Красота Ирина

Красота Ирина

Оцінка: 5  —   Відгуків: 16
телефон:
ціна від:
7000 грн.
instagram: krasota__irina Cучасна, креативна, харизматична, емоційна та амбітна ведуча з досвідом роботи понад 10 РОКІВ як конферанс'є, викладач ВНЗ, ведуча школи NETWORK 21 та ведуча святкових подій!!! ЗАПАЛЮЮ, ТВОРЮ, СМІЮСЬ І ПЛАЧУ ВІД ЩАСТЯ РАЗОМ З ВАМИ!!! Постійне ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ (БЕЗ пошлостей). ВИШУКАНИЙ СТИЛЬ, влучні ЖАРТИ, позитивна ЕНЕРГЕТИКА, незабутній веселий НАСТРІЙ, ВИКОРИСТАННЯ МОНІТОРА для Lov Story, танц. конкурів, інтерактивів. 0971542722
Ира
3 роки тому
Ми дуже вдячні Ірині та її чоловіку Володимиру за наше ідеальне весілля! Іра від самого початку свята створила просто неймовірну атмосферу! Обравши Іру ведучою, я ні на хвилю не сумнівалася, що весілля буде супер, але все пройшло навіть краще, ніж я собі уявляла. Зазвичай гостям треба трохи часу, щоб розкачатися і почати веселитися, але у нас було весело і драйвово одразу ж. Окремо хочу відзначити, що Іра і діджей Володя не просто сухо виконують свою роботу, а видно, що самі кайфують і насолоджуються святом. Особисто для мене це дуже цінно і приємно. І при цьому Іра ще встигає все контролювати, навіть ті моменти, які ми самі могли упустити. Хто сам організовував власне весілля, знає, як то важко розслабитися і відпустити ситуацію в цей важливий день, але з Ірою можна видихнути і заспокоїтись, бо вона справжній професіонал! У нас було багато нестандартних побажань стосовно власного весілля, і все було враховано і виконано на найвищому рівні. Тож можете бути впевнені, що Іра не лише виконає всі ваші забаганки, а ще й порадить, як то краще втілити у життя. Ірочка, я буду радити тебе всім своїм друзям, оскільки дуже хочу ще не раз побути гостею на весіллі, яке проводитимеш саме ти!
Леся
3 роки тому
Ірина була ведучою на нашому весіллі 04.09.2020, її роботою ми задоволені на всі 1000%. Завдяки Ірині атмосфера панувала на весіллі весела, святкова та душевна! Всі жарти були влучні та веселі! Ми та гості нашого свята були в захваті від Ірини, від її професіоналізму! Якщо обираєте ведучу на своє весілля чи будь-яке свято, то можете сміливо вибирати Ірину, адже ваше свято вона проведе на всі 1000 % і ви та ваш гості будуть в захваті!
Наталья
3 роки тому
Ирина была ведущей на нашей свадьбе в июле 2020 г. Она очень приятный человек и настоящий профессионал своего дела. У Иры красивый голос, поставленная речь, хорошее чувство юмора, уместные конкурсы и огромная позитивная энергетика. Праздник действительно удался. Было весело, насыщенно, интересно, и, самое главное – душевно! Она сумела уделить внимание всем гостям и поддерживать прекрасную атмосферу на протяжении всего вечера. Мы остались очень довольны!
Алёна
3 роки тому
Ірина була ведучую на нашому весіллі 12.06.2020 р. Спільну мову знайшли відразу, що дуже важливо. Радила нам що краще а що ні. На самому святі всі конкурси були цікавими та драйвовими. Панувала атмосфера радості, дійсно відчувалось що це свято. Гості були різного віку і всі були в захваті. Подяка Ірині за влучні жарти та щирі ємоції. Нам дійсно пощастило з ведучую. Наші рекомендації!
Катя
3 роки тому
З Ірою познайомились в лютому цього року, ще перед зустріччю зрозуміли, що це саме та людина, якій готові довірити наш особливий день. Приєднуємось до всіх слів написаних раніше нареченими, по великому рахунку, завдяки їм Ірі і подзвонили. Нам пощастило, що 13.06 було вільним, хоч напередодні Іра була ведучою на весіллі, цього взагалі не було помітно, запалу цієї неймовірної людини вистачило б ще не на одне святкування))). Готувались в період карантину, Іра увесь час була на зв'язку, завжди прислухалась до побажань, стала для нас дуже близькою. День весілля був наповнений неймовірними емоціями...чуттєва церемонія, запальні танці, веселі конкурси...Іра не залишила без уваги нікого, я була вражена коли дізналась, що вона провела всіх до останнього гостя. Окрема вдячність Володі, який відповідав за музичний супровід, все було ідеально! Таке враження, що ця пара робила свято для найближчих, на скільки вони віддаються своїй справі, гості були в захваті. По переду ще багато свят, будемо бронювати дати завчасно, а то велика ймовірність, що проґавимо таку щиру, запальну, неймовірну ведучу))) Ще раз безмежно вдячні!
Анічка
3 роки тому
Іра провела наше бомбезне свято 12.07.2020. Ми бронювали свою дату ще у жовтні, тому раджу і вам поспішити тому що це ПРОФЕСІОНАЛ.До вашого свята Іра підійде індивідуально і дуже відповідвльно. Іра знайшла спільну мову з усіма гостями, все було так суперово, що і слів мало описати. Ірочка щиро вдячні Вашій команді за все. Успіхів Вам і багато вдячних клієнтів .А ми будемо всім Вас рекомендувати.
Юлія
3 роки тому
Ірочка ти просто супер ведуча)Ні на одну секунду не пожалкували що обрали саме тебе!Весела,життєрадісна,з почуттям гумору,харизматична,щира,тактична,енергійна,відкрита-одним словом МЕГАКРУТА!!!👌👍👏Весілля пройшло на одному подиху,всі гості просто в захваті(доречі вони всі передають тобі вітання та подяку за таке чудове свято).Чуттєва виїзна церемонія,сучасні конкурси,танці,пісні та обряди залишилися в наших серцях назавжди💃🏼.Іра ти на нашому святі була як «запальничка»🎤,всих запалювала,організовувала та запрошувала до танців та конкурсів,знайшла підхід до кожного гостя!!!РЕКОМЕНДУЮ,РЕКОМЕНДУЮ,РЕКОМЕНДУЮ!!!!!Все було на вищому рівні) P.S Сподіваємося що ти проведеш ще не одне наше сімейне свято💋💋💋
Yulia
4 роки тому
Хочу висловити величезну подяку Ірі, що розділила цей найважливіший день нашого життя❤️. Іра була ведучою на нашому весіллі 22.02.2020. Сказати, що вона супер ведуча це мало) Приємна та дуже харезматична. Наші гості взагалі не сумували, свято пройшло на найвищому рівні, була душевна атмосфера, заслугою створення якої була саме Іра. Хочу додати, що мій чоловік не з України, та половина гостей були іноземцями, що не завадило Ірі підлаштовуватися під ритм кожного і зробити весілля незабутнім. Оцінка 100 із 10❤️❤️❤️
Yana
4 роки тому
Ирина была ведущей на нашей свадьбе 15.02.2020 года. Мы остались очень довольны тем, как был организован и проведён наш главный праздник. Ира была с нами и нашими гостями до последней минуты празднования, и не оставила без внимания ни единого гостя. Очень приятная внешность, праздничная одежда, красивый голос, правильно поставленная речь, хорошее настроение - это все об Ирине. Сценарий был заранее тщательно продуман, подобраны интересные конкурсы. На протяжении всего праздника присутствовала праздничная, весёлая, тёплая атмосфера, ритм которой задавала и поддерживала Ирина. Всем гостям и нам все очень понравилось! Хотелось бы порекомендовать этого прекрасного человека, как отличную ведущую на любой праздник!!! Оценка как человеку, и как ведущей: 5+. Так же хотелось бы отметить ди-джея, с которым Ирина работает в паре. Были учтены все музыкальные предпочтения. В целом праздник прошёл на "ура!". Спасибо Ирине и ди-джею.
Ковтун
4 роки тому
Специально зашли на сайт, чтоб оставить отзыв, т.к. ведущею выбирали по фото и отзывам. Сказать - СУПЕР - этого мало, МЕГА СУПЕР - да! Приятный голос, позитив, классная программа, использование монитора для конкурсов й видео о нашей истории любви, никаких подколов и "издевательств" над гостями, насмеялись, отлично повеселились, были чувственные моменты, когда и плакали. У нас была идеальная свадьба. P.S. В восторге были наши родители, которым очень сложно угодить, учитывая их соц.статус Спасибо и конечно же ми будем рекомендовать Иру как ведущею, потому что она на 100000% большая умничка!!!!!
Маргарита
4 роки тому
Я так рада ,что мы выбрали именно Иру)) Она настолько харизматичная,позитивная и  внимательная,что иметь с ней дело одно удовольствие ))Я так переживала за свою свадьбу ,что писала ей и звонила по пустякам ,так приятно,что она отвечала мгновенно )Самое главное на празднике зависит от ведущей:атмосфера в зале,настроение гостей и виновников торжества 😊Она может найти подход к любому гостю,что каждый станет со своего стульчика и выйдет в зал,если нужно )) Очень понравились конкурсы,они были такие интерестные ,забавные,современные(,и что особо для меня было важно )не пошлые,так как на некоторых свадьбах я была удивлена подбором конкурсов,которые пользовались популярностью в прошлом столетии😅 Этот вечер прошел настолько весело,романтично и трогательно ,как я не могла даже ожидать ))Этот день я запомню на всю жизнь )) Ты по настоящему лучшая ведущая!!!! От всей души благодарна Ирочке и ее мужу(музыкальное сопровождение)за то ,что сделали этот день еще ярче ,чем он мог быть 💫 Вы правда очень милые и крутые 😊 Очень важно ,что вы получаете от работы удовольствие ,а не работаете ,как роботы(типо потому что надо) 🙃 Побольше вам благодарных клиентов😚
Александр
4 роки тому
Іра була ведучою на нашому весіллі. Можу сказати лише одне, СУПЕР. Всі гості задоволені, конкурси супер. Розваги були як для молоді, так і для людей старшого віку. Дійсно Ір, ви зробили нам свято. Дякуємо :)
Инна
4 роки тому
Ірочка,ми мега крута. Ми раді,що найкращий день в нашому житті ми довірили тобі)))Все прошло супер. Коли ти проводила церемонію, це була казка ці слова, музика це незабутні відчуття. Конкурси цікаві,креативні,сучасні. Наші всі гості взахваті від тебе.Ти вмієш віддучи наречиних, знайти підхід до кожного гостя,вийти з будь-якої ситуації,а на весілля їх не мало.Ми раді,що в цей день ти була з нами і зробила його чудовим.Дякуємо тобі)))))))
Вита
4 роки тому
Щиро дякуємо за те, що створила свято, яке запам'ятається нам на все життя! Дякуємо за енергію, привітність, відкритість, щирість та дотепність. Без перебільшення талановита і професійна ведуча. Всі гості, не говорячи про нас з чоловіком були в захваті. Рекомендуємо усім Іру!
Красота Ирина
Відповідь від Красота Ирина
4 роки тому
ВАУ....Таке щире й позитивне фото!!!! Дуже дякую за такі слова подяки - це найголовніша винагорода для мене!!!!
Irishka
4 роки тому
З чого б це почати, щоб нічого не забути;) весілля -це одна із найголовніших подій в житті кожного. І дуже круто ,коли ця подія є ,справді,незабутньою. На це впливають багато факторів. Одним із найвагоміших ,це ,звичайно,ж тамада. Не часто буває так, що на весіллі абсолютно все вдається. Але запорукою успішного свята завжди залишиться,тамада. Наше весілля було найкращим,для мене звичайно;) цьому дуже сильно посприяла Іра. І можна стверджувати, що нам дуже поталанило. Ціна не висока, а якість найвища. На весіллі було все: і жарти, і пісні, і розваги, і душевні моменти , і сюрпризи. Це було круто. Гості усі в захваті , та й ми ,чесно кажучи теж. Варто зазначити, що всього було в міру. Не було забагато жодного епізоду, який залежав від Іри. Класно, що Ірина адаптується до гостей, і веде свято потрібною мовою. Конкурси цікаві, не "устарілі". Креативні завдання. Що  не маловажно, Іра вміє встановити з людьми контакт, довірливі стосунки. Ну і взагалі я ще можу багато писати і говорити. Бо ,справді, є про що. До речі , після того, як ми вперше зустрілися з Ірою перед весіллям, я  чомусь повірила в те,що все пройде якнайкраще;) дякую, Ірі, за частинку душі,яку вона віддала нам для того, щоб зробити свято незабутнім. Усім рекомендую, і впевнена,що ви не пошкодуєте.
Красота Ирина
Відповідь від Красота Ирина
4 роки тому
Дякую за довіру, позитив і за те, як ви насолоджувались кожною хвилинкою свого свята!!!
Сергей
4 роки тому
Ирина была ведущей нашей свадьбы 08.06.2019. Мы с женой ни секунды не жалеем, что сделали выбор на ней. Так, как у нас был провал с банкетом, то Ира своей работой, спасла всё мероприятие. Все гости были в большом восторге от неё и мы тоже. Конкурсы были очень классные не заезженные, веселые и очень заходили гостям, как молодым так и по старше. В общем всё было круто, Ира большая умничка и большой специалист в этом деле. Отдельная благодарность музыканту Диме, который работает с Ирой, он справился на все 200%. Основная задача, которая ставилась перед ним - нужен был живой звук. Дима очень классно поёт и чувствует аудиторию, все остались очень довольны! Ещё раз большое спасибо за крутой вечер!
Красота Ирина
Відповідь від Красота Ирина
4 роки тому
Все свято пройшло !!! Я рада, що була частинкою вашого свята!!! Дякую!!!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber