PAPAYAprod | Мы - зрители, а не режиссеры

PAPAYAprod | Мы - зрители, а не режиссеры

Оценка: 4  —   Отзывов: 4
телефон:
цена от:
14000 грн.
Ми - глядачі, а не режисери. Весільний день має безліч сильних та емоційних моментів. Тож замість постановки, ми зосереджуємось на тому, щоб вловити ці дорогоцінні моменти, які не можливо буде відтворити ще раз. Наша мета - бути непомітними і ненав'язливими, наскільки це можливо. Ми - гості з камерою.
Oleg
месяц назад
Alex Tybin,непорядна людина,не вірте жодному його слову,було весілля осіню він обіцяв 1-2 місяці і буде гарне відео.в кінцевому випадку пройшло вже більше 6 місяців ,на дзвінки не відповідає,не відписує.Головне що погуляв на весіллі взяв 700$ і пустота!!!
Iryna
3 года назад
Дякуємо, що допомогли нам зберегти найкращі моменти нашого найважливішого дня❤️ Особливий підхід, креативність, якість - нам важливі були саме ці фактори і дякуємо що ви втілили нашу мрію в реальність ☺️
Nelia
4 года назад
Дуже мені сподобалось ....так як я хотіла ...І все показали , усі ключові моменти, але і не задовго))) я дуже рада ....дивлячись відео , ніби ще раз переживаєш той день )) дякую )) ви були з нами від ранку і до кінця, і дуже важливо,щоб такі люди були приємні і не набридали ...І ви були такими )) з Вами і комфортно і весело ))) дякую )) а відео живе , і доказом того є ті емоції, які знову відчула ))) дякую Вам♥️🤗
Kateryna
4 года назад
Було дуже комфортно і легко з вами працювати, ви відчули наш настрій і цілком передали його на відео! Щиро рекомендуємо довірити Ваш Особливий день цим професіоналам!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram