Марія Тучапець

Марія Тучапець

Оцінка: 5  —   Відгуків: 2
телефон:
ціна від:
8100 грн.
фотограв на весілля такий важливий, як сукня нареченої. бо цей день-мить, яка промайне блискавично. я ж збережу ці спогади назавжди. на вашому святі не вирізнятимусь серед гостей, але буду там де потрібно, щоб зловити найкрутіші кадри . мій пріоритет в цей день ваші емоції та почуття. в ціну завжди включена фотосеія love story, де ми зможемо в окремо виділений час, без обмежень, відфотографувати справжні і щирі кадри серед поля, горів, моря чи іншої пам'ятної і крутої локації.
Puma
4 роки тому
Марічка чудовий фотограф і профі своєї справи. Продовжуй у цьому ж дусі. Натхнення, творчих злетів, успіхів та процвітання.
Марта
4 роки тому
Так, як мені сказала Марічка:"тебе послав мені сам Бог" ☝️!!! Я навіть не спорю з її словами❤️, воно так і є, навіть і взаємно💖. Скажу Вам ще більше... Коли я познайомилась з цією феєю-фотографом, я зрозуміла, що це не остання фотосесія. 😉 Дуже вдячна за весільну фотосесію, фотосесію" Діти-квіти життя"і за класний настрій, за чудову атмосферу, за незабутні враження... ☝️🤘❤️Повір, ми їх повторимо, 😉😉😉!! Чекайте на нові фото, в різних стилях, це буде круто. 🤘🤘🤘Ти моя САМА САМА🥰🥰🥰🥰, ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ❤️🤘

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber