Назар Пащук

Назар Пащук

Оценка: 5  —   Отзывов: 3
телефон:
цена от:
20000 грн.
Привіт) Якщо ви тут, вітаю вас з вашим майбутнім святом) Мене звуть Назар Пащук і так я ведучий.10 років досвіду і сотні, а може вже і тисячі проведених свят зроблять ваше - ідеальним) Займаюсь гумором і був учасником телевізійного проекту "Ліга Сміху", "Країна У" та "Розсміши коміка". Впевнений я знаю, що вам потрібно. Свято має бути веселим і романтичним, ніжним та емоційним, сучасним та унікальним, від приємних мурашок по тілу до дзвінкого сміху гостей. Погоджуєтесь? Що робити далі знаєте)
Танюша
4 года назад
Якщо ви хочете незабутню атмосферу на весіллі.Щоб гості були в захваті,можете сміливо вже звонити до Назара.Це Ведучий з великої букви,в якого не тисячі,а мільйони мені здалося проведених свят. ЯНа сьогоднішній день популярності набирають,окрім ведучих координатори весілля.А з Назаром вони вам не потрібні,він проконтролює,щоб все пройшло гладко.І нічого вас не турбувало у Цей прекрасний день. Тому ті хто ще у роздумах на рахунок ведучого,сміливо звертайтесь,не пожалієте. Назар ще раз щиро дякую за щирі емоції які подарував нам і нашим гостям 🥰
Назар Пащук
Ответ от Назар Пащук
4 года назад
🤗🤗🤗
Таня
4 года назад
Коли почали організовувати весілля випадково наткнулись на 1 коротке відео Назара в інстаграм, відео, де він вів весілля. Воно було настільки драйвовим і ніжним водночас, що нас зразу ж підкорило. Коли почали спілкуватися щодо умов та деталей співпраці була приємно вражена: швидко відподає, дуже ввічливий, зразу розуміє, що я хочу, дає реально потрібні поради в організації . Щоб впевнитись, що це наш ведучий вистачило одного телефонного дзвінка. Сказати, що ми були задоволені - не сказати нічого. Гості були просто в захваті і ще й досі згадують про крутезних ведучих. Свято з командою Назара вийшло щирим неймовірно теплим і трепетним, але разом з тим дуже веселим і драйвовим - а це все як я хотіла. Це ведучий, якого завжди в міру, який надзвичайно відчуває аудиторію і максимально підлаштується під неї. Це ведучий, який зробить центром свята Вас і Вашу любов. Назар, тобі хочу щиро подякувати: дякую, що підказував як краще зробити, коли бачив, якісь мої помилки, дякую, що допоміг знайти на нашу крутезну команду, дякую за атмосферу, яку твоя команда створила з перших хвилин нашого свята. Щиро рекомендую)
Назар Пащук
Ответ от Назар Пащук
4 года назад
Дякую щиро))))
Діана
4 года назад
Найкращий ведучий!!! Безмежно рада нашому знайомству, і що довірила такий важливий день саме Назару і його команді! Я була спокійна і впевнена в тому, що все пройде ідеально!!! Так в сталось, всі були в захваті від свята! Його досвід та поради безцінні!
Назар Пащук
Ответ от Назар Пащук
4 года назад
Дякую дуже))))

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram