Руслан Малиновский

Руслан Малиновский

Оценка: 5  —   Отзывов: 10
телефон:
цена от:
5000 грн.
Я в цьому бізнесі вже 12 років. Для молодят важливо, щоб їх побажання були почуті та виконані! Це їх день і я намагаюся зробити все професійно і на вищому рівні. Неможливо один раз написати сценарій і все життя за ним працювати. У різних пар - різні бажання. Одні хочуть безліч традицій, інші категорично відмовляються, одні хочуть масштабне свято, інші обирають формат вечірки. Саме тому, для мене так важливо готуватися до вашого весілля завчасно та знаходити підхід до кожної пари індивідуально!
Анастасія
9 месяцев назад
Хочемо подякувати найкращому ведучому! Руслан Маліновський, створив для нас незабутнє свято 😍❤️‍🔥 Ми дуже задоволені, і гості теж 😍 Все було на вищому рівні!
Olena
год назад
Руслан не тільки хороший ведучий а ще й крутий організатор. Дуже багато грана людина завдяки цьому він може провести будь який захід як сімейного характеру (Весілля, хрестини, річниці ДН і т.д)так і корпоративного. Разом з Маліновським вже відбулося у нас дуже багато подій корпоративні і весілля. З весілля запам'ятався один момент який дуже гарно підкреслює його професіоналізм: - "моя мама проживає за кордоном у зв'язку з війною не виходило приїхати тому і сценарій писався з вилученням традицій в яких присутні батьки , і потім за день до весілля моя сестра зателефонувала Руслану та повідомила про те що їде мама сюрпризом до весілля. І РУслан за ніч переробив сценарій так щоб на нашому святі все ж таки добавились традиції які важливі на будь якому весіллі :) ". Це неймовірно. Найкращий . Рекомендую на всі 10000+%. Ця людина допоможе зробити ваше свято - особливим та неповторним.
Анна
год назад
Хочемо порекомендувати Руслана, як чудового висококваліфікованого організатора та ведучого!😊 Ми довірили йому наше весілля і він провів все на найвищому рівні! Руслан дуже уважний, як до основних побажань та і до найменших деталей і дрібничок. Наші гості були взахваті від ведучого, конкурсів та самої атмосфери весілля. Ми дуже щасливі, що довірили наше весілля саме Руслану!☺️
Юля
год назад
Дякуємо за проведення та підготовку нашого весілля 🥰 Свято пройшло легко, весело та затишно!
Инна
год назад
Руслан найкращий ведучий! Ми були дуже раді, що звернулись саме до нього! Від ведучого реально залежить те, як пройде ваше свято, тому краще це довірити саме професіоналу. Наше весілля пройшло на такому позитиві, релаксі, ми та гості просто кайфували) По-перше, перед самою подією Руслан постійно був на зв‘язку, що дуже важливо!) Якщо ви ще не вирішили з декором, фотографом і тд, він може порадити кращих, тому що має великий досвід в цій справі. По-друге, він прислухався абсолютно до всіх наших побажань! Конкурси були реально веселі та оригінальні) він бачить хто готовий до інтерактиву, а кого краще не чіпати) нікого не обтяжує своєю програмою, а навпаки і ми, і гості насолоджувались цим днем, всі були задоволені нашим весіллям!) Також він може подбати про всю піротехніку, спецефекти і тд Поки ми трохи запізнювались з фотосесії він розважав гостей, спілкувався з ними) Якщо коротко - то це професіонал своєї справи!
Marina
год назад
Руслан створив для нас неймовірне свято!😍 Все було на вищому рівні, гості мега задоволені, сказали, що це найкращий ведучий, і це дійсно так!!! Ми хвилювались через кожну дрібницю, але дарма, все пройшло просто ідеально🔥 Руслан виклався на всі 1000%, ми вдячні за таку максимальну віддачу, професіоналізм, і за те, що ми дійсно змогли розслабитись, і кайфувати разом з гостями, і не думати за якісь організаційні моменти)) Крута атмосфера, щасливі ми, і задоволені гості - це все заслуга Руслана! Найкращий ведучий🤗🤍
Анжеліка
год назад
Хочу подякувати найкращому ведучому, Руслану Маліновському, за проведення нашого найважливішого свята! Із першої хвилини спілкування з тобою, здалося, що ми спілкуємось дуже давно. З тобою легко, просто та позитивно😃 Дякуємо за професійну підготовку!!! Все було на найвищому рівні👍👍👍 Ні на секундочку не пошкодували, що обрали саме тебе! Надалі всі свята тільки з тобою😉😁 Дякуємоооо!!!
Andrei
год назад
Найкращий ведучий🥰🥰🥰
Albina
год назад
Дякую Руслану за круту організацію,все було на вищому рівні🔥Кожну деталь,кожну дрібничку він продумав на всі 10000% Найкращий ведучий якого я тільки знаю!😍Щиро рекомендую 🫶🏻🌸❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Анна
год назад
Дякую, Руслан ти професіонал своєї справи. Ми дуже вдячні за організацію нашого весілля. Разом з тобою все дуже легко та зрозуміло! Усі наступні свята нашої родини лише з тобою!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber