Артем Євтушенко

Артем Євтушенко

Оцінка: 5  —   Відгуків: 3
телефон:
ціна від:
20000 грн.
Я працюю ведучим вже більше 10 років. Вечірки, дні народження, корпоративи, фестивалі, конференції, концерти та звісно ж весілля. Я попереджую, що не буду називати вас лебідем та лебідкою, голубом та голубкою, жодних кораблів під назвою "кохання" в морі під назвою "життя". Я не буду змушувати нікого з гостей на заході позбуватись одягу або ж одягати на себе інший. Моє завдання зробити так, щоб кожен із присутніх міг повністю розслабитись, вдосталь насміятися а в потрібні моменти задуматись.
Mikhaylo
3 роки тому
Все было на высшем уровне! После свадьбы многие отмечали именно ведущего! Вообще был на многих свадьбах, могу с уверенностью сказать что Артем лучший с кем приходилось сталкиваться на подобных празднованиях! Рекомендую!
Юлия
3 роки тому
Враховуючи те, що це у мене другий шлюб, то і весілля хотілось інше, не пафосне, незвичне, атмосферне. Артем сподобався тим, що він був уважним до нашої потреби і до того, що для нас дійсно цінно. Врахував всі деталі, і в результаті наше весілля було особливим. Дякую Артему за наш прекрасний день! Харизматичний, стильний, професійний ведучий! Доречі, вже наш сімейний:) скоро весілля у моєї племінниці. Рекомендую всім, хто хоче особливе весілля! І ще раз дякую за неповторні моменти!
Serhii
3 роки тому
За рекомендацією друзів вирішили скористатися послугами Артема для власного весілля в ролі ведучого. Приємний чоловік, відразу вдалося вийти на зв'язок та домовитись про зустріч. Зустріч пройшла чудово, обговорили всі деталі. Саме свято пройшло в відмінній атмосфері, наші гості та ми залишились дуже задоволені. Велике вам спасибі за чудове свято та позитивний настрій!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля