Ростислав Сидій

Ростислав Сидій

Оценка: 5  —   Отзывов: 23
телефон:
цена от:
9000 грн.
Професійний ведучий, шоу мен, радіоведучий, диктор і просто позитивна людина. Проводжу свята на найвищому рівні вже 8 років і не тільки проводжу, а й стаю його частиною. Тому що ведучий - це не професія. Ведучий - це покликання і моє покликання зробити ваше свято таким, щоб воно запам‘яталось кожному гостю без виключення — іншими словами зробити його особливим.
Taras
2 года назад
Ростислав це професіонал своєї справи,це дійсно його покликання буди ведучим👍 Позитивний завжди усміхнений та енергій🕺 Усе чітко розплановано та підготовлено,ви точно нізащо небуде переживати,Ростислав все зробить файно 👍 Дуже цікаві конкурси,та класний підхід,весело та цікаво і головне ненав’язливо всі гості сказали ведучий молодець 💪 Нам сподобалося абсолютно все🔥 Ростислав дякуємо за позитивні емоції та чудове проведення нашого свята 👏
Irina
3 года назад
Це крутий і запальний ведучий, справжній майстер своєї справи) Впевнено працює з гостями різної вікової категорії) Враховує всі побажання ) Наше весілля було дуже запальним) Всі гості були в настрої від початку і до самого закінчення весілля завдяки Ростиславу) Дякуємо! Р.с. Ростик, у тебе тепер багато прихильників на Бужчині)
Марічка
3 года назад
Дякуємо Ростику за прекрасне проведення весілля! Всі гості і ми були дуже задоволені таким ведучим Усім рекомендуємо таку щиро і веселу людину , яка любить свою справу 😍❗️
Olena
3 года назад
Ростик позитивна і мега драйвова людина,яка зробила наше свято )))❤️Було файно)))
Аня
3 года назад
Дякуємо за таке двіжове, класне весілля 👍😘 було дуже круто і бомбезно 💣💋
Олюська
3 года назад
Ми дуже щасливі з чоловіком, що обрали саме Ростислава. Дуже позитивний, приємний, ввічливий, веселий, легкий у спілкуванні. Свято було неймовірно легким, драйвовим 🔥, що навіть не хотілось, щоб воно закінчувалось. Гості ще і досі під враженнями і пишуть, що ведучий просто бомба, красавчик👍 , а свекруха каже такий милий гарний хлопець, полюбила як свою дитину😊 Ростик зробив саме таку атмосферу свята, яку ми собі уявляли і завжди хотіли. Все було мега сучасно і стильно. Дуже професійно підійшов до своєї справи, одразу видно, що людина живе своїм ділом і намагається зробити щасливими не тільки наречених, але й усіх гостей на святі 🎉 Креативні, цікаві конкурси, все було влучно та смішно. Дуже дякуємо, що саме ти був частинкою нашого свята, ми отримали надзвичайно яскраві емоції та незабутні враження💥 Ми дуже вдячні та мега задоволені😊 Будемо рекомендувати всім👍👍👍
Наталя
3 года назад
Ведучим Ростиком дуже задоволені ми як молодята і усі гості!!! Кращого у цій справі я не зустрічала ! Не дає засумувати гостям і не є нав'язливий!! Рекомендую !!
Марічка
3 года назад
Надзвичайно крутий ведучий, зробив наше весілля мега веселим. Надзвичайно комунікаційний та професійний, зробить Ваш вечір незабутнім. Неповторно провів весільну церемонію та весільний вечір. Щиро рекомендую)))
Юлія
3 года назад
Дякуємо Ростиславу за чудове проведення нашого весілля. Ведучий,який може створити теплу та невимушену атмосферу свята. Почуття гумору, тактовність та проведення просто на вищому рівні. Ми надзвичайно задоволені. Ще раз дякуємо.
Галина
3 года назад
Дуже крутий ведучий!) Тактовний, енергійний, позитивний! Сподобалось абсолютно все: від проведення церемонії до знімання фати. Ми, як і гості в приємному захваті. Рекомендуємо від щирого серця)
Diana
3 года назад
Ростислав, супер ведучий, позитивний. Ми з чоловіком дуже задоволені . Дякуємо вам за чудову атмосферу на нашому весіллі. Дуже рекомендую.
Olya
4 года назад
Дуже задоволені були з чоловіком після весілля і під час. Ростик неймлвірний ведучий і це без перебільшень Без вульгарних жартів і недоречних співів. Красива українська мова, а основне ГРАМОТНА, гумор і настрій. Не можу не залишити позитивний відгук.
Lyuba
4 года назад
Чудовий ведучий. Вміє запалити свято на всі 100%. Щиро рекомендую!
Vasylyna
4 года назад
Неймовірний та харизматичний ведучий,який дотепно вміє імпровізувати, та й з англійською у нього трохи все good😄 Це людина-вогник, яка перетворить ваше свято на феєрверк🔥 Іскорки його харизми-це саме те, що потрібно для вашої незабутньої! події! Усім раджу! Він крутий!!!
Yuliia
4 года назад
Якщо хтось хоче неймовірних вражень на своєму святі - Ростислав саме той ведучий, який гарантує незабутні емоції і атмосферу)
Люба
4 года назад
Вміє створювати неймовірну атмосферу, всім рекомендую!)
Vlad
4 года назад
Знає свою справу! Рекомендую)
Влад
4 года назад
Дуже крутий і креативний ведучий. Вміє запалювати. Всім рекомендую.
Maria
4 года назад
Ростислав був ведучим на моєму дні народженні.Все пройшло на найвищому рівні . Ростислав чудовий ведучий який знає свою справу і добре її виконує.Друзям дуже сподабались конкурси тому ,що вони були сучасними і підібрані особисто під мене. Рекомендую Ростислава на будь яке ваше свято)
Роман
4 года назад
Якщо ви хочете щоб ваше весілля не було нудним, якщо ви хочете щоб гості були повністю поглинуті святом та не сумували - Ростислав відмінний вибір. Молодий, енергійний, тактовний. Приємний поставлений голос, цікаві конкурси та хороше їх проведення. Активно працює із залом від початку і до кінця. Я як "молодий", повністю задоволений, як мій ведучий вів наше свято - все було чітко та злагоджено. Його було ані забагато, ані замало, гості підходили до нас і хвалили його ), питали де найшли такого ))) Обирайте Ростислава - не пожалкуєте !!!
Ростислав
4 года назад
Ростислав справді дуже добре впорався зі своєю функцією на нашому весіллі. Він був цікавий, дотепний, доброзичливий і, що дуже важливо, він НЕ! НАБРИДАВ, а його конкурси та флешмоб виявились цікавими і навіть спричиняли до появи азарту у гостів нашого свята! Ростислав - гарний ведучий, енергійний шоумен, який вміє імпровізувати, хоча він і гарно підготувався до нашого свята! Дякуємо і Рекомендуємо! А все чому, бо то ж Тезка!
Ростислав Сидій
Ответ от Ростислав Сидій
4 года назад
Дуже дякую)
Лилия
4 года назад
Найкращий ведучий якого тільки можна уявити. Ми задоволені. Дякуємо за незабутні емоції. Радимо всім! І окреме дякую за весільну церемонію.
Lesia
4 года назад
Суперовий ведучий)

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram