Ростислав Сосновський

Ростислав Сосновський

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 6
телефон:
ціна від:
6000 грн.
Привіт 👋 Чому я ведучий? Тому що люблю створювати незабутнє свято 🎉 Як воно пройде? Я розкажу) Ми обговоримо всі ваші побажання, конкурси, активи, тости. Я не залишу без уваги жодного гостя, навіть маленьким буде весело і цікаво! Врахую всі ваші потреби та інтереси. Тож буде весело і незабутньо) Телефонуйте, щоб узгодити всі деталі 📲 0639941488
Ганна
8 місяців тому
Святкували весілля, і завдяки Ростиславу все пройшло на позитиві і без лишніх нервів Він чудово взаємодіяв з діджеєм, фотографом, відеографом, і адміністратором в ресторані, хоч вони всі вперше зустрілися у нас на банкеті, таке відчуття, що це вже давно збита команда Гарний, зарання узгоджений з нами сценарій, чудова підбірка конкурсів, вміння викрутитися із не стандартних ситуацій і позитивний настрій, все продумано до деталей і класно обіграно) Нам було весело, і якось навіть спокійно, ми не відволікалися на організаційні питання, змогли зосередитися на ролі молодят, і насолоджувалися моментом Дякую за свято)
Ростислав Сосновський
Відповідь від Ростислав Сосновський
8 місяців тому
Дякую) Ви теж дуже класні))))
Khrystyna
9 місяців тому
Задоволені ведучим, гарно провів свято, ніяких проблем не було, гості задоволені. Але мало конкурсів, домовились на 5 конкурсів, хотілось би більше.
Сергій
рік тому
Неймовірний професіональний підхід, гнучкість у нестандартних ситуаціях і вміння відпрацьовувати до останнього – це ті якості, за які тебе як ведучого можна рекомендувати всім бажаючим провести незабутній захід!
Валентина
2 роки тому
Ведучий дуже позитивний )) Корпоратив пройшов на всі 100 Ми задоволені, рекомендую ))))
Anna
2 роки тому
Ми дуже задоволені ведучим😁 Все було дуже класно😊 Рекомендую)
Olga
2 роки тому
Дуже задовелені Ростиславом, найкращий ведучий.) Весілля було маленьке і ми дуже хвилювались щоб все пройшло ідеально. Гостям було весело, нам цікаво. Не залишив без уваги нікого. Ціна адекватна. Дякуємо за свято. Рекомендую!
Ростислав Сосновський
Відповідь від Ростислав Сосновський
2 роки тому
Дякую вам, ви круті😎

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram