Світлана Білокінь

Світлана Білокінь

Оцінка: 5  —   Відгуків: 2
телефон:
ціна від:
15000 грн.
Мене звати Світлана і я ведуча! Для мене весілля — це неповторна історія! Кохання, дитинство, дружба, шалені вчинки, веселі пригоди... Ваше життя і є основа мого сценарію❤️ Готуючись, я детально вивчаю все про пару і гостей. Результат-це свято наповнює емоціями радості, краси, та позитивної енергії. Для мене важлива режисура. Сценарій завжди продуманий, має романтичну кульмінацію й енергійну! Працюю зі своїм звукорежисером, адже ми детально опрацьовуємо всю інформацію і креативимо над програмою.
Марина
3 роки тому
Со Светой мы познакомились на свадьбе моего брата, все гости были в восторге от ведущей. Конечно, мы захотели, чтобы Света была ведущей и на нашей свадьбе! Света подготовила сценарий, который отличался от сценария свадьбы моего брата, новые конкурсы, другая подача, даже внешний вид Светы кардинально отличался. Ведущая наполнила наш важный день энергией позитива и веселья! Светик, спасибо за лучики свята которые ты излучаешь, за твою энергию и профессионализм. Желаю тебе удачи во всех твоих делах!
Julia
3 роки тому
Ми довго шукали ведучого, але після зустрічі з Світланою зрозуміли, що це точно буде вона! І ми не помилились, тому що гості залишилися дуже задоволені проведенням нашого весілля! Світлана змогла знайти підхід до кожного. Ми достатньо насміялися та наплакалися! Було так, як ми хотіли, тепло, по-сімейному, без дурних, застарілих конкурсів, з сучасним підходом!!! Я можу лише від щирого серця порекомендувати Світлану, як ведучу будь-якого свята для вас! Дякуємо ще раз від всієї нашої родини

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля