"PARADIS MUSIC" - DJ та САКСОФОН на Ваше свято!

"PARADIS MUSIC" - DJ та САКСОФОН на Ваше свято!

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 12
телефон:
цена от:
8000 грн.
"PARADIS MUSIC" - зробимо Ваше свято дійсно яскравим та драйвовим! Музика на Ваше весілля,корпоратив,день народження чи іншу подію! Наш DJ запалить будь-який танцпол. Репертуар підбираємо під замовника та готуємо виступ конкретно під замовлене свято. Також є можливість виступу DJ з професійним саксофоністом, який додасть драйву композиціям та ще більше заведе Вашу публіку!Використовуємо тільки якісне та професійне звукове та світлове обладнання. Спецефекти:важкий дим,холодні вогні та інше
Софійка
месяц назад
10 березня відбулось наше весілля , хочемо подякувати paradis.event за цю чудову атмосферу, знайшли їх , швиденько домовились , все обговорили , ми скинули свій плейлист, і на весіллі лунало те , про що домовлялись , хлопці чудові , ді-джей запалив , саксофоніст чудово додав атмосфери нашому святу , а ведучий проводив круті конкурси , жартував досить вдало , наші гості дуже задоволені цим гуртом , ви зробили наш день , дякуємо вам , наші гості від вас у захваті , що молодь , що старше поколліня 😇🥰 Ми рекомендуємо вас нашим друзям 🙌 Дякєумо також , що послухали наших гостей , та увімкнули ще кілька треків , це дуже круто з вашого боку , ви топ 🥺
Solomia
7 месяцев назад
Замовляли хлопців на наше весілля. Були мега задоволені і ми і гості. Ведучий був там де потрібно, цікаві інтерактиви. Ді-джей і саксофон запалювали танцпол. Дуже дякуємо, все було супер. Рекомендуємо Paradis 🎶
Andriy
2 года назад
Замовили Paradis.event на наше весілля, хотіли щось сучасне і молодіжне. Почитали відгуки, глянули відео і поспілкувались, ризикнули і не прогадали, бо хлопці майстри своєї справи 🙌 Обговорили сценарій, скинули список пісень, ще у нас не було ведучого і ви нам дуже допомогли 🥰 Неймовірно вдячні !!!🎉😍 Музика класна, саксофон нереальний, ведучий за адекватну ціну був там де треба і не нав’язливо, вогні на перший танець якісні, ідеально в музику і конкурси гарно провели ♥️♥️♥️ Все як ми хотіли 😊 Дуже дякуємо за професіоналізм, приємне спілкування і поради 🙏🥰 Дякуємоо ☺️
Костя
2 года назад
Неперевершені, все дуже класно, емоції просто зашкалюють. Всі залишились довольні( правда п‘ятки багато хто натер, но так воно і має бути) Дякуємо вам. ( Надіємось не остання зустріч з вами)
Петро
2 года назад
Створили чудову атмосферу на нашому весіллі. Провели все зі знанням справи та якомога більш зручно для нас. Домовлялися за діджея та саксофоніста. Спілкування на етапі підготовки відмінне, хлопці пунктуальні, обговорили усі деталі, погодили плейлист, згідго наших побажань. В домовлений день приїхали вчасно, все швибко змонтували (музика, світло, дим ), дотримувалися обраного плейлиста. Як сам орагнізатор, так і хлопці музиканти дуже то привітні, добре грають будь яку музику. Дуже рекомендуємо!
Орися
2 года назад
Хлопці, ви найкращі! Ідеальний підхід до всього, круті в спілкуванні, ми дуже щасливі, що обрали саме вас☺️ І ані трошки не сумніваємось в виборі!! Саксофоніст професіонал у своїй справі 😍 Ми кайфанули і то так добряче!
Mykola
3 года назад
Замовили ді джея і саксофон на наше весілля. Спілкування пройшло дуже легко, скинули хлопцям список пісень які б хотіли почути на нашій вечірці. Із закладом стосовно деталей спілкувалися вже самі. Також вони додали ще кілька своїх. Хлопці зробили наше свято: музика, саксофон, дим, атмосфера - все було чудово!! І головне - вони самі теж кайфували при цьому)) Ще раз дякуємо!)
Олена
3 года назад
Дуже драйвові хлопці ,які зробили наш день незабутнім ))))Дуже вдалий сучасний вибір для весілля)))Запальний Dj і саксофоніст майстри своєї справи)))Респект хлопцям ))ну і побільше Вам хороших клієнтів)))
Svitlana
3 года назад
Колектив Paradis Event зробили атмосферу нашого свята. Весілля було драйвовим, веселим і цікавим. Ми та наші гості дуже задоволені. Музика була сучасною, чудова гра на саксофоні, круте паперове шоу, влучні жарти DJ. Хлопці-справжні професіонали. Рекомендуємо усім і дуже дякуємо!
Юля
3 года назад
Декілька днів тому святкували весілля. Замовляли послуги Dj і саксофоніста, вони справились чудово. Врахували всі побажання і допомогли підібрати музику під наше свято. Всім рекомендуємо замовляти саме їхні послуги і саме в парі, тому що це зараз дуже оригінально і 100% всім сподобається. Хлопці ще раз дуже дякуємо, ви молодці і дуже круті❤
Yurii
4 года назад
Вчора, 8 березня, DJ🤟 та саксофон🎷 запалили наш танцпол драйвовими піснями та заставили танцювати усіх наших 60 красунь на нашому святкуванні!!! Справді було гаряче!!! Наша Women`s Party була чудовою! Рекомендуємо PARADIS MUSIC і з нетерпінням чекаємо завершення посту)))
Ірка
4 года назад
Святкували відкриття фірми, хлопці зробили свято незабутнє! Всі гості були в захваті! Класно підібрана сучасна музика, хлопці допомагали з музичними конкурсами і ще окремо включали будь-які пісні на замовлення! DJ - це вишенька на торті будь-якого вашого свята! Дуже дякуємо! Чекаємо наступного свята, щоб запросити хлопців знову))

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram