SmileFilm — фото та відео

SmileFilm — фото та відео

Оцінка: 5  —   Відгуків: 5
телефон:
ціна від:
11000 грн.
Виконуємо професійну фото та відеозйомку весілля та кліпів. Відеозйомка в 4К якості. Також є квадрокоптер (дрон) для привабливих кадрів з висоти пташиного польоту. Та професійний фотограф, який збереже всі найкращі та найкрасивіші моменти з вашого свята. Віддаємо матеріал на флешці в коробочці з друкованими фото.
Віталіна
2 роки тому
Дякуємо SmileFilm за професіоналізм, відповідальне ставлення, вміння знайти з кожним спільну мову, терплячість та креативність🙂 Було приємно з вами працювати. Рекомендую скористатись послугами SmileFilm!
Дана
2 роки тому
Велике ДЯКУЮ SmileFilm за відповідальне ставлення та професійну зйомку🙂. Надзвичайно приємно було з Вами працювати) Дякую за чудові кадри, відео та радість❤️
Ivan
2 роки тому
Дякуємо SmileFilm за професійну, чудову, емоційну зйомку особливо цінних для нас моментів❤️ У процесі зйомки атмосфера була комфортною та невимушеною, багато в чому завдячуючи SmileFilm. Щиро дякуємо за це🙂
Наталія
4 роки тому
Ми щиро вдячні SmileFilm за неперевершений кліп, який виконано професійно, якісно, чітко, насичено, влучно підібрана музика! Нам неймовірно сподобалось працювати з вами, адже лише професіонали своєї справи можуть порадити і підібрати саме те що найкраще підходить кожному індивідуально))) Атмосфера зйомки і фото надавала в цей день багато емоцій, теплоти та затишку, посмішок і радості)) Ми дуже задоволені що обрали саме вас, ДЯКУЄМО!!!!
Галя
4 роки тому
Дякуємо за майстерно зафіксовані незабутні емоції!
SmileFilm — фото та відео
Відповідь від SmileFilm — фото та відео
4 роки тому
Дякую за відгук, приємно, що сподобалося

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram