A.V"Stiff" (Відео фотозйомка) Сергій Сергійович

A.V"Stiff" (Відео фотозйомка) Сергій Сергійович

Оцінка: 5  —   Відгуків: 3
телефон:
ціна від:
1500 грн.
Відео та фотозйомка урочистих подій. Відеозйомка весілля від 1500 грн. А цілий день відеозйомка та обробка весілля (від 6000 до 7000 грн), хрестини (від 1300 грн), дні народження (від 1500 до 3000 грн), ранки (1500-1700 грн), випуски, зустрічі випускників, корпоративи ... Телефонуйте ціни індивідуально-договірні !!! Можливі невеликі знижки! ++ Посилання на мій відеоканал youtube.com: https://www.youtube.com/channel/UCngCTRfXGt_GcQM1oAFYABA/videos
Оксана
4 роки тому
Оксана і Влад Сергій Сергійович, хочемо подякувати Вам за чудові кліпи та цікаві фільми з нашого весілля ( які , до речі, ми отримали навіть раніше , ніж домовлялись - через місяць!). Сказати, що ми задоволені - це не сказати нічого! Ми просто взахваті від вашого професіоналізму та старанності! Ви й справді майстер своєї справи! Окрім того, що Ви професіонал у роботі, разом з тим приємна, відповідальна та порядна людина!!! Створені вами кліпи та відео (а особливо кліп юмор - шоу) з весілля хочеться переглядати знову й знову, і не лише нам, а й нашим друзям та рідним! Тож дякуємо Вам за роботу, нам пощастило,що саме Ви були з нами в наш день.
Ярослав
5 років тому
Все сделал, так как мы этого хотели. Музыку на клип мы захотели выбрать свою. Место для съемки выбирали вместе до свадьбы. Всю свадьбу бегал фотографировал и снимал. Фотографии сделал быстро - через 2 недели. Видео, как и обещал - через 1.5 мес. Цены не менял, как некоторые операторы, что снимали свадьбу у моих друзей. Благодарим вас за сделанную вами работу!
Андрей
5 років тому
Сергій Сергійович, ми дуже задоволені вашою старанною і професійною роботою у нас на весіллі. Це близько 500 незабутніх фотознімків (з них ми вибрали собі в альбом 50шт яскравих художніх фотографій!) і близько 4-х годин цікавого фільму з кліпами. Безумовно нам пощастило! Весільний фільм, фотогрфіЇ, а особливо кліпи-сподобалися не тільки нам, але і всім гостям!  Вже пройшов майже 1 рік після весілля, а ми до цього часу іноді переглядаємо його кліпи і фотографіі.Саме вони дають можливість за 5-10 хвилин (напевно як машина часу) - повернути час назад і створити ту чудову атмосферу радості і переживань, яка була в день весілля! Це неймовірно, але факт! Дякуємо Вам за це! Ви дійсно майстер своєї справи!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber