Віта Мищишин

Віта Мищишин

Оцінка: 5  —   Відгуків: 6
телефон:
ціна від:
6000 грн.
Професійна весільна фотозйомка, швидка обробка фото, друк фотокниг, холстів за доступними цінами у Львові та закордоном!
Мирослава
5 років тому
Велике спасибі за шикарну фотосесію, прекрасні фото, вишуканий альбом. Одразу стало зрозуміло, що працює професіонал)Якість — просто супер. І взагалі, не просто класний, талановитий фотограф. а ще і дуже хороша людина, яка вміє знайти підхід до кожного) Величезне Вам спасибі))
Мирослава
5 років тому
Віта фахівець своєї справи,радо нам допогла назавжди залишити спогади нашого щасливого дня!Фото дуже гарні,рекомендую всім!!!
Volodymyr
5 років тому
Дякуємо за чудову зйомку! Фотографії просто фантастичні! Кожна по-своєму особлива, ніжна... Роботи Віти нам припали до душі своєю емоційністю та неповторною оригінальністю. Тому й вибрали її своїм весільним фотографом, й ні на мить не пошкодували. Крім того, з нею приємно працювати. Ми дуже й дуже задоволені! Рекомендуємо усім.
Дарина
5 років тому
Віта просто чудо! Професійна робота в поєднанні з приємним спілкуванням робить процес фотозйомки легким та швидким. Співпрацюємо з Вітою вже 4 роки і міняти фотографа не збираємось) якість фото на найвищому рівні. Також Віта повна креативних ідей та радо підлаштовується під будь-яку ситуацію. Однозначно рекомендую, жодного разу не жаліла (а фотосесій ми робили багато) і впевнена що ніхто не пожаліє))) Дякую за те що назавжди зберегла найпрекрасніші моменти нашого життя)*
Наталя
5 років тому
Приємно було співпрацювати, навіть чоловік казав, що все сподобалось. Дякуємо за красиві фото)
Natalja
5 років тому
Дякую за прекрасні фото і приємні враження!!!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber