Dj StasON

Dj StasON

Оцінка: 5  —   Відгуків: 15
телефон:
ціна від:
5000 грн.
DJ StasON (Андрій Стасишин) Резидент ЛюксFM з проектом Український Mix, який лунає що четверга в 22.00 на Львівському радіо, А також працює на ФрешФМ м.Стрий Dj StasON засновник проекту Drive Band (DJ & Sax & Violin) У музичній танцювальній програмі тільки перевірені супер-хіти усіх часів та народів, що викликають трепет душі і серця, змушуючи ваше свято сяяти яскравими кольорами щастя і радості. Враховуються музичні смаки усіх вікових категорій вас та ваших гостей.
Nazar
2 роки тому
Танцювальний майданчик завжди був гарячий, справді було спекотно від початку першого сету до завершення танців в цілому. Особливо хочеться відмітити, що Андрій дуже відповідальний, надійний, клієнто-орієнтований, завжди готовий надати професійну пораду. Однозначний рекомендасйон від нас, ресторану та гостей. Так тримати!
Andriana
2 роки тому
Професіонал своєї справи! Дякуємо за створення атмосфери на святі. Дуже задоволені, підібрали багато музики. Гарно відчував настрій гостей, чудове міксування та перехід композицій, все було супер. Однозначно, рекомендую!
Dj StasON
Відповідь від Dj StasON
2 роки тому
Щиро дякую за довіру)
Oles
2 роки тому
dj stason, був в нас на весіллі, дуже крута робота, людина яка створить незабутню атмосферу любого свята
Оксана
2 роки тому
Реклмендую StasOnа як класного діджея! Працював у нас на весіллі і всі гості були в захваті і навіть брали його контакти собі😄 дуже сподобалось, що був надвичайно уважний до всіх наших побажань і ми підібрали багато музики, він скачав її в хорошій якості і підібрав також схожу. Ми залишились дуже задоволені!
Володимир
2 роки тому
DJ StasON реально крутий ! Неодноразово чув його роботи. у мене залишились дуже позитивні емоції. Рекомендую всім.Позитивний чувак!)
Христина
2 роки тому
Андрій молодець, ловить настрій гостей, враховує бажання та вподобання! Веселив наші свята, мега круто, задоволені неймовірно!
Ruslan
2 роки тому
👍👍🏽👍🏿
Ludmila
2 роки тому
Музичний супровід із сучасними нотками та вдало підібраними хітами! Драйвово, весело та на позитиві. Рекомендую!
Макс
2 роки тому
Найкращий Dj!!! Спочатку думав над тим кого замовити музикантів чи Dj.Але все-таки обрав Stasona і залишився на 100% задоволенним.Він зробив наше свято незабутнім!!!
Вікторія
2 роки тому
Твої мікси це просто ВАУ! Будь кого заставлять піднятися з місця в ритмі музики. На свята, весілля сучасне це саме те що треба.
Зоряна
2 роки тому
Найкращий dj!!!!!!!!! 👍👍👍👍👍👍👍 РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
Іванна
2 роки тому
Захоплююсь !
Igor
2 роки тому
Найкращий вибір для вашого свята😁👍Всім рекомендую😎
Ірина
2 роки тому
Дякую за такий гарний вечір. Обов’язково буду звертатися ще за таким класним музичним супроводом на наші свята.
Ivan
2 роки тому
Крутий dj, свято завжди на висоті!✊😉 ТОПчик!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля