Замовляли "Терті Пляцки" на весілля і сказати, що ми просто задоволені - це нічого не сказати. В них індивідуальний підхід до кожної пари, до самого весілля та гостей. Попередньо вони все розказують, показують фрагменти конкурсів, які проводили на весіллях, питають інформацію про молодят та цікаво її "обробляють" для весільної церемонії. В них дуже багато конкурсів та ідей "від весільної брами до вельону".Все було чітко, круто організовано, як домовлялися. Якщо вам здається, що гості не хочуть багато конкурсів, то з "Тертими Пляцками" все навпаки. Вони точно знають міру і знають що і коли проводити, гості навпаки сиділи і чекали, що ж буде далі...;) Класна атмосфера, гарний настрій та запальні танці вам гарантовані. Тому, якщо хочете, щоб ваше весілля запам'яталось всім замовляйте цих професіоналів.
Наталія
4 года назад
Хочемо сказати, що «Терті пляцки» - це хлопці позитивчики. Ви зробили наше свято, таким про яке ми мріяли, воно було не тільки веселе але і незабутнє. Ви втілили всі наші бажання, якісно і професійно виконуєте свою роботу. Все було виконано на найвищому рівні, все продумано до найменших дрібниць - від сучасних, ефектиних конкурсів до музичного супроводу, використано всю сучасну техніку та медіа. Щиро Вам дякуємо за такий підхід до своєї роботи, ми щасливі, що саме Ви були нашими ведучими. Ви найкращі😘😘😘
Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"
Ответ от Дуэт ведущих "Тёртые Пляцки"
4 года назад
Щиро вдячні за теплий відгук) Ми були раді провести цей день з вами та для вас!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram