Dj StasON

Dj StasON

Оценка: 5  —   Отзывов: 15
телефон:
цена от:
5000 грн.
DJ StasON (Андрій Стасишин) Резидент ЛюксFM з проектом Український Mix, який лунає що четверга в 22.00 на Львівському радіо, А також працює на ФрешФМ м.Стрий Dj StasON засновник проекту Drive Band (DJ & Sax & Violin) У музичній танцювальній програмі тільки перевірені супер-хіти усіх часів та народів, що викликають трепет душі і серця, змушуючи ваше свято сяяти яскравими кольорами щастя і радості. Враховуються музичні смаки усіх вікових категорій вас та ваших гостей.
Nazar
2 года назад
Танцювальний майданчик завжди був гарячий, справді було спекотно від початку першого сету до завершення танців в цілому. Особливо хочеться відмітити, що Андрій дуже відповідальний, надійний, клієнто-орієнтований, завжди готовий надати професійну пораду. Однозначний рекомендасйон від нас, ресторану та гостей. Так тримати!
Andriana
2 года назад
Професіонал своєї справи! Дякуємо за створення атмосфери на святі. Дуже задоволені, підібрали багато музики. Гарно відчував настрій гостей, чудове міксування та перехід композицій, все було супер. Однозначно, рекомендую!
Dj StasON
Ответ от Dj StasON
2 года назад
Щиро дякую за довіру)
Oles
2 года назад
dj stason, був в нас на весіллі, дуже крута робота, людина яка створить незабутню атмосферу любого свята
Оксана
2 года назад
Реклмендую StasOnа як класного діджея! Працював у нас на весіллі і всі гості були в захваті і навіть брали його контакти собі😄 дуже сподобалось, що був надвичайно уважний до всіх наших побажань і ми підібрали багато музики, він скачав її в хорошій якості і підібрав також схожу. Ми залишились дуже задоволені!
Володимир
2 года назад
DJ StasON реально крутий ! Неодноразово чув його роботи. у мене залишились дуже позитивні емоції. Рекомендую всім.Позитивний чувак!)
Христина
2 года назад
Андрій молодець, ловить настрій гостей, враховує бажання та вподобання! Веселив наші свята, мега круто, задоволені неймовірно!
Ruslan
2 года назад
👍👍🏽👍🏿
Ludmila
2 года назад
Музичний супровід із сучасними нотками та вдало підібраними хітами! Драйвово, весело та на позитиві. Рекомендую!
Макс
2 года назад
Найкращий Dj!!! Спочатку думав над тим кого замовити музикантів чи Dj.Але все-таки обрав Stasona і залишився на 100% задоволенним.Він зробив наше свято незабутнім!!!
Вікторія
2 года назад
Твої мікси це просто ВАУ! Будь кого заставлять піднятися з місця в ритмі музики. На свята, весілля сучасне це саме те що треба.
Зоряна
2 года назад
Найкращий dj!!!!!!!!! 👍👍👍👍👍👍👍 РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
Іванна
2 года назад
Захоплююсь !
Igor
2 года назад
Найкращий вибір для вашого свята😁👍Всім рекомендую😎
Ірина
2 года назад
Дякую за такий гарний вечір. Обов’язково буду звертатися ще за таким класним музичним супроводом на наші свята.
Ivan
2 года назад
Крутий dj, свято завжди на висоті!✊😉 ТОПчик!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram