Візажист- Перукар Анастасія Ручкіна

Візажист- Перукар Анастасія Ручкіна

Оцінка: 5  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
200 грн.
Працюю на виїзд до клієнта, якісно та швидко! Макіяж - Візаж - Брови - ( Львів-Тернопіль). Всі види макіяжу: - денний - вечірній - весільний - арт (fashion) - зачіски та накрутки - круті афро локони. А також корекція та моделювання брів фарбою та хною. Стаж більше 5-ти років, заходь на мій інстаграм @ruchkina_anastasiia ******* зачіски та накрутки + круті афро локони *******
Sophia
3 роки тому
Дуже рада, що познайомилась з цією дівчиною!) Вона не тільки хороша і цікава людина, але й справжній професіонал у своїй справі.😊 Макіяж зробила дуже швиденько, легко і дужее гарно, час пройшов не помітно) Раджу всім!
Edita
4 роки тому
З Настею познайомились коли вона переїхала до Львова і практично одразу я потрапила до неї на мейк для зйомки. По-перше, з Настею спілкуватися одне задоволення! Дуже приємна дівчина! По-дргуе, я дуже була задоволена мейком, підібрані кольори, всі підкреслені риси обличчя були ідеальними. Натя, дякую ще раз! Дуже рекомендую Настю, як візажиста-стиліста.
Христина
4 роки тому
Справжня фея) Рекомендую звернутись до Анастасії!!! Підбирає мейк супер,без зайвих деталей, враховує усі побажання)
Olga
4 роки тому
Настя справжній мистець, художник і знаток своєї справи. Вона орудує своїм пензлем, як майстер у фотошопі, з тією тільки різницею що її спец. ефекти додають краси, яскравості і насиченості барв на справді. Дуже рекомендую!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram