Віталій Шандерський

Віталій Шандерський

Оцінка: 5  —   Відгуків: 3
телефон:
ціна від:
7000 грн.
Запорука успіху на кожному святі - хороший ведучий! І я Вас вітаю, Ви його знайшли! Мене звати Віталій Шандерський і я професійно проведу будь-яке свято! Від дзвінкого сміху гостів від крутих та унікальних інтерактивів - до мурашок по шкірі від пронизуючих моментів. Все це може стати частинкою Вашого свята!
Анатолій
2 роки тому
19.11 було святкування весілля, і нам порекомендували Віталія. По розмові у viber одразу відчули якусь легкість, позитив, і правильний підхід. Віталій дуже серйозно готується, дізнається чимало інформації яку потім вдало використовує на святкуванні у різних інтерактивах. Це саме той ведучий про якого ми мріяли, веселий, розумний, якого не було забагато чи замало. У парі працює із звукорежисером, який вмикає чудовий музичний супровід. Усім рекомендую цього ведучого, він ТОП. Дякую вам!
Yaroslav
2 роки тому
Вже приблизно за 1-2 години після початку застілля стало зрозуміло, що ми не помилились з вибором ведучого. Повністю "свій чоловік"( ніби родич), на якого можна покластись) Нічого лишнього, ніякої нав'язливості чи примусу, цікаво, сучасно, дозовано. Фонова музика просто супер і додає якийсь особливий відтінок застіллю. Дуже харизматична усмішка, яка практично змушує засміятись у відповідь))) На наступний день питання "де ми знайшли такого ведучого?" звучало дуже і дуже часто, що багато про що говорить!) Дуже вдячні, що зробив нам свято) Наполегливо рекомендуємо)))
Анна
2 роки тому
Людина яка стала дня нас справжнім другом, і великою горою підтримки! Який малював посмішки на обличчях наших гостів)) він знає як з легкістю зацікавити публіку, як які конкурси підібрати шоб було цікаво і не банально)) він знає і порадить що буде більше сучасне що вже може бути застаріле, що зарас обирає молодь. Це не просто ведучий, він був як наша права рука, мав відповідь на усі наші запитання! А ще він дуже щира людина, зним так легко найти спільну мову. Нам було дуже приємно бачити щасливі обличчя наших гостей. Дуже дякуємо, Віталію, за наш особливий день. Будем дуже раді бачити Вас ще)) Безсумніву, рекомендуємо))

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля