♫ Перший весільний танець ♫

♫ Перший весільний танець ♫

Оценка: 5  —   Отзывов: 6
телефон:
цена от:
300 грн.
Зробіть свій перший весільний танець особливим! Вміло підберу музику, стиль, танець відповідно до ваших вподобань , навчу рухатись та поводитись під час танцю , не боятись. Ви запам'ятаєте його на все життя☺
Маша
2 года назад
Танцем були вражені не тільки ми а й усі гості на нашому весілллі, настільки чуттєво та ніжно🥰 дякуємо Софії за те, що з самого початку повірила в нас, зробила наші кроки впевненішими і навчила нас танцювати так, як ми би ніколи не очікували що так зможемо☺️ Ми задоволені на всі 100%)
Марта
2 года назад
Наш перший танець був дуже особливим - це ніби була наша маленька історія в танці. Хореограф Софія врахувала всі побажання та за тиждень до весілля поставила чудовий танець! Софія дуже переймалася нашим танцем - навіть запропонувала поїхати з нами на репетицію в ресторан, але на жаль це було не можливо. Дуже щаслива, що ми обрали саме Софію - тренування проходили весело, з жартами і я залюбки б походила на такі заняття ще. Однозначно рекомендую!
Сергій
2 года назад
Дякуємо Софії за постановку першого весільного танцю. На заняття, які проходили весело і приємно, ходили із задоволенням. Хороший настрій залишався надовго після їх завершення. Результат - класний танець та пам`ять на все життя. Рекомендуємо Софію, яка легко розтанцьовує зовсім не танцюючих (як мене :) ) та добре знає свою справу!
Ilonka
3 года назад
Софія була нашим хореографом і ми дуже задоволенні постановкою та процесом підготовки. Всі наші побажання були почуті та відтворені. Софія чуттєво поставилась до нас та нашого танцю. Всім гостям та нам сподобався кінцевий результат. Рекомендую вибрати саме Софію. Ви не точно не пошкодуєте!
Oleksandr
3 года назад
Досі часом танцюємо для себе, адже це була не просто досконала хореографічна постановка - це були наші почуття виражені в рухах, наше кохання. Ніколи не хотіли концерту на весіллі і дуже просили Софію допомогти аби станцювати гарно, але не супер професійно, щоб не думати, як ти тримаєш лікоть чи входиш в поворот, а просто насолоджуватися. Всього за 3 дні ми зробили танець на 3 довжелезні хвилини. Але це було круто! Ніжно і гарно. Ніколи не думали, що вміємо так рухатися. А все завдяки Софії. Кожна репетиція - це багато радості і заразливого сміху Софійки. Вона зробила все, як ми і просили і вийшло чудово!!! За це їй велике спасибі!
Anastasiia
3 года назад
Нас вчила танцювати хореограф Софія і це був найкращий вибір! Розтанцювала і мене і мого не танцюючого чоловіка. Гості були в захваті від нашого першого танцю, навіть рік після весілля згадували як це було гарно.

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram