Гурт "Dance time"

Гурт "Dance time"

Оценка: 5  —   Отзывов: 4
телефон:
цена от:
10000 грн.
Привіт! Шукаєте гурт, якому вдасться створити особливу та незабутню атмосферу на Вашому святі? Що ж, ми цілковито віддаємось своїй справі, віртуозно володіючи інструментами, а якісне фірмове обладнання та світломузика сприяють проведенню святкування на найвищому рівні. Музичний супровід припаде до душі як молодому, так і старшому поколінню, адже наш репертуар містить пісні на будь-який смак: від українських народних до сучасних всесвітньо відомих хітів.
Іра
2 года назад
Хочеться від усієї душі подякувати гурту "Dance time" ! Ви просто надзвичайні! Дякуємо, що саме цей важливий день ви зробили незабутнім♥️
Михайло
2 года назад
Дякую дуже цим прекрасним хлопцям. Нещодавно зв'язувався з ними для проведення річниці шлюбу. Так сказати, хотів зробити приємний сюрприз для дружини))) Не підкачали!!! Всі залишились задоволеними і навіть більше!!! Дякую, козаки!!!
Одяг
2 года назад
Нарешті маю вільну хвилинку. І користуюсь моментом, від щирого серця хочу подякувати гурту@dance_time_lviv . Ви просто неймовірні. Ви зробили наше свято настільки крутим що просто 💣💣💣😘😍🥳 І окремо дякую ведучому Паші, ви були на висоті. 💃💪🥰 Жодного разу я не пошкодувала що ми обрали саме вас. Знаєте, вже трошки часу пройшло після весілля, а люди ще питають вашу силку. 😍😘. Тому рекомендую вас усім, на всі свята. Ви даруєте людям радість та емоції, а це найважливіше. Успіхів вам і надалі.🥂🍾.
Bu
3 года назад
Хлопці просто солодці , гарний колектив , хороший спів, веселий настрій
Гурт "Dance time"
Ответ от Гурт "Dance time"
3 года назад
Дякуємо! Це було круто!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber