Музичний гурт «a TEMPO BAND»

Музичний гурт «a TEMPO BAND»

Оценка: 5  —   Отзывов: 21
телефон:
цена от:
15000 грн.
Колектив, що поєднює в собі драйв, мелодійність, різноманітний репертуар та сучасний стиль виконання пісень. А також, світлове та звукове оформлення за доступну ціну. Ми - ваша музика на Весілля, Корпоративи, Випускні вечори, та інші свята. Якіть та професійність гарантуємо! З нами, забава завжди на всі 100%! Гурт a TEMPO BAND - музика твого свята.
Stepan
6 месяцев назад
Ми дуже раді, що даний гурт став частиною нашого свята! З Соломією приємно та легко спілкуватись і узгоджувати всі деталі. Вона розуміла наші побажання з пів слова і пропонувала варіанти відповідно до них. Голос дійсно неймовірний, без перебільшення. Слухати їх одне задоволення. Маленький зал чи організація в найкоротший термін для них не проблема - вони професіонали своєї справи. Так сталося, що зателефонували ми їм за кілька днів до весілля, за 2-3 дзвінка обговорили сценарій, і в результаті все пройшло просто чудово. Ми дуже вдячні за допомогу, і гарно проведене свято!
Viktoria
2 года назад
Щиро дякуємо за неймовірну атмосферу на нашому весіллі.😊 Все було на вищому рівні, ви професіонали своєї справи . Голоси у вас просто нереальні.😍😍😍 Музика була на будь який смак, гості були щасливі. Бажаємо Вам успіхів, ви надзвичайно талановиті💥😊😘
Оля
2 года назад
Хочемо подякувати прекрасному гурту за ведення нашого весілля. Завдяки Вам наше свято було неймовірним. Ви найкращі музиканти і ведучі. Дякуємо за атмосферу яку ви подарували на нашому весіллі. Все було мега круто на вищому рівні музика, ведення, дим, світло, запальні танці, саксофон, конкурси. Ми раді, що своє весілля довірили саме Вам. До нових зустрічей.
Вася
2 года назад
Ще раз дякуємо вам за те, що зробили наше свято таким запальни🔥🔥🔥 Все було нереально атмосферно. Ви зробили цей день справді особливим для нас))
Irka
2 года назад
Хочу подякувати цим неймовірно талановитим, відповідальним людям . Ми задоволені на всі 1000% Музика була саме та , яка підходила і для молоді і для старшого покоління , всі залишились довольні , кожен другий гість казав про те, які класні у нам музиканти, щиро вдячна гурту a tempo band за віддачу на повну, підтримку , якість ! Ви неймовірні ! 🙏🤍💫
Dima
2 года назад
Хочемо ще раз подякувати Вам за хороший настрій, гарну атмосферу, і класну музику. Все було на висоті, професійний гурт, дуже гарне виконання, надзвичайні голоси.
Оля
2 года назад
Гурт вибрали в Інтернеті і дуже хвилювались що може нам не сподобатись 😕 Але вже на початку співпраці ми зрозуміли що це професіонали , дуже гарний підхід до клієнтів 👍🏻 Ну а коли вони почали співати це просто вауууу 🥰 Їхні голоси не залишили байдужими ні одного гостя нашого свята 😍 Дякуємо Вам за атмосферу на нашому весіллі 💋
Ліля
2 года назад
Ви чудові! 24.07.2021 року відбувся особливий день, який запам’ятається на все життя, Ви як гурт доповнили цей день драйвовістю, веселощами, шикарними піснями (під які танцювали всі гості), та казковими моментами, адже крім запальних танців - Ваше введення весілля було шикарним, смішним та водночас романтичним, душевна церемонія пронизала всю душу🤍дякуємо Вам, ми дуже тішимось що обрали Вас, та можемо з впевністю сказати що ВИ НАЙКРАЩІ! І хто обере Вас на весілля ні капельки не пошкодує!
Adriana
2 года назад
Щиро дякуємо Вам за проведене свято, Ви величезні молодці!! Ми раді, що обрали Вас. Дууже влучно був підібраний репертуар, а також дякуємо Вам за ретельну підготовку та постійну комунікацію! Ви втілили всі наші прохання та залишили після проведеного свята незабутні враження! Дякуємо за драйв та чудове музичне виконання! Дякуємо за відповідальність та увагу до кожної деталі на нашому весіллі! Тішимось, що ви були з нами у цей день)
Natalja
2 года назад
Соломійка та Микола, дуже дякуємо Вам за супровід нашого весілля!! 🤗 Ви направду чудові 🤍 І то не просто гарні слова, бо наступного дня Ваші контакти просили колеги-артисти, які теж вітали нас на святі ☺️ Класний вокал та, як мед на вухо, тембри (цим, зізнаюсь, при виборі і "підкупили" нас😉😁), динамічні, гармонійні, активні та ненав'язливі водночас, кльовий звук, світло.. - є абсолютно все, щоб не перейматись за атмосферу на святі. Натхнення Вам та вдячних молодят!! 🙃
Nastia
2 года назад
Ми дуже раді, що обрали Вас!) Голоса шикарні, атмосфера просто вогінь! Програма ведення ідеальна, ненав’язлива, гості відчули себе ніби вдома за родинним столом, жодних шаблонів)) та що там писати, наші гості сьогодні цілий день відтворюють і хвалять вас, що музика з сучасним оранжуванням, пісні 2021 року , все ту що ми молодь любимо !)) Ви круті, дякуємо❤️
Grzegorz
2 года назад
Było pięknie. Dziękujemy. 😊
Bogdana
2 года назад
Щиро дякуємо за те, що розділили з нами наше 🇺🇦 🇵🇱 весілля і залишили в пам'яті гарні спогади. А також дякуємо за те , що виконали всі наші побажання 🙂🙂🙂
Тетяна
2 года назад
Ми дуже щасливі, що обрали "a ТЕМРО BAND" на наше весілля. Це було просто нереально круто. Запальні танці, веселі конкурси, невимушена атмосфера, здається сумно не було нікому. Ми отримали масу позитивних відгуків про вашу роботу від наших гостей. Ми залишились під емоціями здається ще на довго. Ви дуже відповідально віднеслись до своєї роботи, до всіх наших побажань і це вражає. Також хочемо окремо подякувати за прекрасне ведення весілля. Бажаємо вам успіхів та процвітання у вашій праці! Рекомендуємо усім!!!
Nataliya
2 года назад
То було супер весело і професійно, відсвяткувати весілля з a Tempo Bend! Виконавці відчувають публіку , підбирають репертуар мега круто на будь який смак. Усі гості були мега задоволені !! Точно можу сказати, що це не останнє святкування з цим талановитим гуртом!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Настя
3 года назад
Гурт - супер! Гарно співають, гарний репертуар, добре відчувають людей та атмосферу, і виходячи з цього підбирають музику. Драйвові, запальні! Свято з ними пройде на вищому рівні!!
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Дякуємо Настю, за довіру! Нам було дуже приємно працювати на вашому корпоративі!
Oleg
3 года назад
Дякую гурту за доповнення позитивних емоцій на нашому корпоративі , ви класні :)
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Олег, ну з чудовими людьми, і забава чудово пройшла) Ваші колеги, сособливо дівчата, вміють і знають, як потрібно розважатися на корпоративі) Відчувати віддачу та позитив від гостей, завжди дуже цінно) Дякуємо!
Анастасія
3 года назад
Чудовий гурт ,надзвичайно гарні голоси ,пісні в їхньому виконанні просто зачаровують ,і наші і закордонні ,свято завдяки цьому гурту вдалося на всі 100% Дякуємо щиро Вас !
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Тішимося вашим відгукам))
Olya
3 года назад
Гурт дуже запальний🔥вони зробили наше весілля надзвичайним! Всі гості були задоволенні))) ми закохались в нереальні голоси Соломії і Миколи😍бажаємо вам процвітання і ощасливити ще не одну сотню молодят🥰
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Гарно, що емоції залишилися позитивні, люди довольні, молодятка щасливі)👍🏻 Доречі, одразу відчувався спокій та хороший настрой від вашої пари🥰 Молодата-це основна ланка, яка задає настрою та темпу, тому весіллю. Всі решта підрядників, допомагають підтримати цю хвилю. Що, вприцнципі, ми й старалить робити.)😋 Тому, сміло можна сказати, що це НАША спільна заслуга)))👍🏻 Раді будемо розділити з вами ще й Хрестини👼або інші ваші події))) Дякуємо, за відгук!
Sofia
3 года назад
@a_tempo_band дякуємо Вам за шалений драйв на нашому весіллі. Ви супер. Все було 🔥🔥🔥
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Дякуємо, Софійка) Та ви й самі, дуже чудові) І атмосфера на вашому весіллі була суперовою. Ми тішимося, що довірили своє свято нам)
Олександр
3 года назад
Бомба 🚀 Позитивні, приємні. Маютб гарний смак 💛💙
Музичний гурт «a TEMPO BAND»
Ответ от Музичний гурт «a TEMPO BAND»
3 года назад
Олександ, дуже дякуємо за відгук) Ваша забава була супер-класною, гості танцювали шалено. Многа літ, вам Саша.) Будемо раді відпрацювати вам, ще не одну забаву)

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram