Пелех Катерина

Пелех Катерина

Оцінка: 5  —   Відгуків: 7
телефон:
ціна від:
1000 грн.
Привіт! Мене звати Катерина. І я фотограф щасливих людей! Знаю секрет вдалого весілля та кадрів, які покажуть ваше справжнє кохання, щирі емоції та почуття!
Марина
3 роки тому
Фотограф мрії, світла і позитивна людина, професіонал своєї справи! Ми в захваті від нашої весільної фотосесії разом з Катериною! Рекомендую!!!
Катя
4 роки тому
Найперше, Катя - чудова людина і проникливий майстер своєї справи! Її фото передають щось набагато більше, ніж просто гарну картинку у кадрі! Це душа, емоції і бажання! Рекомендую! З Катею дуже просто в роботі. Її секрет: Вона нічого не вимагає, просто бути собою! Тому не вагайтеся, ідіть на зустріч і усе зрозумієте самі)) Катю, Вам дякую і успіху!
Андріященко
4 роки тому
Дуже сподобалася робота. Завжди є багато ідей де можна зробити фотографію. Рекомендуємо)))
Anastasiya
4 роки тому
Катя лучший из фотографов! Ее фотосессия это как отражение мечты 😍
Vijaya
4 роки тому
Прекрасный фотограф! Очень веселая, приятная девушка Катя. С ней всегда комфортно)) три раза приглашали снимать праздники и концерты - все три раза результат превышал ожидания. Во время работы порхает как бабочка - незаметно для зрителей, органично с главным действием. Очень рекомендую.
Nataliia
4 роки тому
Ми довго обирали фотографа на своє весілля. Але коли зайшли на профіль Катерини, то зрозуміли, що це саме те, що ми шукали. Спочатку збирались замовити лише мінімальний пакет, але після зустрічі і консультації з Катьою ми погодились на повний день, і не пожалкували. Фото з банкету з тостами, танцями, з киданням букету, з тортиком, з емоціями наших гостей... всі ці речі тепер будуть гріти нам душу, не лише в спогадах. До того ж в повний пакет входила безкоштовна Lovestory. Більше того, ми довірились Каті і перепланували зйомки на світанок. Це було дуже правильне рішення! Фото вийшли дуже теплі, щирі, надзвичайно емоційні. Зранку у парку не було жодної душі, і ніхто нам не заважав творити :) Катя справжній художник, але замість фарб вона використовує тепле ранкове сонечко. Вона змогла зловити стільки цікавих кадрів!!! І кожному фото відчувається справжність. Хочу порадити всім нареченим - обов'язково замовляйте передвесільну лавсторі. Ми так кайфонули! І вже на самому весіллі це дало нам змогу розслабитись, і повністю довіритись професіоналу! Дякуємо!!!
Yuliia
4 роки тому
Чудовий фотограф і дуже світла та весела людина. Результатом задоволені на 100%

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram